CLASSICA και ANT1 Next στο Vodafone TV…

Το Vodafone TV αναβαθμίστηκε πρόσφατα με τη γραμμική μουσική υπηρεσία "CLASSICA" και την διαδικτυακή VoD υπηρεσία ελληνικών σειρών "ANT1 Next"…
Nicolas A.



Το CLASSICA στο Vodafone TV 
Το CLASSICA είναι ένα διεθνές, premium μουσικό κανάλι κλασικής μουσικής με παρουσία σε 39 χώρες και 10 εκατομμύρια νοικοκυριά. Παρουσιάζει παραστάσεις όπερας, θρυλικές ηχογραφήσεις από τις μεγαλύτερες ορχήστρες του κόσμου, live μουσικά events και ντοκιμαντέρ για την κλασική μουσική. Ενώ είναι θυγατρική της Unitel, του σημαντικότερου παραγωγού μουσικών οπτικοακουστικών εγγραφών.

Το ANT1 Next στο Vodafone Video Club… 
Παράλληλα μέσω του Vodafone Video Club είναι πλέον διαθέσιμη η VoD υπηρεσία ελληνικών σειρών "ANT1 Next", αποκλειστικά μέσα από το Internet πριν παίξουν στην τηλεόραση…
Η υπηρεσία ΑΝΤ1 ΝΕΧΤ περιλαμβάνει τις παρακάτω κατηγορίες περιεχομένου που πρώτοι οι συνδρομητές Vodafone TV θα απολαύσουν δωρεάν:
- NEXT EPISODE: Αποκλειστικά μέσω του ΑΝΤ1 ΝΕΧΤ οι συνδρομητές μπορούν να δουν πρώτοι το επόμενο επεισόδιο της αγαπημένης τους σειράς πριν την προβολή του στην τηλεόραση. “Μπρούσκο”, “Οι Συμμαθητές”, “Ταμάμ”, “Δίδυμα Φεγγάρια” και “Daddy Cool” είναι διαθέσιμα σε Α’ προβολή στην κατηγορία NEXT episode.
- LATEST SEASON: Όλα τα επεισόδια της τρέχουσας σεζόν των αγαπημένων σειρών του ANT1 είναι διαθέσιμα, αμέσως μετά την προβολή τους στην τηλεόραση, στην κατηγορία Latest Season. Οι συνδρομητές του Vodafone TV μπορούν να απολαύσουν τα πιο πρόσφατα επεισόδια των σειρών “Μπρούσκο”, “Ταμάμ”, “Δίδυμα Φεγγάρια”, “Daddy Cool” και “Στο Καλό Γλυκιά μου Συμπεθέρα” καθώς και των δημοφιλών εκπομπών “The 2night show” και “Όλα Ξεκόλλα”.
- BOX SETS: Οι παραπάνω σειρές καθώς και κλασικές σειρές του ΑΝΤ1 που ξεχώρισαν στο παρελθόν όπως “Εγκλήματα”, “Θα βρεις τον Δάσκαλό σου” και “Λίτσα.com” είναι διαθέσιμες στην κατηγορία Box Sets με όλους τους κύκλους και επεισόδια, για ατελείωτους μαραθώνιους τηλεοπτικών σειρών.