FOX και Fox Life Highlights: Πρεμιέρες Ιανουαρίου και σε High Definition...

Πρεμιέρες Ιανουαρίου και σε High Definition..., μέσα από την οθόνη των δικτύων FOX και FOX Life, συνδρομητικής πρόσβασης μέσω των δορυφορικών και ευρυζωνικών πλατφορμών σε Ελλάδα (Nova, OTE TV, Vodafone ΤV, Cyta Hellas) και Κύπρο (Cytavision, Cablenet, PRIMETel*, Nova Cyprus), καθώς και τις αμφίδρομες υπηρεσίες FOXplay...
...
HOMELAND 6
Το σύγχρονο και προφητικό, κατασκοπευτικό δράμα επιστρέφει στο FOX λιγότερο από 24 ώρες μετά την Αμερική!
Πρεμιέρα στο FOX  - ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 21:50
Fox Play On Demand
Η σειρά ξεκίνησε τη 10η επέτειο των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου στην Αμερική και από τότε έχει παρουσιάσει στο κοινό  μία πολυεπίπεδη ανάλυση της συλλογικής αντίδρασης απέναντι σε αυτές τις επιθέσεις, μέσα από την προσωπικότητα της προβληματικής πρωταγωνίστριας Carrie Mathison (την υποδύεται η βραβευμένη με τρία Emmy® για το ρόλο, Claire Danes). Οι προφητικές γεωπολιτικές υποθέσεις και το κατασκοπευτικό υπόβαθρο της σειράς, μας έχουν μεταφέρει σε σκοτεινές φυλακές στη Βαγδάτη, στα πλακόστρωτα δρομάκια της Βυρηττού, στα ορεινά σύνορα μεταξύ Ιράκ και Ιράν, στους διαδρόμους του Langley και στα κέντρα επιρροής της Washington, στους πολύβουους δρόμους του Ισλαμαμπάντ και, στον τελευταίο κύκλο, στο Βερολίνο της Γερμανίας. Στον 6ο κύκλο η Carrie είναι πίσω σε αμερικανικό έδαφος και εργάζεται σε ένα ίδρυμα που παρέχει βοήθεια στη μουσουλμανική κοινότητα που ζει στις ΗΠΑ. Ο μέντοράς της Saul Berenson (Mandy Patinkin) με τον Dar Adal (F. Murray Abraham) ξεκινούν τις προετοιμασίες για τις Αμερικάνικες προεδρικές εκλογές και ο Peter  Quinn (Rupert Friend)είναι ζωντανός αλλά προσπαθεί να αναρρώσει μέσα από πολλές δυσκολίες.


MASTERCHEF 7
Ο απόλυτος διαγωνισμός μαγειρικής επιστρέφει με νέα πρόσωπα και guest εμφανίσεις!
Tune In στο FOX life - ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ 21:00
Fox Play On Demand
Οι βραβευμένοι σεφ Gordon Ramsay και Christina Tosi καλωσορίζουν 40 νέους ερασιτέχνες μάγειρες στην κουζίνα του 7ο κύκλου του «MasterChef». Οι διαγωνιζόμενοι, που προέρχονται από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους και πολιτείες, θα πρέπει, όχι μόνο να εντυπωσιάσουν τους σεφ και κριτές Ramsay και Tosi, αλλά να κερδίσουν και την έγκριση των προσκεκλημένων κριτών, σημαντικών προσωπικοτήτων και θρύλων της γαστρονομίας όπως οι Wolfgang Puck, Aarón Sánchez, Edward Lee, Kevin Sbraga και Richard Blais. Στα πρώτα επεισόδια του 7ου κύκλου, 40 από τους καλύτερους ερασιτέχνες μάγειρες της Αμερικής ταξιδεύουν στο Λος Άντζελες για να πάρουν μέρος στη Μάχη για την Ποδιά, μία δοκιμασία κατά την οποία προσπαθούν να κερδίσουν μια από τις 20 πολυπόθητες άσπρες μαγειρικές ποδιές και να συνεχίσουν τη διεκδίκηση για τον τίτλο του MasterChef μέσα από ομαδικές και ατομικές δοκιμασίες που θα τους φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο τους. Ο μεγάλος νικητής του «Masterchef» θα εκδώσει το δικό του βιβλίο μαγειρικής και θα κερδίσει το πολυπόθητο βραβείο των 250.000 δολαρίων.


