Στην τελική ευθεία η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο

Εβδομάδα 7-13 Ιουλίου 2016
Η διαδρομή της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ με προορισμό τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο συνεχίζεται στον ΟΤΕ TV. Εκεί προβάλλονται ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD και τα άλλα δυο Προ-ολυμπιακά τουρνουά τα οποία θα συμπληρώσουν τη λίστα των ομάδων που θα ταξιδέψουν στην Βραζιλία τον Αύγουστο. Στα κανάλια OTE SPORT οι φίλοι των μηχανοκίνητων θα παρακολουθήσουν αυτή την εβδομάδα και τη συναρπαστική μάχη στην Formula 1 στο Grand Prix της Μεγ. Βρετανίας, ενώ στην τελική ευθεία βρίσκεται το FIVB Volleyball World Grand Prix που θα αναδείξει τις καλύτερες γυναικείες ομάδες του κόσμου.
...
Το blockbuster επιστημονικής φαντασίας Jurassic World, με τους Κρις Πρατ, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ και Βίνσεντ ντ'Ονόφριο, η δραματική κομεντί με την Ρόουζ Μπερν Επιχείρηση Νταντά, αλλά και το θρίλερ με τον Κέβιν Μπέικον Cop Car, είναι κάποιες από τις πρεμιέρες που έρχονται στο OTE CINEMA 1HD, ενώ στο OTE CINEMA 2 το αφιέρωμα στις μεγάλες βιογραφίες συνεχίζεται με το Μαντέλα: Ο Δρόμος Προς την Ελευθερία και το Οσκαρικό Ο Τελευταίος Βασιλιάς της Σκοτίας. Στο FOX, δεν χάνουμε την πρεμιέρα του 3ου κύκλου της δραματικής σειράς Tyrant, μία ημέρα μετά την Αμερική.

Η διαδρομή της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, συνεχίζεται στο Τορίνο, με τους ημιτελικούς να διεξάγονται την Παρασκευή 8 Ιουλίου στις 17.30 και στις 22.00 (OTE SPORT 4HD). Στον τελικό του Σαββάτου 9 Ιουλίου θα αναδειχθεί και ο νικητής που θα κερδίσει μία θέση στο τουρνουά μπάσκετ των Αγώνων. To τζάμπολ θα γίνει στις 22.00. Τις ίδιες μέρες θα προβληθούν οι ημιτελικοί και τελικοί στα Προ-ολυμπιακό τουρνουά του Βελιγραδίου (OTE SPORT 7HD) και της Μανίλα (OTE SPORT 4HD)
Στην Formula 1, μετά τη δεύτερη σύγκρουση των Νίκο Ρόσμπεργκ και Λούις Χάμιλτον (και οι δύο οδηγοί της Mercedes), που έληξε με τον Χάμιλτον να τερματίζει πρώτος και να μειώνει στους 11 βαθμούς την απόσταση από τον πρώτο στη βαθμολογία Ρόσμπεργκ, οι φαν του μηχανοκίνητου αθλητισμού περιμένουν με ενδιαφέρον να πέσει η καρό σημαία στο Silverstone circuit της Μ.Βρετανίας. Την Παρασκευή 8 Ιουλίου στις 11.50 συντονιζόμαστε με το ΟΤΕ SPORT 5HD για τις ελεύθερες δοκιμές, το Σάββατο 9 Ιουλίου για τις ελεύθερες (11.50) και τις κατατακτήριες δοκιμές (14.50), και την Κυριακή 10 Ιουλίου στις 14.45 για τον αγώνα.
Το FIVB Volleyball World Grand Prix βρίσκεται στην τελική ευθεία και οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν πρώτοι, στο OTE SPORT 8HD, ποιες γυναικείες εθνικές ομάδες θα ανέβουν στο βάθρο. Στο πρόγραμμα της Παρασκευής 8 Ιουλίου υπάρχει στις 11.00 το ΗΠΑ-Κίνα και στις 14.00 το Ταϊλάνδη-Ρωσία. Μόλις διαμορφωθεί η τελική κατάταξη, θα προκύψει και το ζευγάρι του πρώτου (Σάββατο 9/7, 11.00) και του δεύτερου (Σάββατο 9/7, 14.00) ημιτελικού. Οι νικητές θα διεκδικήσουν την κορυφή του κόσμου, την Κυριακή 10 Ιουλίου στις 14.00.
Σε εξέλιξη βρίσκεται και η αντίστοιχη διοργάνωση των ανδρών, το FIVB Volleyball World League και ο ΟΤΕ TV θα μας μεταφέρει στο Final Four του δεύτερου ομίλου που θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία, με τη συμμετοχή των Καναδά-Τουρκίας (πρώτος ημιτελικός, Σάββατο 9/7, 18.00 OTE SPORT 8HD) και των Πορτογαλίας-Ολλανδίας (Σάββατο 9/7, 21.00, OTE SPORT 8HD). To ματς για τις θέσεις 3-4 θα διεξαχθεί την Κυριακή 10/7, στις 17.00 (OTE SPORT 7HD) και αυτό για τις υψηλότερες θέσεις του πόντιουμ θα ξεκινήσει στις 20.00 (OTE SPORT 7HD).
Τέλος, την Παρασκευή 8 Ιουλίου στις 03.00 (OTE SPORT 7HD) διεξάγεται το Αμέρικα Μινέιρο-Φορταλέζα για τον τρίτο γύρο του Copa do Brazil. Στο πρόγραμμα της Κυριακής 10 Ιουλίου υπάρχει και το Ντιναμό Κιέβου-ΤΣΣΚΑ Σόφιας, που ανήκει στο πρόγραμμα προετοιμασίας των ομάδων και θα προβληθεί στο OTE SPORT 2HD, στις 18.00.
..........................
Το blockbuster Jurassic World, 4η ταινία της σειράς Jurassic Park που διαδραματίζεται 22 χρόνια μετά τα γεγονότα του αρχικού Jurassic Park στη νήσο Νάμπαρ, με τον Κρις Πρατ, την υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Μπράις Ντάλας Χάουαρντ και τον Βίνσεντ ντ'Ονόφριο, κάνει πρεμιέρα σε Α’ προβολή στο OTE CINEMA 1HD την Κυριακή 10 Ιουλίου στις 21.00 (ζώνη Sunday Blockbuster).

