"Nova Highlights: 05 - 15 Νοεμβρίου"…

Νέα Ενημέρωση 03/11:
MTV EMAs 2016 ζωντανά από το MTV Europe στις 06/11... Το «Lifetime» επιστρέφει ανανεωμένο τον Νοέμβριο στο Novalifε!
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
Σάββατο 5 Νοεμβρίου  Novasports1HD στις 19:30
«Super League ΑΕΚ-Ατρόμητος» (Ζ)
Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Kαι οι δύο αντίπαλοι προέρχονται από ντέρμπι, η μεν Ενωση από το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, οι δε Περιστεριώτες  από το εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό.


Σάββατο 5 Νοεμβρίου Νovacinema1HD στις 22:00
«Η ΤΖΕΪΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ» (Πρεμιέρα)
Για να προστατεύσει την οικογένειά της και να σώσει τον άντρα της από την οργή μιας αδίστακτης συμμορίας, η Τζέιν ζητά τη βοήθεια ενός πρώην αγαπημένου της. Ομως, τα πάντα έχουν ένα τίμημα... (Γουέστερν, Νάταλι Πόρτμαν, Τζόελ  Ετζερτον)

















.....................
MTV EMAs 2016 ζωντανά από το MTV Europe στις 06/11... 
Eνα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια μουσικά γεγονότα της χρονιάς τα MTV EMAs 2016 επιστρέφουν στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας και θα μεταδοθούν ζωντανά τη Κυριακη 06 Νοεμβρίου μέσα από την οθόνη του MTV Europe και MTV Live HD...
....................

Κυριακή 6 Νοεμβρίου  Novacinema1HD στις 22:00
«ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ» (Πρεμιέρα)
Η ιστορία του Δρ. Μπένετ Ομάλου, του ευφυούς νευροπαθολόγου που πρώτος ανακάλυψε την ασθένεια που πλήττει αθλητές του αμερικανικού ποδοσφαίρου, και ο αγώνας του για να φέρει στο φως την αλήθεια. (Αληθινή ιστορία,Γουίλ Σμιθ, Αλεκ Μπόλντουιν)

Κυριακή 6 Νοεμβρίου  Novasports1HD στις 19:30
«Super League Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Το  ελ κλάσικο του ελληνικού ποδοσφαίρου μαγνητίζει πάντα όλα τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων και όχι μόνο.

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου Novasports2HD στις 19:00
«STOIXIMAN.GR Basket League Αρης-Ολυμπιακός» (Ζ)
O Αρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League. Οι δύο αντίπαλοι προέρχονται από ένα σερί αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη.


 Τρίτη 8 Νοεμβριου Novacinema1HD στις 22:00
«TRUMAN» (Πρεμιέρα)
Φίλοι από παλιά, ο Χουλιάν κι ο Τομάς συναντιούνται ξανά έπειτα από πολλά χρόνια με αφορμή την αρρώστια του Χουλιάν και μαζί θα περάσουν μερικές ημέρες γεμάτες συγκίνηση και έντονες στιγμές. (Κομεντί, Ρικάρντο Νταρίν, Χαβιέρ Κάμαρα)

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου FOX Life στις 21:50
«Secrets and lies» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Ο Ben Crawford, τον οποίο υποδύεται ο Ryan Phillippe, πρόκειται να μετατραπεί από καλός Σαμαρείτης σε ύποπτο για φόνο, όταν ανακαλύπτει το πτώμα του μικρού γιου του γείτονά του Tom Murphy στο δάσος. Η αστυνόμος Andrea Cornell, την οποία ενσαρκώνει η Juliette Lewis, αναλαμβάνει τις έρευνες για την υπόθεση και αναφέρει ότι τον υποψιάζεται. Η πλοκή εκτυλίσσεται από την οπτική γωνία του Ben, είτε είναι ένοχος είτε όχι. Στην προσπάθειά του να καθαρίσει το όνομά του, ο Ben διεισδύει στις ζωές των ανθρώπων που ζουν στο ήσυχο αυτό προάστιο, αποκαλύπτοντας τα ένοχα μυστικά τους. Κανείς δεν είναι υπεράνω υποψίας. Η ήδη προβληματική οικογενειακή του ζωή αναστατώνεται, καθώς εκείνος ξεκινά ένα περίπλοκο ταξίδι για να αποδείξει την αθωότητά του.

