"Nova Highlights: 23 Απριλίου - 02 Μαΐου"…

Νέα Ενημέρωση 22/04:
«Ο Θρύλος του Ταρζάν»: Η αναβίωση του συναρπαστικού μύθου αποκλειστικά στη Nova!
«Silicon Valley»: O 4ος κύκλος της «ευφυούς» κωμικής σειράς της ΗΒΟ έρχεται τον Απρίλιο μόνο στη Nova!
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
«Ο Θρύλος του Ταρζάν»: Η αναβίωση του συναρπαστικού μύθου αποκλειστικά στη Nova!
Η επική περιπέτεια «Ο Θρύλος του Ταρζάν» κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά Τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 30 Απριλίου, στις 22:00Η ταινία του Ντέιβιντ Γέιτς, σκηνοθέτη των τελευταίων τεσσάρων ταινιών «Χάρι Πότερ» με τους  Αλεξάντερ Σκάρσγκορντ, Σάμιουελ Τζάκσον, Μάργκο Ρόμπι και Κρίστοφ Βαλτς στο πρωταγωνιστικό καστ, προβάλλει έναν σκοτεινό πόλεμο συμφερόντων στο περιθώριο μιας επικής περιπέτειας με πρωταγωνιστή τον ήρωα των παιδικών μας χρόνων. Ζώντας χρόνια στο Λονδίνο με την αγαπημένη του Τζέιν, ο Ταρζάν αναγκάζεται να επιστρέψει στη ζούγκλα για μία κυβερνητική αποστολή, όπου έρχεται αντιμέτωπος με τον πιο θανάσιμο εχθρό του. Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών NovaGO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

"Nova Highlights: 23 Απριλίου - 02 Μαΐου"…
...


Κυριακή 23 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ» (Πρεμιέρα)
Κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο Μαρόκο, ένα ζευγάρι Αγγλων μπαίνει στο στόχαστρο ενός Ρώσου μαφιόζου, ο οποίος τους χρησιμοποιεί με σκοπό να προστατεύσει την οικογένειά του... (Αστυνομικό θρίλερ,Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Στέλαν Σκάρσγκορντ)

Κυριακή 23 Απριλίου Novasports1HD στις 17:30
«Παίζουμε Ελλάδα Λεπτό προς Λεπτό»(Ζ)
Το πρωτάθλημα της Super League είναι μόλις δύο στροφές πριν από τη λήξη της κανονικής περιόδου. Στη σημερινή 29η αγωνιστική όλοι οι αγώνες διεξάγονται παράλληλα στις 19.00 και οι ισορροπίες αλλάζουν από… λεπτό σε λεπτό.

Κυριακή 23 Απριλίου Novasports5HD στις 17:00
«Αγγλικό Κύπελλο Αρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι» (Ζ)
Αρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι κοντράρονται στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Και οι δύο ομάδες θέλουν να προκριθούν στον τελικό του θεσμού που θα διεξαχθεί στις 27 Μαϊου. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Τσέλσι-Τότεναμ.

Δευτέρα 24 Απριλίου Novasports2HD στις 21:00
«Ευρωλίγκα Play Offs – 3ος Αγώνας» (Ζ)
Η σειρά των play offs μεταφέρεται στην αντίπαλη έδρα και οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν στον τρίτο αγώνα να αποκτήσουν πλεονέκτημα για την πρόκριση στο Final Four της Κωνσταντινούπολης.





«Silicon Valley»: O 4ος κύκλος της «ευφυούς» κωμικής σειράς της ΗΒΟ έρχεται τον Απρίλιο μόνο στη Nova!
Ο 4ος κύκλος της «ευφυούς» κωμικής σειράς της HBO, «Silicon Valley» έρχεται ταυτόχρονα με την Αμερική και με ελληνικούς υπότιτλους αποκλειστικά στο Novacinema4HD, την Κυριακή 23 Απριλίου και κάθε Κυριακή, στις 05:00, καθώς επίσης και σε prime time προβολή από τη Δευτέρα 24 Απριλίου και κάθε Δευτέρα στις 21:15Στον ηλεκτρονικό παράδεισο της Silicon Valley, στην Καλιφόρνια, οι πέντε νεαροί προγραμματιστές της σειράς έρχονται αντιμέτωποι με νέες «τεχνολογικές» προκλήσεις στην προσπάθειά τους να ανταγωνιστούν τις μεγάλες εταιρείες. Η σειρά σατιρίζει τον τεχνολογικό πολιτισμό της εποχής μας με επίκαιρο και αιχμηρό χιούμορ καθώς η εταιρεία των νεαρών προγραμματιστών «Pied Paper» αντιμετωπίζει για ακόμη μία φορά κινδύνους, ενώ ο ένας εκ των πρωταγωνιστών της σειράς (Richard) ανακοινώνει ότι θέλει να παραιτηθεί. Ο δημιουργός της σειράς Mike JudgeKing of the Hill», «Beavis and Butt-Head») άντλησε την έμπνευση του από την προσωπική του εμπειρία ως μηχανικός στην περιοχή που έχουν την έδρα τους κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας, θέλοντας να διακωμωδήσει τον τρόπο ζωής των ευφυέστατων, αλλά πολλές φορές ακοινώνητων δημιουργών επιτυχημένων start up εταιρειών. Στο πρωταγωνιστικό καστ συναντάμε τους Thomas Middleditch, T. J. Miller, Zach Woods, Kumail Nanjiani, Martin Starr, Josh Brener, Amanda Crew, Matt Ross και Jimmy O. Yang, Suzanne Cryer. Παράλληλα, στην σειρά εμφανίζονται και πολλοί γνωστοί ηθοποιοί, ως guest, όπως οι: Stephen Tobolowsky («Californication») και ο ελληνικής καταγωγής Chris DiamantopoulosΗ σειρά έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών NovaGO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!


