Vodafone TV: Νέα σεζόν με νέες υπηρεσίες περιεχομένου "Lionsgate" και γραμμικών καναλιών "Fuel TV, Havoc TV, English Club TV, Museum channel"…

Οι δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειρές της Lionsgate στο Vodafone TV!
Νέα σεζόν για την ευρυζωνική υπηρεσία τηλεόρασης Vodafone TV, η οποία ξεκινά με την είσοδο των νέων υπηρεσιών πρόσβασης περιεχομένου "Lionsgate" (πετυχημένες και αγαπημένες τηλεοπτικές παραγωγές σειρών), καθώς και την είσοδο των νέων γραμμικών καναλιών "Fuel TV, Havoc TV, English Club TV και Museum channel", που ανανεώνουν το ψυχαγωγικό χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της Vodafone TV…
Nicolas A.
...
Ήδη το ψυχαγωγικό χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών Vodafone TV διαθέτει 58 δημοφιλή κανάλια που καλύπτουν όλες τις «τηλεοπτικές» ανάγκες (ντοκιμαντέρ, ψυχαγωγία, παιδικά, ειδησεογραφία, lifestyle, σπορ, μουσική), ενώ την Άνοιξη του 2016 είχε προηγηθεί η ένταξη των υπηρεσιών "FoxLife, Luxe TV, E! Entertainment, και Motorvision TV".
Εντός της χρονιάς προστέθηκαν και οι FTA δορυφορικές υπηρεσίες "TVE, Rai Uno, CCTV9 Documentary και CCTV News", επίσης διακόπηκε η συνεργασία με το Discovery World, αφού η υπηρεσία καταργήθηκε πανευρωπαϊκά (και αντικαταστάθηκε από το "Discovery Turbo Xtra" σε άλλες πλατφόρμες).

Παράλληλα το ψυχαγωγικό χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών Vodafone TV διαθέτει υπηρεσίες που δεν βρίσκετε σε άλλες πλατφόρμες στην Ελληνική αγορά, όπως οι μουσικές υπηρεσίες "MTV Rocks (Non-Stop Ροκ Βιντεοκλίπ από το σήμερα και το χθες), BOX Hits (Ποπ Επιτυχίες) και Kiss TV (RnB/Dance)", οι αθλητικές υπηρεσίες "Ginx ESports TV (Game Sports), Nautical Channel, Outdoor Channel, Fight Network (πολεμικές τέχνες), και Extreme Channel".



Αλλά και οι νεόφερτες υπηρεσίες "Fuel TV** (Action Sports), Havoc TV** (Μουσική και Action Sports), English Club TV** (επιμορφωτικό κανάλι) και Museum channel** (μοναδικό κανάλι ντοκιμαντέρ)", που πρόσφατα εντάχτηκαν και ανανεώνουν με γραμμικό περιεχόμενο καναλιών το ψυχαγωγικό χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της Vodafone TV. (**) Οι νέες υπηρεσίες εκπέμπουν χωρίς ελληνικούς υποτίτλους…

Οι δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειρές της Lionsgate στο Vodafone TV! 
Η Vodafone ξεκινάει μία νέα συνεργασία με τη Lionsgate International και δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της τηλεοπτικής πλατφόρμας Vodafone TV να απολαύσουν τις πιο πετυχημένες και αγαπημένες τηλεοπτικές παραγωγές παγκοσμίως. Με τις πιο δημοφιλείς σειρές όλων των εποχών, το Vodafone TV ενισχύει το τηλεοπτικό του πρόγραμμα και υπόσχεται ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας.
Ο Αχιλλέας Κανάρης, Εμπορικός Διευθυντής Καταναλωτικών προϊόντων της Vodafone Ελλάδος δήλωσε σχετικά με την νέα συνεργασία: «Στη Vodafone λειτουργούμε πάντα με γνώμονα τις ανάγκες του πελάτη. Στόχος μας να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των συνδρομητών μας για πρόσβαση σε ποιοτικό περιεχόμενο, γι’ αυτό εμπλουτίζουμε την πλατφόρμα μας, με τις πιο καινούργιες και επιτυχημένες σειρές και νέες κυκλοφορίες, σε συνεργασία με τα κορυφαία κανάλια, παραγωγούς και διανομείς διεθνώς. Η Lionsgate αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους διανομείς περιεχομένου της οποίας οι ταινίες και τηλεοπτικές σειρές αγγίζουν τους θεατές παγκοσμίως»

 Μέσα από μία μεγάλη ποικιλία τηλεοπτικών σειρών της Lionsgate, που έχουν αποσπάσει 186 υποψηφιότητες και 29 βραβεία Emmy, οι συνδρομητές του Vodafone TV θα μπορούν να απολαύσουν:
 • Mad Men: Η πολυβραβευμένη σειρά που έχει αποσπάσει 5 Χρυσές Σφαίρες και που ταξιδεύει τους τηλεθεατές στη δεκαετία του 1960 αποτυπώνοντας τους ανθρώπινους χαρακτήρες καθώς και τα ηθολογικά και πολιτιστικά στοιχεία μίας ολόκληρης δεκαετίας.
Nashville: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Nashville έρχεται στο Vodafone TV. Η σειρά διαδραματίζεται στην ομώνυμη πόλη της Αμερικής, τη Μέκκα της country μουσικής. Το Nashville τα έχει όλα: εσωτερικές εντάσεις, πολιτικές ίντριγκες, απιστίες, δολοπλοκίες, κρυμμένα μυστικά και original μουσική, προσεκτικά διαλεγμένη από τον μουσικό παραγωγό και κάτοχο όσκαρ T-Bone Burnett.
Anger Management: Με το διαβόητο Τσάρλι Σιν στο καστ της, η σειρά επικεντρώνεται σε έναν πρώην παίχτη του μπέιζμπολ που χάνοντας την ψυχραιμία του κατέστρεψε την καριέρα του κι επέστρεψε σπουδάζοντας ψυχολογία και συντονίζοντας ομάδες διαχείρισης θυμού.
Boss: Ο Kelsey Grammer και το Boss σε ένα πολιτικό θρίλερ που δεν έχεις δει ξανά με κύρια συστατικά δολοπλοκίες, απειλές, προδοσίες, ψηφοθηρίες και ατελείωτα σκάνδαλα. Εκτός από τις παραπάνω οι συνδρομητές της υπηρεσίας θα μπορούν να απολαύσουν το Crash, το Deadbeat, τη μίνι σειρά Houdini, το Royals, αλλά και το Manhattan. Περισσότερες πληροφορίες στο www.vodafone.gr/home στην ενότητα Ψυχαγωγία.