"Nova Highlights: 30 Ιουλίου - 09 Αυγούστου"…

Νέα Ενημέρωση 26/07:
Ταξίδι στην Αλαμπάμα στα κανάλια Novacinema 
«Το χάρισμα»: Ένα συναρπαστικό θρίλερ μυστηρίου με τους Άντονι Χόπκινς και Κόλιν Φάρελ έρχεται στα κανάλια Novacinema...
MTV Europe: «Isle of MTV Malta special 2016»
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...


Σάββατο 30 Ιουλίου Novacinema1 & Novacinema1HD στις 22:00
«Ένα μικρό χάος» (Πρεμιέρα)
Βερσαλλίες, 17ος αιώνας. Η Σαμπίν προσλαμβάνεται από τον αρχιτέκτονα εξωτερικών χώρων του παλατιού για να σχεδιάσει μέρος του κήπου. Το ελεύθερο πνεύμα της, όμως, τραβά την προσοχή της αυλής. (Αισθηματική, Κέιτ Γουίνσλετ, Αλαν Ρίκμαν)

«Το χάρισμα»: Ένα συναρπαστικό θρίλερ μυστηρίου με τους Άντονι Χόπκινς και Κόλιν Φάρελ έρχεται στα κανάλια Novacinema
Οι καλύτερες ταινίες βρίσκονται πάντα στα κανάλια Novacinema. Ο βραβευμένος με Όσκαρ Άντονι Χόπκινς επιστρέφει σε ένα δυνατό θρίλερ μυστηρίου με συμπρωταγωνιστή τον Κόλιν Φάρελ. Η ταινία «Το χάρισμα» κάνει πρεμιέρα σε ‘Α τηλεοπτική προβολή στα κανάλια Novacinema1 και Novacinema1HD, την Κυριακή 31 Ιουλίου 2016, στις 22:00.  Ένας ειδικός πράκτορας του FBI αντιμετωπίζει μία σειρά από μυστηριώδεις δολοφονίες όταν αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια του πρώην συνεργάτη του και γιατρού Τζον Κλάνσι (Άντονι Χόπκινς). Ο μοναχικός γιατρός που τα παράτησε όλα όταν πέθανε η κόρη του και διαλύθηκε ο γάμος του, δεν έχει καμία διάθεση να συνεργαστεί. Αλλάζει, όμως, γνώμη όταν αρχίζουν τα απανωτά βίαια οράματα για τη νεαρή συνεργάτιδα του, θεωρώντας ότι τα μηνύματα αυτά είναι προσωπικά για τον ίδιο. Οι ξεχωριστές δυνάμεις που διαθέτει θα τον βάλουν στο στόχαστρο του βασικού υπόπτου Τσαρλς Αμπρός (Κόλιν Φάρελ) και αποδεικνύονται λίγες ενάντια στη θέληση του. Η ταινία μετά την προβολή της, θα είναι διαθέσιμη στις υπηρεσίες Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!
Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!

Κυριακή 31 Ιουλίου Novasports1 & Novasports1HD στις 21:00
«Τουρνουά Γκολφ The PGA Championship» (Z)
Άλλο ένα σπουδαίο major από τον κόσμο του γκολφ μεταδίδεται από τα κανάλια Novasports. Οι κορυφαίοι παίκτες συγκεντρώνονται στο Νιου Τζέρσεϊ όπου θα διεξαχθεί φέτος 28-31/7 το PGA Championship.

Κυριακή 31 Ιουλίου Animal Planet στις 22:00
«Παραμυθένια δεντρόσπιτα» (Νέο επεισόδιο)
Ο Πιτ Νέλσον, ο θρύλος των ξύλινων κατασκευών, πραγματοποιεί τα όνειρα των πελατών του μετατρέποντας ήρεμες γωνιές μέσα στη φύση στα απόλυτα δεντρόσπιτα, σχεδιασμένα ώστε να ικανοποιούν κάθε επιθυμία, σε κάθε μορφή και προσφέροντας κάθε λειτουργία. Στον νέο κύκλο της εκπομπής «Παραμυθένια δεντρόσπιτα» που έρχεται αυτόν τον μήνα στο Animal Planet, ο Πιτ συναντά παλιούς φίλους και κατασκευάζει ένα καταφύγιο στα δέντρα, ένα ησυχαστήριο με θέα που κόβει την ανάσα στην οροσειρά Μπλου Ριτζ. Τα σχέδια είναι πιο δημιουργικά από ποτέ και ο Πιτ και η ομάδα του ξεπερνούν κάθε εμπόδιο για να κατασκευάσουν τα πιο επικά δεντρόσπιτα.

