FOX και Fox Life Highlights: Πρεμιέρες Νοεμβρίου και σε High Definition...

Πρεμιέρες Νοεμβρίου και σε High Definition..., μέσα από την οθόνη των δικτύων FOX και FOX Life, συνδρομητικής πρόσβασης μέσω των δορυφορικών και ευρυζωνικών πλατφορμών σε Ελλάδα (Nova, OTE TV, Vodafone ΤV, Cyta Hellas) και Κύπρο (Cytavision, Cablenet, PRIMETel*, Nova Cyprus), καθώς και τις αμφίδρομες υπηρεσίες FOXplay...
...
THIS IS US
Η νέα συγκλονιστική δραματική σειρά έρχεται στο FOX LIFE!
Πρεμιέρα στο FOX LIFE  - TΡΙΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21:50 - Fox Play On Demand
Κάποιες φορές, η ζωή μάς εκπλήσσει. Με πρωταγωνιστές τους Mandy Moore ως Rebecca, Milo Ventimiglia ως Jack και Sterling K. Brown (The People v. O.J. Simpson: American Crime Story) ως Randall, η αναζωογονητικά ειλικρινής και προκλητική νέα σειρά «This Is Us» ακολουθεί την πορεία μιας μοναδικής παρέας ανθρώπων. Καθώς οι δρόμοι τους διασταυρώνονται και οι ιστορίες της ζωής τους συνδέονται με παράξενους τρόπους, ανακαλύπτουμε ότι κάποιοι από αυτούς όχι μόνο έχουν γενέθλια την ίδια μέρα αλλά μοιράζονται χαρακτηριστικά που δε θα περίμενε κανείς. Ο συγγραφέας και οι σκηνοθέτες του «Crazy, Stupid, Love» παρουσιάζουν μία έξυπνη και σύγχρονη δραματική σειρά που θα σας κάνει να αναρωτηθείτε για τα συμπεράσματά σας σχετικά με ανθρώπους. Στη σειρά επίσης συμμετέχουν οι Justin Hartley ως Kevin, Ron Cephas Jones ως William, Chrissy Metz ως Kate, Chris Sullivan ως Toby και Susan Kelechi Watson ως Beth.  Από το πρώτο επεισόδιο θα καταλάβουμε ότι αυτή η σειρά δεν είναι σαν τις άλλες. Το «This Is Us» αποτελεί μια σειρά που θα συγκλονίσει και θα συνεπάρει το κοινό, καθώς οι χαρακτήρες άπτονται της αληθινής ζωής και τα συναισθήματα που δημιουργούνται θα οδηγήσουν σε ταύτιση με τον κάθε χαρακτήρα, αφού αφορούν σε καταστάσεις που όλοι βιώνουμε σε διαφορετικές φάσεις της ζωής μας.


CRIMINAL MINDS 12
Η ομάδα του Criminal Minds επιστρέφει με νέα ακόμα πιο συναρπαστικά επεισόδια!
Πρεμιέρα στο FOX -  TΡΙΤΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21:50 - Fox Play On Demand
Το «Criminal Minds» ακολουθεί μια επίλεκτη ομάδα πρακτόρων του FBI, οι οποίοι αναλύουν τα πιο διεστραμμένα εγκληματικά μυαλά της χώρας, προβλέποντας τις επόμενες κινήσεις τους πριν χτυπήσουν και πάλι. Ο πιο έμπειρος πράκτορας και ιδρυτικό μέλος του Τμήματος Ανάλυσης Εγκληματικής Συμπεριφοράς (BAU) είναι ο David Rossi (Joe Mantegna). Η ομάδα περιλαμβάνει τον ειδικό πράκτορα Aaron Hotchner (Thomas Gibson), τον ειδικό πράκτορα Dr. Spencer Reid (Matthew Gray Gubler), την Jennifer «JJ» Jareau (A.J. Cook) και την Penelope Garcia (Kristen Vangsness). Κάθε μέλος φέρνει τη δική του γνώση και εξειδίκευση στην ομάδα καθώς βρίσκουν τα κίνητρα των εγκληματιών και εντοπίζουν τις συναισθηματικές τους ιδιαιτερότητες, σε μια προσπάθεια να σταματήσουν τη δράση τους. Οι λάτρεις της σειράς θα ενθουσιαστούν με την επανεμφάνιση της Paget Brewster στο ρόλο της Emily Prentiss, πράκτορα της Interpol! Επίσης, πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι ένας νέος χαρακτήρας θα προστεθεί στον 12ο κύκλο για να αντικαταστήσει τον αγαπημένο πράκτορα του κοινού, Derek Morgan (Shemar Moore), ο οποίος εγκατέλειψε τη σειρά μετά από 11 επιτυχημένους κύκλους. Ο Luke Alvez, (Adam Rodriquez) προστίθεται επίσης στην ομάδα για να τη βοηθήσει να εντοπίσει τους 13 δραπέτες, μετά από τις τελευταίες εξελίξεις στο φινάλε του 11ου κύκλου.


