"Nova Highlights: 23 Αυγούστου - 5 Σεπτεμβρίου"…

Νέα Ενημέρωση 23/08:
Τα 2016 MTV Video Music Awards έρχονται σε MTV Europe και MTV Live HD…
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...





Τρίτη 23 Αυγούστου Novacinema1HD στις 22:00
«ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ» (Πρεμιέρα)
Θέλοντας να ξεφύγει από τη λήθη, ένας άρρωστος μεγιστάνας υποβάλλεται σε μια επέμβαση που μεταφέρει τη συνείδησή του σε ένα υγιές σώμα. Ομως, γρήγορα αντιλαμβάνεται το τίμημα της αθανασίας... (Ταινία δράσης – μυστηρίου,Ράιαν Ρέινολντς, Νάταλι Μαρτίνεζ)

Τετάρτη 24 Αυγούστου Discovery Channel στις 23:00
«Παράνομοι αγώνες» (Νέο επεισόδιο)
Η σειρά του Discovery Channel «Παράνομοι αγώνες» παρακολουθεί τους πιο γρήγορους οδηγούς αγώνων της Οκλαχόμα Σίτι σε ριψοκίνδυνους αγώνες ταχύτητας! Η ομάδα 405, δηλαδή οι 10 καλύτεροι της πόλης, θα επιχειρήσει να κερδίσει ξανά τον τίτλο της πιο γρήγορης ομάδας όλης της χώρας. Για τον σκοπό αυτό, ο Μπιγκ Τσιφ εισάγει έναν νέο αγώνα κάθε εβδομάδα, όπου ο οδηγός που βρίσκεται στη δέκατη θέση ανταγωνίζεται γνωστούς οδηγούς.  Επίσης, παλιοί γνώριμοι όπως ο Φάρμτρακ και ο AZN εμφανίζονται για νέες κόντρες.
Στο πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου, ο Τσιφ και ο Σον πηγαίνουν σε μια αναγνωριστική αποστολή κατασκοπείας των δοκιμαστικών αγώνων του Τζάκι Νοξ. Ο Τζάκι θέλει να μπει στη λίστα και κοντράρεται με τον Τσακ, ενώ ο Τσιφ και ο Ντοκ πολεμούν για τη δεύτερη θέση. Και ποιος θα τολμήσει να πάρει την πρώτη θέση από τον Σον και το Murder Nova; 

Πέμπτη 25 Αυγούστου Novasports2HD στις 21:45.
 «UEFA Europa League Play Off Ολυμπιακός-Αροούκα» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την πορτογαλική Αροούκα στη ρεβάνς των play offs για το Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να προκριθούν στους ομίλους της διοργάνωσης και να «σώσουν» τη φετινή ευρωπαϊκή χρονιά.

Πέμπτη 25 Αυγούστου Novasports1HD στις 21:30
«UEFA Europa League Play Off ΠΑΟΚ-Ντιναμό Τιφλίδας» (Z)
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ντιναμό Τιφλίδας στον αγώνα ρεβάνς για τα play offs του Europa League και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να προκριθεί στους ομίλους της διοργάνωσης. 

Πέμπτη 25 Αυγούστου Novacinema1HD στις 22:00
“Η ΣΙΩΠΗΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ» (Πρεμιέρα)
Κίνα, 9ος αιώνας. Μία καλόγρια απάγει ένα κορίτσι και το μετατρέπει σε ψυχρή δολοφόνο. Χρόνια μετά, η κοπέλα επιστρέφει στη γενέτειρά της με εντολή να σκοτώσει τον ξάδελφό της... (Περιπέτεια, Σου Τσι, Τσεν Τσανγκ, Σατόσι Τσουμαμπούκι)