Τρίτη 2 Αυγούστου Novasports1 & Novasports1HD στις 03:35
«International Champions Cup Λίβερπουλ-Ρόμα» (Ζ)
Σε Ευρώπη, ΗΠΑ, Ασία και Αυστραλία διεξάγεται φέτος το διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου International Champions Cup με τη συμμετοχή όλων των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Στο σημερινό αγώνα αναμετρώνται Λίβερπουλ και Ρόμα. 

Τρίτη 2 Αυγούστου Novacinema1 & Novacinema1HD στις 22:00
Ταξίδι στην Αλαμπάμα (Πρεμιέρα)
Μετά τη συνταξιοδότηση, ένας συγγραφέας αποφασίζει να διασχίσει περπατώντας τα Απαλάχια Ορη. Συνοδοιπόρος του στην περιπέτεια, ένας παλιός φίλος που προσπαθεί να ξεφύγει από τα προβλήματά του... (Κωμική περιπέτεια, Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Νικ Νόλτε)

Τρίτη 2 Αυγούστου Novasports2 & Novasports2HD στις 21:00.
«UEFA Champions League 3ος Προκριματικός Γύρος 1ος Αγώνας» (Ζ)
H ευρωπαϊκή περιπέτεια αρχίζει από νωρίς φέτος για όλες τις ελληνικές ομάδες. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αγωνίζονται στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός στον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League και ο ΠΑΣ Γιάννινα από τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League.


Τετάρτη 3 Αυγούστου FOX Life στις 21:00
«Stitchers» Πρεμιέρα νέας σειράς
Η νέα σειρά του FOX Life «Stichers» ακολουθεί την Κίρστεν (Εμμα Ίστα), μια νεαρή γυναίκα που εργάζεται σε μια μυστική κυβερνητική υπηρεσία. Αποστολή της, να «εισχωρεί» στο μυαλό ανθρώπων που έχουν πεθάνει πρόσφατα, χρησιμοποιώντας τις αναμνήσεις τους για να ερευνήσει φόνους και να λύσει μυστηριώδεις υποθέσεις που διαφορετικά θα παρέμεναν άλυτες. Στο πλευρό της βρίσκεται ο Κάμερον (Κάιλ Χάρις), ένας λαμπρός νευροχειρουργός με πάθος για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, γεγονός που γίνεται εμφανές από τη δουλειά του. Επί κεφαλής του μυστικού αυτού προγράμματος είναι η Μάγκι (Σάλι Ρίτσαρντσον-Γουίτφιλντ), μια έμπειρη βετεράνος στις μυστικές επιχειρήσεις. Στην ομάδα περιλαμβάνεται και ο Λάινους, ένας τεχνικός επικοινωνιών και μηχανικός βιοηλεκτρικής. Τέλος, η Καμίλ (Άλισον Σκαλιότι), συγκάτοικος της Κίρστεν και χαρισματική φοιτήτρια της πληροφορικής, συμμετέχει στο πρόγραμμα με στόχο να βοηθήσει την Κίρστεν στον νέο της ρόλο!

Τετάρτη 3 Αυγούστου Novasports2 & Novasports2HD στις 23:00
«UEFA Champions League 3ος Προκριματικός Γύρος ΠΑΟΚ-Αγιαξ» (Ζ)
O ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αγιαξ στον επαναληπτικό αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Οι Θεσσαλονικείς, εκμεταλλευόμενοι την έδρα τους, θέλουν να πάρουν το εισιτήριο για τα play offs του θεσμού και από εκεί να διεκδικήσουν την είσοδο στους ομίλους του Champions League, για πρώτη φορά στην ιστορία τους!

Πέμπτη 4 Αυγούστου Novasports2 & Novasports2HD στις 21:00.
«UEFA Europa League 3ος Προκριματικός Γύρος ΑΕΚ-Σεντ Ετιέν» (Ζ)
Η ΑΕΚ υποδέχεται τη γαλλική Σεντ Ετιέν στον επαναληπτικό αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League. Οι «κιτρινόμαυροι» διεκδικούν το εισιτήριο για τα play offs του θεσμού.