Οι πρεμιέρες του OTE CINEMA 1HD περιλαμβάνουν επίσης τη δραματική κομεντί Επιχείρηση Νταντά με την υποψήφια για 2 Χρυσές Σφαίρες Ρόουζ Μπερν και τον κάτοχο 2 Emmy Μπόμπι Καναβάλε (Πέμπτη 7/7, 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres), αλλά και το αστυνομικό θρίλερ Cop Car στην Action Zone με τον Κέβιν Μπέικον στον ρόλο ενός σερίφη ο οποίος καταδιώκει δύο δεκάχρονα παιδιά που έχουν πάρει το αυτοκίνητό του (Δευτέρα 11/7, 21.00).
Στο OTE CINEMA 2 ξεχωρίζουν, μεταξύ άλλων, η πρεμιέρα της ρομαντικής κομεντί Η Τζένι Παντρεύεται (Τετάρτη 13/07, 22.00), αλλά και η κομεντί Ερασιτέχνης ζιγκολό από τον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη και ηθοποιό Τζον Τορτούρο, ο οποίος εδώ υποδύεται έναν άντρα που αποφασίζει να ξεκινήσει καριέρα ζιγκολό για χάρη του χρεοκοπημένου του φίλου (Πέμπτη 7/7, 22.00, ζώνη Comedy). Για τους σινεφίλ, προβάλλονται το ρομαντικό δράμα Γνήσιο Αντίγραφο από τον βραβευμένο με Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες Ιρανό σκηνοθέτη, Αμπάς Κιαροστάμι, που «έφυγε» αυτή την εβδομάδα, αφήνοντας πίσω του σπουδαίο κινηματογραφικό έργο (Σάββατο 9/7, 22.00), αλλά και το βραβευμένο στο φεστιβάλ των Καννών δράμα ουγγρικής παραγωγής Λευκός Θεός (Κυριακή 10/7, 22.00).
Στο πλαίσιο του αφιερώματος του OTE CINEMA 2 σε βιογραφικές ταινίες, αυτή την Τρίτη 12 Ιουλίου, θα προβληθούν το Μαντέλα: Ο Δρόμος Προς την Ελευθερία με τον Ίντρις Έλμπα για την ζωή του σπουδαίου Νοτιοαφρικανού ακτιβιστή Νέλσον Μαντέλα, και το Οσκαρικό Ο Τελευταίος Βασιλιάς της Σκοτίας με ένα εξαιρετικό καστ που αποτελείται από τους Φόρεστ Γουίτακερ, Τζέιμς Μακαβόι και Τζίλιαν Άντερσον (19.20 & 22.00 αντίστοιχα).
Στο κανάλι των σειρών, OTE CINEMA 4HD, αυτή την εβδομάδα προβάλλονται τα φετινά φινάλε των πολύ δημοφιλών Girlfriend’s Guide To Divorce και Orphan Black (07/07 στις 23.00 και 10/07 στις 23.00 αντίστοιχα).
Στο Village Cinema HD δεν χάνουμε την Παρασκευή 8 Ιουλίου στις 22.55 το εξαιρετικό sci-fi θρίλερ με τους Μπρους Γουίλις, Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ και Έμιλι Μπλαντ, Looper: Αντιμέτωποι με τον Χρόνο, ενώ την Πέμπτη 7 Ιουλίου στις 22.40 κάνει πρεμιέρα στο FOX o 3ος κύκλος της δραματικής σειράς Tyrant από τον βραβευμένο με Όσκαρ, Emmy και Χρυσή Σφαίρα Χάουαρντ Γκόρντον (24, Homeland).
Στην υπηρεσία OTE Cinema On Demand, έρχεται η τρίτη ταινία του πολυαγαπημένου Kung Fu Panda (Kung Fu Panda 3).