Πέμπτη 25 Αυγούστου Travel Channel στις 22:00
«Κρυφές φυσικές πισίνες» (Νέο επεισόδιο)
Στην καρδιά του Αυγούστου, το Travel Channel σάς ταξιδεύει σε κρυστάλλινους καταρράκτες και υπόγειες σπηλιές για να απολαύσετε τις πιο απομονωμένες φυσικές πισίνες του κόσμου! Βουτήξτε στα γαλαζοπράσινα νερά στους Καταρράκτες Χαβάσου, καταδυθείτε σε έναν κρυμμένο κόσμο κάτω από μια λίμνη στη Μινεσότα και σχοινοβατήστε στο εθνικό πάρκο της Αριζόνας. Ανακαλύψτε επίσης ένα αρχαίο δάσος στο Όρεγκον καθώς και μια συγκλονιστική όαση στο Νέο Μεξικό. Απολαύστε μοναδική δροσιά και χαλάρωση σε ήρεμες φυσικές πισίνες, από την Πέμπτη 11 Αυγούστου στο Travel Channel!

Παρασκευή 26 Αυγούστου  Novasports2HD στις 21:45
«Γαλλικό Πρωτάθλημα Μαρσέιγ-Λοριάν» (Ζ)
Η Μαρσέιγ φιλοξενεί τη Λοριάν στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 3ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος. 

Παρασκευή 26 Αυγούστου  Novacinema3HD στις 23:00
«ΖΟΜΠΙ, ΒΑΜΠΙΡ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ» (Πρεμιέρα)
Μέχρι πρότινος, η ζωή στο Ντίλφορντ κυλούσε αρμονικά: βαμπίρ, άνθρωποι και ζόμπι συνυπήρχαν ειρηνικά. Η απρόσμενη έλευση των εξωγήινων, όμως, διαταράσσει τους ‘κανονικούς’ ρυθμούς της πόλης... (Ταινία τρόμου, Μακένζι Ντέιβις, Εντ Γουέστγουικ)

Σάββατο  27  Αυγούστου Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΚΑΛΟΣΑΥΡΟΣ» (Πρεμιέρα)
Τι θα γινόταν αν οι δεινόσαυροι δεν είχαν αφανιστεί; Ένα μικρό αγόρι γίνεται ο καλύτερος φίλος ενός Απατόσαυρου και τον βοηθά να ανακαλύψει τον εαυτό του και τις δυνάμεις του! (Περιπέτεια κινουμένων σχεδίων, Φωνές: Γιάννης Στεφόπουλος, Μαρία Πλακίδη)

Κυριακή 28 Αυγούστου Novasports1HD στις 21:45
«Γαλλικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Μονακό-Παρί Σ.Ζερμέν» (Z)
Με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στη Μονακό και την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται η 3η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος. Το Championnat, όπως και όλα τα πρωταθλήματα, διακόπτεται το Σαββατοκύριακο 3-4/9 λόγω αγώνων των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Κυριακή  28  Αυγούστου Novacinema1HD στις 22:00
«ΑΝΙΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» (Πρεμιέρα)
Η ιστορία του Τζέιμς ‘Γουάιτι’ Μπάλτζερ, του Ιρλανδού εγκληματία που συνεργάστηκε με το FBI για να καταστρέψει την ιταλική μαφία και κατέληξε ο πιο αδίστακτος κακοποιός στην ιστορία της Βοστόνης. (Αληθινή ιστορία, Τζόνι Ντεπ, Τζόελ Ετζερτον)

Δευτέρα  29  Αυγούστου Novasports1HD στις 19:30
«Στιγμιότυπα γαλλικού πρωταθλήματος»
Παρακολουθήστε τα στιγμιότυπα για την 3η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος. Το Σαββατοκύριακο 27-28/8 διεξήχθησαν σπουδαία ματς μεταξύ των οποίων τα Μονακό-Παρί, Νις-Λιλ και Μπορντό-Ναντ.


