Nickelodeon Highlights Μαρτίου...

Νέα Ενημέρωση 03/03:
Nickelodeon Highlights... με ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται τον Μάρτιο από το "Nickelodeon", μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV (σε Standard Definition) και COSMOTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των περιφερειακών καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.
...
...


Nickelodeon Highlights...
Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται από το "Nickelodeon", μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV (σε Standard Definition ) και COSMOTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των περιφερειακών καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.



Nickelodeon Highlights...
Τα σημαντικότερα ψυχαγωγικά Highlights Μαρτίου...έρχονται μέσω του Ελληνικού Nickelodeon...


.....
2017 KIDS’ CHOICE AWARDS-EVENT
KΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 16:30
ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ:
ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 13:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 16:30
Τα Kids’ Choice Awards είναι η πιο εξαιρετικά απρόβλεπτη γιορτή των παιδιών ,μια βραδιά γεμάτη χάος με διασημότητες που παθαίνουν απίστευτες φάρσες και φέτος φέρνουν 9 νέες κατηγορίες, κάνοντας τα φετινά βραβεία ακόμη πιο μοναδικά!Τεράστιες μουσικές παραστάσεις, κολοσσιαίες διασημότητες και σούπερ μεγέθους εκπλήξεις, όλα σερβίρονται στους μεγαλύτερους οπαδούς του κόσμου! Και φυσικά δεν θα λείψει το Slime... Παρουσιαστής των βραβείων είναι ο αγαπημένος παλαιστής του WWE, ράπερ αλλά και ηθοποιός, John Cena!



χελωνονιτζακια/ΤΜΝΤ ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:30
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 23:00 & ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΙΣ 22:30

Πιο αστείοι και πιο ninja από ποτέ, τα «TeenageMutantNinjaTurtles» εισβάλλουν στις οθόνες μας! Οι Leonardo, Donatello, Raphael και Μichelangelo είναι τέσσερα ερπετά αδέλφια στην εφηβεία που αρχίζουν να εξερευνούν τη ζωή, καθώς βγαίνουν από το κρησφύγετό τους στους υπονόμους, για να αντιμετωπίσουν την αξιοθαύμαστη, αλλά και πολλές φορές εχθρική μητρόπολη. Αυτή της Νέας Υόρκης! Μαζί τους η AprilONeil, μια θαρραλέα και ανεξάρτητη δεκαεξάχρονη που γίνεται κολλητή με τα  Χελωνονιντζάκια αφού τη σώσει από επίθεση εξωγήινου, ο MasterSplinter, δάσκαλος και πατρική φιγούρα για τα 4 αδέλφια. Η πιο μεγάλη απειλή που θα αντιμετωπίσει η ομάδα είναι ο Shredder, αρχηγός του κακού ninja στρατού «FootClan», αλλά και μετρ σε μια από τις πιο θανατηφόρες πολεμικές τέχνες του κόσμου. Πιο χιουμοριστική και πιο ninjutsu από ποτέ, η σειρά παρουσιάζει την παρέα των 4 έφηβων αδερφών που μαθαίνουν να βασίζονται στον εαυτό τους καθώς ξετυλίγουν το μυστήριο της ύπαρξής τους και μεγαλώνουν για να γίνουν οι απόλυτοι ήρωες… με καβούκι!


ΔΥΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΓΟΝΕΙΣ /The Fairly Odd Parents ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:30
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 21:30
ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΙΣ 11:00
Ο ΤιμίΤέρνερ είναι ένα 10χρονο αγόρι που ζει στη φανταστική πόλη του Dimmsdale. Η ζωή του είναι συνεχώς μίζερη λόγω του ότι οι γονείς του συνεχώς λείπουν από το σπίτι και τον προσέχει η Βίκυ, μια 16χρονη κοπέλα που τον βασανίζει. Όμως όλα αλλάζουν όταν μπαίνουν στη ζωή του δύο νονοί - νεράιδες, ο Cosmo και η Wanda και αργότερα ο Poof ο γιό τους. ο Timmy μαθαίνει πως οι νονοί του μπορούν να πραγματοποιήσουν κάθε επιθυμία του εντός ορισμένων ορίων. Ωστόσο, η ανώριμη φύση του Timmy μερικές φορές τον αναγκάζει να ζητάει ευχές που, ακουσίως, τον οδηγούν στην καταστροφή.