Η Bettany Hughes μας ξεναγεί στην Ινδία, την Ελλάδα και την Κίνα και στο πνεύμα του Βούδα, του Σωκράτη και του Κομφούκιου, που καθόρισαν τη σύγχρονη σκέψη, μέσα από τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Viasat History Genius of the Ancient World (Δευτέρα 11 Ιουλίου, 22.00). Επίσης, στο νέο ντοκιμαντέρ του Discovery Channel For The Love of Cars (Τετάρτη 13 Ιουλίου, 22.00), ο Philip Glenister και ο σχεδιαστής αυτοκινήτων Ant Anstead ψάχνουν «κρυμμένους θησαυρούς» σε αποθήκες και εγκαταλελειμμένους χώρους σε όλη την Μ.Βρετανία. Στο Animal Planet HD, την Δευτέρα 11 Ιουλίου στις  18.20, δεν χάνουμε το νέο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ From Pound Pups to Dog Stars για αδέσποτα σκυλιά που -στα χέρια ειδικών- είναι πια έτοιμα να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στο νέο τους σπίτι, ενώ στο Nat Geo Wild HD ξεκινά η νέα σειρά ντοκιμαντέρ Animal Storm Squad για μία ομάδα διάσωσης παγιδευμένων και τραυματισμένων κατοικίδιων ζώων κατά τη διάρκεια φυσικών καταστροφών (Σάββατο 9 Ιούλιου, 19.00).

To Σάββατο 9 Ιουλίου στις 09.00, ξεκινά στο Disney XD o νέος κύκλος επεισοδίων της δημοφιλούς σειράς κινουμένων σχεδίων Marvel Avengers Assemble: Ultron Revolution, όπου ο Ούλτρον επιστρέφει και ζητά εκδίκηση από τους Εκδικητές.

Το Mezzo φιλοξενεί μία μοναδική συναυλία από τους Hypnotic Brass Ensemble (ή αλλιώς The Bad Boys of Jazz) από το φεστιβάλ Jazz a Vienne (Πέμπτη 7 Ιουλίου). Η 8μελής μπάντα αποτελείται από τους γιούς του διάσημου τρομπετίστα της τζαζ, Phil Cohran, και το μουσικό στυλ συνδυάζει ήχους από hip-hop και jazz έως funk and rock.
 Από την Παρασκευή 8 Ιουλίου στις 22.00 έρχεται στο Ε! HD το νέο ριάλιτι σόου EJ NYC  με τον EJ Johnson, γιο του σταρ του NBA Magic Johnson, να ακολουθεί τη ζωή πλούσιων γόνων εκατομμυριούχων στο Beverly Hills