Τα 2016 MTV Video Music Awards σε MTV Europe και MTV Live HD…

Τα 2016 MTV Video Music Awards θα μεταδοθούν ζωντανά από το Madison Square Garden τη Δεύτερα  29 Αυγούστου, το MTV VMA's 2016 Pre-Show (στις 0200 τα ξημερώματα) και το κυρίως σόου "MTV VMA's 2016" (στις 03.00)… ,  αλλά και σε μαγνητοσκόπηση τη Δεύτερα  29 Αυγούστου το MTV VMA's 2016 Pre-Show (στις 2100) και το κυρίως σόου "MTV VMA's 2016" (στις 22.00),  ενώ η ψηφοφορία έχει ξεκινήσει …




Δευτέρα 29 Αυγούστου FOX στις 23:30
«The Strain 3» (Πρεμιέρα νέου κύκλου)
Το ερώτημα στη σειρά «The Strain» παραμένει: «Ποιος θα κερδίσει; Οι άνθρωποι ή τα Strigoi;» Στον 2ο κύκλο, η επιδημία εξαπλώθηκε σε ολόκληρη την πόλη της Νέας Υόρκης και ο Δρ Γκουντγουέδερ με την ομάδα του αποφάσισαν να ακολουθήσουν μια διαφορετική προσέγγιση. Επικεντρώθηκαν στο να βρουν ένα βιολογικό όπλο που θα μπορούσε να αφανίσει τα Strigoi.  Στο ξεκίνημα του 3ου κύκλου, με την πόλη να έχει υποκύψει ολοκληρωτικά στην επιδημία, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει αφήσει τον πληθυσμό της πόλης να τα βγάλει πέρα μόνος του. Πώς θα τελειώσει η μάχη ανάμεσα στους ανθρώπους και τα Strigoi; Το «The Strain» είναι μια δημιουργία των Guillermo del Toro και Chuck Hogan με τα καινούρια επεισόδια της σειράς να προβάλλονται στο FOX λιγότερο από 24 ώρες μετά την επίσημη πρεμιέρα τους στην Αμερική!

Τρίτη 30  Αυγούστου Novacinema1HD στις 22:00
«CAROL» (Πρεμιέρα)
Στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του ’50, η νεαρή επίδοξη φωτογράφος Τερέζ γνωρίζει τη σαγηνευτική μεγαλοαστή Κάρολ. Ο έρωτάς τους φαίνεται να είναι καταδικασμένος, σε μια ταινία υποψήφια για έξι Οσκαρ. (Κοινωνική ταινία, Κέιτ Μπλάνσετ, Ρούνεϊ Μάρα).

Τετάρτη 31  Αυγούστου Novasports1HD στις 21:00
«Ωρα των Πρωταθλητών» (Ζ)
Η εκπομπή μας μεταφέρει με πλούσια ρεπορτάζ όλα τα νέα από τον ελληνικό χώρο αλλά και τις εξελίξεις στον διεθνή αθλητισμό.

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου Nat Geo Wild HD στις 19:00
«Στην εντατική των ζώων» Πρεμιέρα νέας σειράς
Με αποκλειστική πρόσβαση στο Κτηνιατρικό Κέντρο του Κόλπου του Μεξικού και στην ομάδα των εξειδικευμένων γιατρών του, η σειρά «Στην εντατική των ζώων» καταγράφει διάφορα ζώα όπως άγρια πρόβατα, σκαντζόχοιρους, γεράκια και φώκιες, αλλά και πιο συνηθισμένα όπως σκύλους, γάτες και παπαγάλους να φτάνουν με τους ιδιοκτήτες τους στα Επείγοντα, να περνούν τη διαδικασία της διάγνωσης, του χειρουργείου και της θεραπείας και να επιστρέφουν στο σπίτι τους! Με υπερσύγχρονα χειρουργεία στη διάθεσή του, το καταπληκτικό προσωπικό του νοσοκομείου με επικεφαλής τον Δρ. Μπιλ αντιμετωπίζει σοβαρά περιστατικά όλων των ειδών, 24 ώρες το 24ωρο. Είτε πρόκειται για επέμβαση στο στομάχι ενός κανίς είτε για την παροχή φροντίδας σε κουκουβάγιες και σαύρες, το σίγουρο είναι ότι σε κάθε χειρουργικό κρεβάτι θα σωθούν πολλές ζωές! 