ELEMENTARY 5
Πρεμιέρα στο FOX - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ -  21:50
Η αγαπημένη δραματική σειρά «Elementary», επιστρέφει δυναμικά στο FOX με τον 5ο κύκλο επεισοδίων. Οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς, Johnny Lee Miller ως ντετέκτιβ Sherlock Holmes και Lucy Liu ως Dr. Joan Watson, εμφανίζονται σε ένα σύγχρονο δράμα για δύο συνεργάτες που λύνουν τις πιο δύσκολες υποθέσεις της αστυνομίας της Νέας Υόρκης. Η σχέση ανάμεσα σε Watson και Holmes εξελίχθηκε σε έναν επαγγελματικό συνεταιρισμό διερευνητικής συνύπαρξης μέχρι τη στιγμή που ο Holmes επέλεξε να διακόψει τη συνεργασία τους και να δεχθεί μια θέση με την M16 στο Λονδίνο. Μετά την επιστροφή του, ο Holmes έμαθε ότι η Watson είχε ανοίξει το δικό της γραφείο ιδιωτικών ερευνών και ήταν η κύρια σύμβουλος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης. Εκείνη που περιέπλεξε ακόμα περισσότερο τη σχέση μεταξύ τους ήταν η αινιγματική μαθητευόμενη του Holmes, Kitty, που όταν έφυγε, το ζευγάρι πάλεψε να διορθώσει τη συνεργασία αλλά και τη φιλία τους, όμως τα φαντάσματα του παρελθόντος απειλούσαν τη συμφιλίωσή τους. Η Watson υπέφερε μετά τη δολοφονία του συντρόφου της, ενώ ο Sherlock αντιμετώπισε μια σειρά από μηχανορραφίες από έναν πρώην συνάδελφο, οι οποίες τον έκαναν να ξαναπέσει στο αλκοόλ μετά από 3 χρόνια νηφαλιότητας. Τώρα, ο Holmes και η Watson πρέπει να βασιστούν ο ένας πάνω στον άλλο για να ξαναχτίσουν τις ζωές τους, και όλα αυτά ενώ αντιμετωπίζουν την άκαιρη επιστροφή του αποξενωμένου πατέρα του Sherlock, Morland Holmes (John Noble). Ο νέος κύκλος θα έχει πολλή ένταση και οι λάτρεις της σειράς μπορούν να περιμένουν ένα επεισόδιο γεμάτο δράση και αγωνία καθώς οι ήρωές μας παίρνουν μέρος σε μια ειδική αποστολή με σκοπό την εύρεση ενός κατά συρροή βομβιστή!


SECRETS AND LIES
Πρεμιέρα στο FOX LIFE  - ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21:50 - Fox Play On Demand
Οι τηλεθεατές του FOX Life θα λατρέψουν τη νέα σειρά μυστηρίου «Secrets and Lies». Ο Ben Crawford (Ryan Phillippe) πρόκειται από καλός Σαμαρείτης να μετατραπεί σε ύποπτο για φόνο, όταν ανακαλύπτει το πτώμα του μικρού Tom Murphy γιου του γείτονά του, στο δάσος. Στην προσπάθειά του να καθαρίσει το όνομά του, ο Ben θα ψάξει σε βάθος τις λεπτομέρειες της ζωής των κατοίκων στο ήσυχο αυτό προάστιο, αποκαλύπτοντας τα ένοχα μυστικά τους. Κανείς δεν είναι υπεράνω υποψίας. Η οικογενειακή ζωή του Ben, η οποία ούτως ή άλλως είχε προβλήματα, αναστατώνεται καθώς εκείνος ξεκινά ένα περίπλοκο ταξίδι για να αποδείξει την αθωότητά του. Δυστυχώς για τον Ben, η ψύχραιμη και σκληρή αστυνόμος Cornell (Juliette Lewis) τον έχει βάλει στο στόχαστρο ως δολοφόνο του Tom. Ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να εμπιστευτεί ο Ben είναι ο παιδικός του φίλος, Dave Lindsey (Dan Fogler), ο οποίος μένει στον ξενώνα του και ζει μια απολύτως ανεύθυνη ζωή. Είναι ο Ben αθώος ή ένοχος; Θα καταφέρει να κρατήσει τον γάμο του, τα παιδιά, τη δουλειά και την υπόληψή του χωρίς να χάσει το μυαλό του; Καθώς η έρευνα προχωρά, η κλειστή κοινωνία αρχίζει να καταρρέει και να εμφανίζει το αληθινό της πρόσωπο μέχρι τη στιγμή που θα αποκαλυφθεί ο συγκλονιστικός επίλογος.