Πέμπτη 4 Αυγούστου Novacinema1 & Novacinema1HD στις 22:00
«OUTLAW PROPHET: WARREN JEFFS» (Πρεμιέρα)
Η ταινία καταγράφει τη δράση του Γουόρεν Τζεφς, ηγέτη της ‘Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών’, ο οποίος καταζητείτο από το FBI για παράνομους γάμους ανήλικων κοριτσιών. (Τόνι Γκόλντουιν, Μόλι Πάρκερ)

Πέμπτη 4 Αυγούστου Novacinema2 & Novacinema2HD στις 22:00
«ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΡΘΟΥΡΟΣ»
Τα κατορθώματα του Pωμαίου πολέμαρχου που πιστεύεται ότι ενέπνευσε τους μύθους για το βασιλιά Aρθούρο και τους Iππότες της Στρογγυλής Tραπέζης ξαναζωντανεύουν στην επική ταινία του Aντουάν Φούκουα. (Πολεμική περιπέτεια ,Κλάιβ Οουεν, Γιόαν Γκριφίδ)


Παρασκευή 5 Αυγούστου MTV στις 20:00
«Isle of MTV Malta special 2016» Αφιέρωμα
Για μια ακόμα χρονιά, το περίφημο «Isle of MTV» αναμένεται πως θα αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα μουσικά event του καλοκαιριού. Μια διοργάνωση που δίνει την ευκαιρία στους νέους όλης της Ευρώπης να απολαύσουν από κοντά τους καλύτερους και πιο αναγνωρισμένους νέους καλλιτέχνες και αποτελεί πλέον προορισμό για το μουσικόφιλο κοινό.
Απολαύστε τις καλύτερες εμφανίσεις του Isle of MTV 2016, ανάμεσά τους και τις συναυλίες που έδωσαν οι Wizz Khalifa, Jess Glynne και Steve Aoki, αποκλειστικά μέσα από τις κάμερες του MTV!




Σάββατο 6 Αυγούστου Novasports1 & Novasports1HD στις 19:15
«International Champions Cup Λίβερπουλ-Μπαρτσελόνα» (Ζ)
Σε Ευρώπη, ΗΠΑ, Ασία και Αυστραλία διεξάγεται φέτος το διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου International Champions Cup με τη συμμετοχή όλων των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Στο σημερινό αγώνα αναμετρώνται Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα. 

Σάββατο 6  Αυγούστου Novacinema1 & Novacinema1HD στις 22:00
«MURDER, SHE BAKED: A CHOCOLATE CHIP COOKIE MYSTER» (Πρεμιέρα)
Όταν βρίσκει το φίλη της δολοφονημένο πίσω από το μαγαζί της, μία δημοφιλής φουρνάρισσα σε μια μικρή πόλη της Μινεσότας μετατρέπεται σε... ερασιτέχνη ντετέκτιβ και προσπαθεί να βρει το δολοφόνο. (Ταινία μυστηρίου, Αλισον Σουίνι, Κάμερον Μάθισον)


Κυριακή 7 Αυγούστου Novacinema1 & Novacinema1HD στις 22:00
«BROOKLYN » (Πρεμιέρα)
Μπρούκλιν, δεκαετία του ’50. Μια μετανάστρια από την Ιρλανδία προσπαθεί να χτίσει μια ζωή με μέλλον, όταν το παρελθόν τής χτυπά την πόρτα. Το δίλημμα είναι μεγάλο, σε μια ταινία υποψήφια για 3 Οσκαρ. (Αισθηματική ταινία , Σίρσα Ρόναν, Εμορι Κοέν)

Τρίτη 9 Αυγούστου Novacinema1 & Novacinema1HD στις 22:00
«MACBETH» (Πρεμιέρα)
Ο στρατηγός Μακμπέθ λαμβάνει μια προφητεία σύμφωνα με την οποία μια μέρα θα γίνει ο Βασιλιάς της Σκοτίας. Η απέραντη φιλοδοξία του όμως τον μετατρέπει στον μεγαλύτερο εχθρό του εαυτού του... (Πολεμική ταινία ,Μάικλ Φασμπέντερ, Μαριόν Κοτιγιάρ)