Nova: 460 χιλιάδες συνδρομητές τηλεόρασης για το Α` Εξάμηνο 2016…

Ανακοινώθηκαν τα οικονομικά αποτελέσματα του Α` Εξαμήνου του 2016, σύμφωνα με τα οποία η συνδρομητική βάση της Nova διαμορφώθηκε στους 460.252 χιλιάδες συνδρομητές τηλεόρασης, έναντι των 509.088 χιλιάδων συνδρομητών τηλεόρασης για το Α` Εξάμηνο του 2015...
...

Υπηρεσίες Συνδρομητικής Τηλεόρασης
Στο Α` Εξαμήνου του 2016, η συνδρομητική βάση της Nova διαμορφώθηκε στους 460.252 χιλιάδες συνδρομητές (έναντι των 509,088 χιλιάδων συνδρομητών τηλεόρασης στο Α` Εξάμηνο του 2015), σημείωσε δηλαδή σημαντική μείωση 9.6% (συγκριτικά με το αντίστοιχο Εξάμηνο του 2015), .εξαιτίας της συντηρητικής προσέγγισης στην εμπορική της πολιτικής. Οι υπηρεσίες 3play συνεχίζουν να κυριαρχούν στην αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης.




6Μ 2016
6Μ 2015
Δ
Συνδρομητές PayTV Ελλάδα
460.252
509.088

-9,6%


.................
Σύμφωνα με το Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Πάνο Παπαδόπουλο:
"Σε ένα δύσκολο και παρατεταμένο υφεσιακό περιβάλλον με αρνητικές συνέπειες στο διαθέσιμο εισόδημα, συνεχίζουμε να εστιάζουμε τόσο στη βελτίωση της κοστολογικής μας βάσης όσο και στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Μέσα από νέες συμφωνίες, εμπλουτίζουμε το περιεχόμενο και τα διαθέσιμα κανάλια, ενώ εξακολουθούμε να βελτιώνουμε την εμπειρία των συνδρομητών μας,διαθέτοντας πλέον υπό το εμπορικό σήμα Nova όλες τις υπηρεσίες για οικιακούς καταναλωτές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις και προσφέροντας σε όλους εικόνα υψηλής ευκρίνειας και νέες δυνατότητες ondemandθέασης περιεχομένου. Η εξασφάλιση της συμφωνίας με τις τράπεζες για την αναχρηματοδότηση των δανειακών υποχρεώσεων και η επερχόμενη έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου, είναι σημαντικές εξελίξεις που θα οδηγήσουν στη βελτίωση της χρηματοοικονομικής θέσης της εταιρείας".

..............................

Συνδυαστικές Υπηρεσίες/3Play
Στο Α` Εξαμήνου του 2016, τα νοικοκυριά με Nova 3Play/συνδυαστικές υπηρεσίες δια μορφώθηκαν στα 328,461 χιλιάδες. Το μερίδιο των συνδρομητών Nova 3Play, σε σχέση με το σύνολο της συνδρομητικής βάσης της Forthnet διαμορφώθηκε στο 44,1%.

....................

Πρόσφατες Εξελίξεις
•           Η Forthnet λάνσαρε τη νέα υπηρεσία Nova On Demand μέσω της οποίας οι συνδρομητές μπορούν να δουν μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες, σειρές Α’ προβολής, καθώς και πλούσιο ψυχαγωγικό περιεχόμενο, ντοκιμαντέρ, παιδικά, κ.α. στη μεγάλη οθόνη.
•           Από 1η Αυγούστου 2016,όλοι οι συνδρομητές Nova έχουν την δυνατότητα να απολαμβάνουν όλα τα κανάλια Novacinema, Novasports και Novalifε σε High Definition και με ήχο Dolby Digital Surround 5.1. Επίσης, η θέαση HD περιεχομένου, παρέχεται πλέον σε όλους τους συνδρομητές χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.
•           Η Forthnet προχώρησε στην καθιέρωση της ενιαίας χρήσης του εμπορικού σήματος«Nova» για όλες τις υπηρεσίες της (συμπεριλαμβανομένων των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών) που απευθύνονται σε οικιακούς πελάτες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, προσφέροντας πλέον μία βελτιωμένη και ενιαία εμπειρία πελάτη μέσα από ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών.
•           Η Nova, προχώρησε σε ανανέωση της μακρόχρονης συνεργασίας της με την SonyPicturesTelevision. H SonyPictures, το studio που κάθε χρόνο παράγει ταινίες και σειρές που ξεχωρίζουν στο Αμερικάνικο και Ελληνικό Box Office, θα συνεχίσει να δίνει αποκλειστικά το πρόγραμμά της στη Nova.
•           Τα κανάλια Novasports εξασφάλισαν να προβάλουν ζωντανά και αποκλειστικά και για τα επόμενα 2 χρόνια, το Γαλλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (Ligue 1). Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν για τις σεζόν 2016-2017 και 2017-2018, όλα τα ντέρμπι και τους σημαντικότερους αγώνες του συναρπαστικού Championnat.

•           Το τηλεοπτικό μπουκέτο της Novaαναβαθμίστηκε περισσότερο με την προσθήκη 4 νέων καναλιών. Το Novasummer, το MTVLiveHD, το MTV Hits και το RedlightHD.