CHANCE
Πρεμιέρα στο FOX  - ΠΕΜΠΤΗ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 21:50         
Fox Play On Demand
Βασισμένο στο μυθιστόρημα του Kem Nunn, το «Chance» είναι ένα ανατρεπτικό ψυχολογικό θρίλερ που επικεντρώνεται στον Eldon Chance (Hugh Laurie), έναν ιατροδικαστή και νευροψυχίατρο στο Σαν Φρανσίσκο, ο οποίος μπαίνει, παρά τη θέλησή του, σε έναν βίαιο και επικίνδυνο κόσμο αστυνομικής διαφθοράς και ψυχικών ασθενειών όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Προσπαθώντας να βοηθήσει μια γοητευτική ασθενή του που αντιμετωπίζει διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας, ο Chance βρίσκεται στο στόχαστρο του βίαιου συζύγου της, ενός αδίστακτου αστυνομικού. Βαθιά μπλεγμένος στην υπόθεση, ο Chance καταδύεται στον σκοτεινό υπόκοσμο της πόλης ενώ βρίσκεται στα πρόθυρα ενός διαζυγίου που εκτός των άλλων δυσκολεύει τη σχέση με την έφηβη κόρη του. Ταυτόχρονα, ο Chance θα ξεκινάει μια βαθιά εξερεύνηση ενός από τα τελευταία όρια της ανθρώπινης ύπαρξης: τη σκοτεινή και άγνωστη περιοχή του ανθρώπινου μυαλού.


JAMIE AND JIMMY’S FOOD FIGHT CLUB 3
Πρεμιέρα στο FOX life - ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 21:00
Fox Play On Demand
O Jamie Oliver και ο Jimmy Doherty, είναι παιδικοί φίλοι και μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη μαγειρική. Τα γυρίσματα του 3ου κύκλου «Jamie and Jimmy’s Food Fight Club» πραγματοποιήθηκαν στο μικρό καφέ που έχουν από κοινού, στο Southend Pier στην Αγγλία. Σε αυτό τον κύκλο, ο Jamie μας δίνει συνταγές που θα εντυπωσιάσουν τους φίλους και την οικογένειά μας, ενώ ο Jimmy μας δείχνει πώς να μαγειρεύουμε υπέροχο φαγητό που συνήθως δε θα φτιάχναμε στο σπίτι. Από την κουζίνα τους περνάνε και κάποιοι ιδιαίτεροι προσκεκλημένοι, όπως οι Kate Hudson, Ellie Goulding, Tinnie Tempah, Paloma Faith, Hugh Bonneville και ο Michael Sheen οι οποίοι βοηθούν στο μαγείρεμα αλλά και το σερβίρισμα. Στο πρώτο επεισόδιο, η Kate Hudson μπαίνει στην κουζίνα και μαγειρεύει ένα πιάτο που της θυμίζει τη μαμά της, Goldie Hawn.






PRISON BREAK 1 - 4
Πρεμιέρα στο FOX  - ΤΡΙΤΗ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 20:15
Λίγους μόλις μήνες πριν την πολυαναμενόμενη αναβίωση του «Prison Break», προετοιμαστείτε με ένα μοναδικό μαραθώνιο! Μέχρι το νέο κύκλο της σειράς που αναμένεται την άνοιξη, ζήστε από την αρχή όλη την περιπέτεια των αδερφών Scofield, με διπλά επεισόδια από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 20:15. Μάθετε τα πάντα για μια από τις πιο δημοφιλείς παραγωγές στην ιστορία της τηλεόρασης, που προβλήθηκε από το 2005 έως το 2009. Ο 1ος κύκλος ξεκινά με τον Michael Scofield (Wentworth Miller) να ληστεύει μια τράπεζα, προκειμένου να φυλακιστεί και να σώσει τον αδερφού του Lincoln Burrows (Dominic Purcell), που έχει καταδικαστεί σε θάνατο για έναν φόνο που είναι σίγουρος ότι δεν διέπραξε. Όταν βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα, ο Michael αρχίζει να θέτει σε εφαρμογή ένα λεπτομερές σχέδιο για να βοηθήσει τον Lincoln να αποδράσει αλλά και να αποδείξει την αθωότητά του.





ONCE UPON A TIME 6
Tune In στο FOX life - ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ - 21:00  
Fox Play On Demand

Αυτή είναι η Χώρα των Παραμυθιών, γεμάτη μαγεία, τέρατα και όλους τους γνωστούς χαρακτήρες από τα παραμύθια με τα οποία μεγαλώσαμε. Πρόκειται για μια αληθινή πόλη με αληθινούς ανθρώπους, αλλά αντίθετα με το «έζησαν αυτοί καλά…», οι ιστορίες εδώ συνεχίζονται διαφορετικά, καθώς η Evil Queen έχει ρίξει πάνω τους μια σκοτεινή κατάρα. Στο Storybrooke, μια ήσυχη, μικρή πόλη της Νέας Αγγλίας, οι άνθρωποι ζουν τη ζωή τους χωρίς να γνωρίζουν ποιοι είναι πραγματικά. Δεν έχουν πραγματικές, αλλά «μαγικές» αναμνήσεις καθώς η κατάρα της Βασίλισσας, τους έχει παιδεύσει κάτω από τον έλεγχό της. Στη συνέχεια του 6ου κύκλου, η Emma (Jennifer Morrison) αποδέχεται το ρόλο της ως Σωτήρας, και ότι αυτό σημαίνει για το μέλλον της. Η Evil Queen έρχεται πιο κοντά στην εκδίκησή της, και ο λόγος που ο Rumple (Robert Carlyle) μισεί τις νεραΐδες αποκαλύπτεται.