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ» (Πρεμιέρα)
Παραμελημένος από τη μητέρα του, ο μικρός Μαλονί καταλήγει σε ένα σπίτι για εγκαταλειμμένα παιδιά, με μονάχα μια δικαστή και έναν κοινωνικό λειτουργό να νοιάζονται πραγματικά για εκείνον... (Κοινωνική ταινία ,Κατρίν Ντενέβ, Μπενουά Μαζιμέλ)

Παρασκευή 2  Σεπτεμβρίου Novacinema2HD  στις 21:00
«Η ΜΑΓΕΜΕΝΗ»
Μια σατανική βασίλισσα στέλνει μια πανέμορφη πριγκίπισσα σε μια σύγχρονη μεγαλούπολη,    εξορίζοντάς την από τον παραμυθένιο κόσμο όπου ζούσε. Η  ταινία προτάθηκε για τρία Οσκαρ  Καλύτερου Τραγουδιού. (Οικογενειακή ταινία φαντασίας, Σούζαν Σαράντον, Εϊμι Ανταμς)          

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου  Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΣΝΟΥΠΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΡΛΙ ΜΠΡΑΟΥΝ - ΠΙΝΑΤΣ: Η ΤΑΙΝΙΑ» (Πρεμιέρα)Ο αξιαγάπητος αλλά άτυχος Τσάρλι Μπράουν ερωτεύεται τη νέα του συμμαθήτρια. Με τη βοήθεια του πιστού Σνούπι θα προσπαθήσει να προσεγγίσει την γλυκιά κοκκινομάλλα και οι περιπέτειες ξεκινούν...( Περιπέτεια κινουμένων σχεδίων, (Φωνές: Κωνσταντής Μαυριάς, Αναστασία Γουλιάμου)

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου  Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ» (Πρεμιέρα)
Κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, ένας Αμερικανός δικηγόρος αναλαμβάνει την υπεράσπιση ενός κατασκόπου της Σοβιετικής Ενωσης, σε μια ταινία που χάρισε στον Μαρκ Ράιλανς το Οσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου. (Αληθινή ιστορία, Τομ Χανκς, Εϊμι Ράιαν)

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου History στις 22:00
«Η άνοδος των βαρβάρων» Πρεμιέρα νέας σειράς
Τον Σεπτέμβριο, η νέα σειρά του History «Η άνοδος των βαρβάρων» παρουσιάζει την άνοδο και την πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας από την πλευρά των ηγετών της επανάστασης, μέσα από ένα αποτρόπαιο ταξίδι στην καρδιά της εξέγερσης εναντίον της απόλυτης δύναμης του Καίσαρα. Η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία τούς αποκαλούσε βάρβαρους, φυλές που θεωρείτο ότι ζούσαν μέσα στη βία, μακριά από τον πολιτισμό. Στην πραγματικότητα, αυτοί ήταν οι άνθρωποι που παρακίνησαν επικές μάχες και διαμόρφωσαν τον κόσμο όπως τον γνωρίζουμε σήμερα. Η σειρά παρουσιάζει μερικούς από τους μεγαλύτερους πολεμιστές της ιστορίας, μεταξύ των οποίων ο Αννίβας, ο οποίος είχε πάρει ιερό όρκο αίματος όταν ήταν 9 ετών, ο Αρμίνιος, ο Σπάρτακος που από σκλάβος έγινε ο επαναστάτης που ηγήθηκε μιας εξέγερσης των βαρβάρων, η βασίλισσα των Κελτών Βοαδίκεια, ο Αττίλας, οι Γότθοι, ο πολεμοχαρής λαός που προδόθηκε από την Αυτοκρατορία και οι Βάνδαλοι, οι περιπλανώμενοι επιδρομείς που έριξαν τη χαριστική βολή στη Ρώμη. Μη χάσετε την επική σειρά, από την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου μόνο στο History!

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου  Novasports1HD στις 21:00
«Ωρα των Πρωταθλητών» (Ζ)Η εκπομπή μας μεταφέρει με πλούσια ρεπορτάζ όλα τα νέα από τον ελληνικό χώρο αλλά και τις εξελίξεις στον διεθνή αθλητισμό.