H Digea κατέβαλε στην ΕΕΤΤ τη δεύτερη δόση για το δικαίωμα χρήσης του τηλεοπτικού φάσματος

Την δεύτερη δόση για τα δικαιώματα χρήσης ραδιοσυχνοτήτων επίγειας ευρυεκπομπής ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος πανελλαδικής και περιφερειακής εμβέλειας, συνολικού ύψους 3,7 εκατομμυρίων ευρώ, κατέβαλε χθες, 1/03/2017, η Digea στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων...

...
Οι μέτοχοι της Digea, σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που διέρχεται η τηλεοπτική αγορά, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 4,9 εκατομμύρια ευρώ, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη σταθερή  τους βούληση για περαιτέρω ενίσχυση της εταιρείας. Η Digea, για ακόμη μία φορά ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει έναντι του κράτους, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο το μερίδιο που της αναλογεί στην εθνική οικονομία.

Την ίδια ώρα, η Digea συνεχίζει διαρκώς να επενδύει στην περαιτέρω βελτίωση του δικτύου εκπομπής της καθώς και σε τεχνολογία αιχμής και υπηρεσίες εκπομπής υψηλής ευκρίνειας, με στόχο να παρέχει στους τηλεοπτικούς σταθμούς και στα ελληνικά νοικοκυριά, την υψηλότερη δυνατή ποιότητα ψηφιακής εικόνας και ήχου.

Υπενθυμίζεται ότι η Digea Ψηφιακός Πάροχος Α.Ε., έχει αναδειχθεί μετά από διεθνή διαγωνισμό που διεξήγαγε η Πολιτεία, υπερθεματιστής για τα δικαιώματα χρήσης του φάσματος των τηλεοπτικών συχνοτήτων, έναντι του ποσού των 18,3 εκατομμυρίων ευρώ.