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ» (Πρεμιέρα)
Καθώς ετοιμάζεται να φύγει από το Τατζικιστάν και με αφορμή ένα πρόβλημα με το διαβατήριο, ο Πολ αναπολεί το παρελθόν του. Την οικογένειά του, το ταξίδι στη Σοβιετική Ενωση και την Εστέρ... (Κοινωνική ταινία, Κοεντίν Ντολμέρ, Λου Ρουά-Λεκολινέ)

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου Νovasports2HD στις 19:00
«Ευρωλίγκα Γαλατασαράι-Ολυμπιακός» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Τουρκία τη Γαλατασαράι για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από το εντός έδρας παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ. 


Σάββατο 12 Νοεμβρίου Νovacinema1HD στις 22:00
«ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ» (Πρεμιέρα)
Οι διακοπές μιας διάσημης τραγουδίστριας διακόπτονται από την επίσκεψη ενός πρώην εραστή της. Ζήλια, πάθος και κίνδυνος διαταράσσουν τη σχέση του ζευγαριού, κάτω από τον ήλιο της Μεσογείου... (Αστυνομική ταινία μυστηρίου, Ντακότα Τζόνσον, Ματίας Σόναρτς)

Σάββατο 12 Νοεμβρίου  Novacinema2HD στις 22:00
«ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ»
Με φόντο το Λονδίνο της δεκαετίας του '60, η ζωή μιας έφηβης αναστατώνεται όταν γνωρίζει έναν κατά πολύ μεγαλύτερό της άντρα, σε μια ταινία που προτάθηκε για τρία Οσκαρ και μια Χρυσή Σφαίρα. (Κομεντί, Κάρεϊ Μάλιγκαν, Ολίβια Γουίλιαμς)

Σάββατο 12 Νοεμβρίου  Novasports2HD στις 20:00
«STOIXIMAN.GR Basket League ΠΑΟΚ-ΑΕΚ» (Ζ)
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League. Οι δύο «Δικέφαλοι» συμμετέχουν και στο ευρωπαϊκό Basketball Champions League.

Σάββατο 12 Νοεμβρίου Discovery Showcase HD στις 22:00
«Οι άνθρωποι του Προέδρου» (Νέο επεισόδιο)
Η σειρά «Οι άνθρωποι του Προέδρου» μάς μεταφέρει πίσω από τις κλειστές πόρτες του πιο ισχυρού κέντρου εξουσίας στον κόσμο, του Λευκού Οίκου, για να γνωρίσουμε τη θέση-κλειδί του Προσωπάρχη. Πρόκειται για το δεύτερο δυσκολότερο επάγγελμα στον κόσμο, αφού ο Προσωπάρχης είναι αυτός που φροντίζει ώστε να υλοποιούνται, με μεγαλύτερη ή μικρότερη επιτυχία, όλες οι αποφάσεις του Προέδρου. Ζει από κοντά την κάθε στιγμή της ιστορίας και γνωρίζει τα μυστικά του Προέδρου αλλά και της Πρώτης Κυρίας.


Κυριακή 13 Νοεμβρίου  Novacinema1HD στις 22:00
«THE HUNGER GAMES: ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ - ΜΕΡΟΣ ΙΙ» (Πρεμιέρα)
Με τον πόλεμο στην Πάνεμ να μαίνεται ανεξέλεγκτα, η Κάτνις Εβερντιν, ως αρχηγός της επανάστασης, κατευθύνεται στην Κάπιτολ με σκοπό να δώσει ένα οριστικό τέλος στη δράση του προέδρου Σνόου. (Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, Τζένιφερ Λόρενς, Τζος Χάτσερσον)

