Κάτι αλλάζει για τα κινηματογραφικά κανάλια… στον ΟΤΕ TV…

Νέα Ενημέρωση 01/07: Από τον Σεπτέμβριο το OTE CINEMA 2 αναβαθμίζεται σε HD…
OTE Cinema Star Trek HD από τις 11/07 στον OTE TV... 

Το OTE CINEMA 4HD γίνεται το κανάλι των σειρών... 
Η αναβάθμιση των κινηματογραφικών καναλιών OTE Cinema αποτελεί μεγάλη προτεραιότητα για τον ΟΤΕ TV, στα πλαίσια αυτά υπάρχουν δυναμικές κινήσεις τόσο στη διεκδίκηση νέου κινηματογραφικού περιεχομένου (Studio), όσο και στο τρόπο μετάδοσης και πρόσβασης που θα συνδυαστεί με την ολική αναβάθμιση των συνδρομητών στην υβριδική πλατφόρμα! Η οποία αλλάζει και θα αλλάξει συνολικά την εμπειρία των προσφερόμενων υπηρεσιών με "OTE REPLAY TV, remote PVR (απομακρυσμένα και σε εξωτερικό σκληρό δίσκο HDD), ανάλυση HD για τις PPV υπηρεσίες OTE CINEMA ON DEMAND… Και Φθινοπωρινή συνέχεια αναβάθμισης με OTE Cinema 2 HD και δωρεάν διάθεσης της on demand ταινιοθήκης για όλους τους υβριδικούς συνδρομητές, ενώ θα έχει προηγηθεί το αφιερωματικό κινηματογραφικό κανάλι OTE Cinema Star Trek HD (από τις 11/07)… Παράλληλα ο Αύγουστος προβλέπετε καυτός για τα αθλητικά κανάλια OTE Sport, με συνεχείς μεταδόσεις στους ρυθμούς των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο
Nicolas A.

...
Από τη 1η Ιουλίου το OTE Cinema 4 HD μεταμορφώνεται σε ένα κινηματογραφικό κανάλι που θα μεταδίδει καθημερινά μόνο σειρές, συναρπαστικές νέες σειρές και νέους κύκλους σειρών αμέσως μετά την Αμερική, καθώς και Μαραθώνιους μεταδόσεων,...Ενώ από τις 11/07 (έως τις 31/07) θα ενεργοποιηθεί το νέο αφιερωματικό κινηματογραφικό κανάλι OTE Cinema Star Trek HD, με όλες τις κινηματογραφικές ταινίες Star Trek, καθώς και όλα τα επεισόδια της πρωτότυπης σειράς Star Trek: The Original Series, που θα σας δώσει την ευκαιρία να ταξιδέψτε εκεί όπου κανένας άνθρωπος δεν έχει ξαναπάει…
Ενώ το πλήρωμα του χρόνου πλησιάζει για την αναβάθμιση του OTE Cinema 2 σε HD (και με κινηματογραφικό πολυκάναλο ήχο "Dolby Digital 5.1") και έχει προσδιοριστεί για τις αρχές της νέας σεζόν (Σεπτέμβριος 2016)! Παράλληλα υπάρχουν δυναμικές κινήσεις του ΟΤΕ ΤV (απέναντι στον ανταγωνισμό), τόσο στη διεκδίκηση νέου κινηματογραφικού περιεχομένου (Studio), όσο και αθλητικού περιεχομένου... Γι αυτό το Καλοκαίρι προβλέπετε καυτό και για τα αθλητικά κανάλια "OTE Sport 1/2/3/4 και Highlights", τα οποία μεταξύ 05 - 21 Αυγούστου θα επικεντρωθούν και θα τρέχουν στους ρυθμούς των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο (05-21/08)… Τέλος το μοναδικό κανάλι "OTE History" αναμένεται να αναβαθμιστεί και με ελληνικές Studio παραγωγές "Talk Show συνεντεύξεων" και έπεται συνέχεια…

Το OTE CINEMA 4HD γίνεται το κανάλι των σειρών
Από τον Σεπτέμβριο το OTECINEMA 2 αναβαθμίζεται σε HD
Από την Παρασκευή 1η Ιουλίου, το πρόγραμμα του ΟΤΕ CINEMA 4HD αλλάζει. Το κανάλι θα φιλοξενεί εξ ολοκλήρου το πλούσιο πρόγραμμα του ΟΤΕ TV σε ξένες τηλεοπτικές σειρές, προβάλλοντας κάθε βράδυ στις 22.00 και τις 23.00 τους νέους κύκλους σειρών, σε 1η προβολή αμέσως μετά την Αμερική και την Μ. Βρετανία, και στις υπόλοιπες τηλεοπτικές ζώνες δημοφιλείς σειρές σε 2η προβολή, μαραθωνίους κύκλων κ.ά.
Η μεγάλη πρεμιέρα του Ιουλίου είναι ο 2ος κύκλος του Mr. Robot του Σαμ Εσμάιλ, με τους Ραμί Μάλεκ και Κρίστιαν Σλέιτερ, που ξεκινά την Πέμπτη 14 Ιουλίου στις 23.00, σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την Αμερική. Στον νέο κύκλο εμφανίζεται και η Γκρέις Γκάμερ, κόρη της Μέριλ Στριπ. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν να ξαναδούν τα επεισόδια του 1ου κύκλου από την Δευτέρα 4 Ιουλίου και κάθε βράδυ στις 00.00. 
Στο ‘αέρα’ του ΟΤΕCINEMA 4HD αυτή τη στιγμή βρίσκονται το γυρισμένο στην Κέρκυρα The Durrells (κάθε Τρίτη στις 22.00), ο 2ος κύκλος του Aquarius με τον Ντέιβιντ Ντουκόβνι (Κάθε Σάββατο στις 23.00), ο 4ος κύκλος του Orange is the New Black (Κάθε Κυριακή στις 22.00), ενώ πρεμιέρα κάνει την Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 22.00, με διπλό επεισόδιο, ο 2ος κύκλος της sci-fi σειράς Zoo που θα προβάλλεται αμέσως μετά την Αμερική.
Heroes, Orphan Black, Wolf Hall, War & Peace, αλλά και το εξαιρετικό talks how του Τζον Όλιβερ, Last Week Tonight, είναι κάποιες από τις σειρές που θα μπορούν να ξαναδούν από την αρχή οι τηλεθεατές, ξεκινώντας από την Παρασκευή 1η Ιουλίου.

Νέες πρεμιέρες από τον Σεπτέμβριο
Από τον Σεπτέμβριο έρχονται νέοι τίτλοι σειρών στο OTE CINEMA 4HD, όπως η βραβευμένη με BAFTA αστυνομική σειρά από την Μ. Βρετανία, Happy Valley, το θρίλερ Undercover, αλλά και νέοι κύκλοι σειρών – αμέσως μετά την παγκόσμια πρεμιέρα - για τα From Dusk Till Dawn (3ος κύκλος/Σεπτέμβριος), The Last King dom (2ος κύκλος/Οκτώβριος), The Odd Couple (3ος κύκλος/Οκτώβριος) και The Affair (3ος κύκλος/Νοέμβριος). 


Βελτιώνοντας συνεχώς την τηλεοπτική εμπειρία των συνδρομητών του, ο ΟΤΕ TV επίσης θα αναβαθμίσει το OTE CINEMA 2 σε High Definition από τον Σεπτέμβριο.