PAWPATROL ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 04 ΜΑΡΤΙΟΥΣ ΣΤΙΣ 09:30
ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΙΣ 09:30

Καμία δουλειά δεν είναι πολύ μεγάλη και κανένα κουτάβι δεν είναι πολύ μικρό!
Το PAWPatrol είναι μία προσχολικής σειρά με πρωταγωνιστές έξι ηρωικά κουτάβια και επικεφαλή ένα 10χρονο αγόρι, ειδικό στις νέες τεχνολογίες, τον Ryder. Με έναν μοναδικό συνδυασμό δεξιοτήτων, ένα φοβερό όχημα και φυσικό χιούμορ, η ομάδα PAWPatrol συνεργάζεται για να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές διάσωσης ώστε να προστατεύσουν την κοινότητα AdventureBay. Από τον Μάρσαλ, το σκυλί – πυροσβέστης έως τον Τσέις, το σκυλί – αστυνομικό και τον Σκάι που πιλοτάρει ελικόπτερα, το κάθε κουτάβι έχει τη δική του προσωπικότητα και ικανότητα, αλλά συνολικά η ομάδα, χαρακτηρίζεται για την μοναδική ομαδικότητα που τη διακρίνει. Όλα τα κουτάβια έχουν σκυλόσπιτα που μετατρέπονται σε σούπερ οχήματα και τσαντάκια που τα βοηθούν να χειριστούν οποιοδήποτε πρόβλημα – όπως το να βοηθήσουν γατάκια που βρίσκονται σε κίνδυνο, ή να σώσουν ένα τρένο από μία κατολίσθηση! Και δεν έχει σημασία πόσο χρονοβόρα είναι η κάθε αποστολή, η ομάδα πάντα βρίσκει χρόνο για παιχνίδι, για γέλιο, και για … ξύσιμο του αυτιού του Ryder.




Την ημέρα που ο Χένρι συνάντησε/THE DAY HENRY MET ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 04 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:00
ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΙΣ 08:00

Η νέα σειρά προσχολικής ηλικίας έφτασε «Την ημέρα που ο Χένρι συνάντησε»! Καθημερινά oΧένρι συναντά κάτι νέο - Την ημέρα που ο Χένρι συνάντησε μια φάλαινα! Την ημέρα που ο Χένρι συνάντησε τo φεγγάρι Την ημέρα που ο Χένρι συνάντησε ένα αυτοκίνητο! Πόσο συναρπαστικό, αναρωτιέμαι τι θα πρόκειται να συναντήσει ο Henry σήμερα!Ανακάλυψε τον κόσμο μαζί με τον Χένρι!

Ο ΜΠΛΕΙΖ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ /BLAΖE AND THE MONSTER MACHINES ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:30
ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΙΣ 08:30
ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 18:30

“Ο Μπλέιζ και οι Φίλοι του” είναι μια διαδραστική σειρά με πρωταγωνιστή τον Μπλέιζ, το πιο εκπληκτικό φορτηγό του κόσμου, και τον οδηγό του, ένα οκτάχρονο αγόρι, τον AJ, και τις περιπέτειές τους στην AxleCity. Στην AxleCity, το μεγαλύτερο αστέρι είναι ο Μπλέιζ. Είναι ένας πρωταθλητής στην πίστα και ένας ήρωας στους δρόμους. Κάθε φορά που υπάρχει κάποιο πρόβλημα, είναι αυτός από τον οποίο θα ζητήσουν βοήθεια, γιατί ξέρουν ότι ο Μπλέιζ μπορεί να κάνει πράγματα που κανένα άλλο φορτηγό δεν μπορεί! Είναι το ταχύτερο φορτηγό στην πόλη! Χρησιμοποιώντας τις επιστημονικές γνώσεις του, ο Μπλέιζ μπορεί να νικήσει οποιαδήποτε πρόκληση. Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, αυτός μπορεί να μετατραπεί σε οποιαδήποτε μηχανή και να αντιμετωπίσει το κάθε πρόβλημα.

τα ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ Ζορρο επιστρεφουν
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΖΟΡΡΟ ΣΤΙΣ 22:30

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥεπιστρεφουν
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ ΣΤΙΣ 22:30

ΤΟ REGAL ACADEMY επιστρεφEI
ΚΑΘΕ ΣΑΒΑΒΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ
REGAL ACADEMY ΣΤΙΣ14:00

ta pawpatrol επιστρεφουν
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
PAWPATROL ΣΤΙΣ 15:00 &ΣΤΙΣ 20:00