THE WALKING DEAD 7
Tune IN στο FOX - KΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ - 22:40 - Fox Play On Demand
Ο 7ος Κύκλος της σειράς-φαινόμενο, «The Walking Dead», έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, καθηλώνοντας τους τηλεθεατές σε όλον τον πλανήτη για άλλη μια φορά. Μετά το cliffhanger στο φινάλε του 6ου Κύκλου, οι πρωταγωνιστές μας βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον Negan (Jeffrey Dean Morgan), κάνοντας μας να ξεχάσουμε τον κίνδυνο από τα ζόμπι. Εκείνη την ώρα, ο μόνος κίνδυνος ήταν ποιος θα έρθει αντιμέτωπος με τη Lucille (το ρόπαλο του Negan). Και από 11 έμειναν 9. Ο Negan με τη συμμορία του έχουν σπείρει τον φόβο και ο Rick (Andrew Lincoln) είναι πλέον ανήμπορος να βοηθήσει. Το θέμα είναι πώς θα επιλέξει να συνεχίσει. Είτε σαν σκλάβος του Negan, είτε σαν φυγάς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κόσμος δεν είναι αυτός που πίστευε η ομάδα των επιζώντων, είναι μεγαλύτερος κι ακόμα πιο επικίνδυνος. Ο 7ος κύκλος δίνει έντονα το μήνυμα και την ανάγκη για ένα νέο ξεκίνημα και αναμένουμε να δούμε πώς θα δράσουν οι πρωταγωνιστές. Τα νέα επεισόδια της σειράς, «The Walking Dead», θα παίζονται κάθε Δευτέρα στο κανάλι του FOX, λιγότερο από 24 ώρες μετά την Αμερική. Επιπλέον, η σειρά είναι διαθέσιμη και on demand μέσω Fox Play.


ΜΟDERN FAMILY 8
Πρεμιέρα στο FOX LIFE  - ΤΡΙΤΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21:00 - Fox Play On Demand
H αγαπημένη κωμική σειρά «Modern Family» επιστρέφει στο FOX LIFE. Ο 8ος κύκλος βρίσκει τους πρωταγωνιστές να επιστρέφουν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Νέα Υόρκη, τα δυτικά και το Μεξικό, καθώς όλη η οικογένεια θα συναντηθεί για τη γιορτή του Πατέρα. Στα επόμενα επεισόδια, η Claire (Julie Bowen) παλεύει να διατηρήσει την τάξη στην εταιρεία μετά την επιστροφή του Jay (Ed O’Neill) στην Pritchett’s Closets και ο Phil (Ty Burrell) αρχίζει να απολαμβάνει ακόμα περισσότερα χόμπι. Η επιχείρηση της Gloria (Sofia Vergara) αρχίζει να ανεβαίνει, ενώ ο Mitch (Jesse Tyler Ferguson) και ο Cam (Eric Stonestreet) συνεχίζουν να βλέπουν μια παρέλαση από ενδιαφέροντες ενοίκους στον πάνω όροφο, ενώ προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με την όλο και πιο ώριμη κόρη τους, τη Lily (Aubrey Anderson-Emmons). Στο μεταξύ, η Haley (Sarah Hyland) ακολουθεί ένα καινούριο επιχειρηματικό μονοπάτι, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον της στην καριέρα της ενώ παράλληλα προσπαθεί να εξισορροπήσει την ασταθή ερωτική της ζωή. Τα επεισόδια του Halloween και της παραμονής της Πρωτοχρονιάς θα δώσουν τον τόνο σ’ έναν κύκλο που συνεχίζει να ακολουθεί αυτή την υπέροχα ετερόκλητη οικογένεια, προσφέροντάς μας μια ειλικρινή και αστεία ματιά στη ζεστή και κάποιες φορές παράξενη καθημερινότητα της «μοντέρνας» οικογένειας.