Κυριακή 13 Νοεμβρίου National Geographic Channel στις 21:00
«Άρης» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Μία παραγωγή των Μπράιαν Γκρέιζερ και Ρον Χάουαρντ, η σειρά «Άρης» αποτελεί ένα μεγάλο τηλεοπτικό γεγονός που θα εξάψει τη φαντασία των τηλεθεατών σε κάθε γωνιά του πλανήτη, καθώς θα παρουσιάσει την προσπάθεια αποίκησης στον κόκκινο πλανήτη. Ο «Άρης» συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τη δράση και την αγωνία ενός δραματικού σεναρίου με συγκλονιστικά ειδικά εφέ επιπέδου ταινίας μεγάλου μήκους αλλά και με τα επιστημονικά δεδομένα ενός ντοκιμαντέρ και παραθέτει συνεντεύξεις από επιστήμονες και πρωτοπόρους που ηγούνται στον τομέα της διαστημικής τεχνολογίας. Η σειρά εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο τα μεγαλύτερα μυαλά προωθούν την εξερεύνηση του διαστήματος, απεικονίζοντας τον κόσμο που έχουν στόχο να δημιουργήσουν καθώς πετυχαίνουν το μεγαλύτερο κατόρθωμα στην ιστορία του ανθρώπινου είδους: το διαπλανητικό ταξίδι και την αποίκηση ενός νέου πλανήτη. Βάσει επιστημονικής έρευνας, η σειρά παρουσιάζει το παρόν και μας ταξιδεύει στο μέλλον και στην πρώτη επανδρωμένη αποστολή στον Άρη το 2033. Σκηνοθέτης του «Άρη» είναι ο οραματιστής Μεξικανός δημιουργός Εβεράρντο Γκουτ. Η σειρά ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει συνεντεύξεις με επιστήμονες και ειδικούς όπως ο συγγραφέας του βιβλίου «The Martian/Άνθρωπος στον Άρη» Άντι Γουίερ και ο Νιλ ντεΓκρας Τάισον. Με ένα εξαιρετικό καστ, με μια ομάδα κορυφαίων επιστημόνων παγκοσμίως και με μια ασύγκριτη ομάδα παραγωγών και αφηγητών, αυτό το ανεπανάληπτο «υβρίδιο» δραματικής σειράς κι επιστημονικού ντοκιμαντέρ θα αποτελέσει το απόλυτο τηλεοπτικό γεγονός για όσους είναι φανατικοί με το διάστημα και για εκείνους που έχουν αναρωτηθεί: «Θα μπορούσαμε να κάνουμε τον Άρη σπίτι μας;»


Τρίτη 15 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ» (Πρεμιέρα)
Eρευνώντας τον φόνο του συνεργάτη του, ένας ντετέκτιβ ανακαλύπτει ένα κύκλωμα διαφθοράς στην αστυνομία. Κι όσο οι αποδείξεις εξαφανίζονται, μόνο μία μυστηριώδης γυναίκα μπορεί να τον βοηθήσει... (Αστυνομική ταινία, Κιάνου Ριβς, Μίρα Σορβίνο)














Το «Lifetime» επιστρέφει ανανεωμένο τον Νοέμβριο στο Novalifε!
Οι μοναδικοί Κατερίνα Γερονικολού και Δημήτρης Κουρούμπαλης επιστρέφουν για 4η συνεχόμενη χρονιά στο ανανεωμένο «Lifetime» με χιούμορ, αυθορμητισμό, παιχνίδια, ενημέρωση και φυσικά πολλή διασκέδαση! Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στο Novalifε και κάθε Σάββατο στις 20:15
Οι δύο παρουσιαστές θα υποδέχονται καλεσμένους από τον χώρο του θεάματος, θα παίζουν διασκεδαστικά παιχνίδια και θα ζωντανεύουν ήρωες του Hollywood θυμίζοντας κλασικές κινηματογραφικές ταινίες. Μέσω διαγωνισμών θα μοιράζουν πλούσια δώρα στους συνδρομητές της Nova, τους οποίους και θα ξεναγούν στις όμορφες  πλευρές της πόλης μας με οδηγό το Citylife! Στο πρώτο επεισόδιο καλεσμένος είναι ο Ευθύμης Ζησάκης.
Το Novalifε είναι το αγαπημένο ψυχαγωγικό κανάλι της Nova, το οποίο διαθέτει πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, εξαιρετικές σειρές, ανατρεπτικά talk shows και τις καλύτερες εκπομπές για κάθε προτίμηση, ενώ από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του είναι ψηλά στις προτιμήσεις των συνδρομητών.
Nova… ζεις καλύτερα!!!