Τρίτη 25 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«THE REPUBLIC»(Πρεμιέρα)
Όταν γίνεται μάρτυρας μιας στυγερής δολοφονίας, ένας φωτογράφος αποφασίζει να καταστρέψει ένα κύκλωμα διαφθοράς στο οποίο εμπλέκεται η πολιτική και η επιχειρηματική ελίτ της χώρας. (Θρίλερ, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Γιάννης Στάνκογλου) 

Τετάρτη 26 Απριλίου FOX στις 21:40
«Prison break» (Νέο επεισόδιο)
Το «Prison Break» επιστρέφει με τη μεγαλύτερη απόδραση μέχρι τώρα! Οι πρωταγωνιστές της αρχικής σειράς Γουέντγουορθ Μίλερ, Ντόμινικ Πουρσέλ, Σάρα Γουέιν Κάλις, Αμάουρι Νολάσκο, Ρόμπερτ Νέπερ, Ρόκμοντ Ντάνμπαρ και Πολ Έιντελσταϊν συναντιούνται ξανά για μια ολοκαίνουρια περιπέτεια ανά τον κόσμο, η οποία συνεχίζει τις συγκινήσεις και τις δραματικές στιγμές που έκαναν γνωστή τη σειρά όταν προβλήθηκε στο FOX από το 2005 μέχρι το 2009. Η πρωτότυπη πλοκή επικεντρωνόταν στον Μάικλ Σκόφιλντ, ένα νεαρό άνδρα αποφασισμένο να σώσει τον φυλακισμένο αδερφό του, Λίνκολν Μπάροους, από τη θανατική καταδίκη οργανώνοντας ένα λεπτομερές σχέδιο για την απόδρασή του από τη φυλακή. Στην ολοκαίνουρια σειρά, η οποία γυρίστηκε στο Μαρόκο, υπάρχουν στοιχεία που υπονοούν ότι ο Μάικλ, τον οποίο όλοι έχουν για νεκρό, είναι ζωντανός. Ο Λίνκολν και η Σάρα ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για να οργανώσουν τη μεγαλύτερη απόδραση της σειράς μέχρι τώρα, καθώς τρεις από τους πιο διαβόητους δραπέτες της φυλακής Fox River State Penitentiary, οι Σούκρε, Τι-Μπαγκ και Σι-Νόουτ επιστρέφουν στη δράση. Το «Prison Break» έγινε αμέσως επιτυχία όταν έκανε πρεμιέρα στο αμερικανικό FOX το φθινόπωρο του 2005, συγκεντρώνοντας υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα στις κατηγορίες Καλύτερη Δραματική Τηλεοπτική Σειρά και Α’ Ανδρικός Ρόλος σε Δραματική Τηλεοπτική Σειρά. Όλα τα νέα επεισόδια του «Prison Break» θα μεταδίδονται στο FOX σε λιγότερες από 24 ώρες από την επίσημη πρεμιέρα τους στην Αμερική.

Πέμπτη 27 Απριλίου Novasports2HD στις 21:00
«Ευρωλίγκα Play Offs – 4ος Αγώνας» (Ζ)
Στον τέταρτο αγώνα της σειράς θα προσπαθήσουν να λύσουν τις διαφορές τους οι δύο ομάδες. Σε περίπτωση που η σειρά γίνει 2-2 τότε θα υπάρξει και 5ο καθοριστικό παιχνίδι στην έδρα των φιλοξενούμενων.

Πέμπτη  27 Απριλίου Mezzo στις 21:30
«Αφιέρωμα: Έλα Φιτζέραλντ»
Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση της Έλα Φιτζέραλντ, το Mezzo κάνει ένα αφιέρωμα στη θρυλική Αμερικανίδα τραγουδίστρια. Έτσι, την Πέμπτη 27 Απριλίου από τις 21:30, το κανάλι δίνει την ευκαιρία στους λάτρεις του μουσικού αυτού είδους να παρακολουθήσουν τέσσερις συναρπαστικές συναυλίες της «Βασίλισσας της Τζαζ».


Πέμπτη  27 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΡΑΒΔΟ»(Πρεμιέρα)
Λίγο πριν ανακοινώσει το διάδοχό της, η αξιοσέβαστη Κεμπάκα, δασκάλα της αρχαίας πολεμικής τέχνης σιλάτ, δολοφονείται και η Χρυσή Ράβδος, ένα όπλο απαράμιλλης δύναμης, πέφτει στα λάθος χέρια... (Ταινία δράσης, Ευα Σίλια, Νικολάς Σαπουτρά)

Παρασκευή 28 Απριλίου Novasports3HD στις 19:00
«Basketball Champions League Final Four Ημιτελικά» (Ζ)
Στην Τενερίφη της Ισπανίας διεξάγεται το 1ο Final Four του νεοσύστατου Basketball Champions League. Εκτός από την «οικοδέσποινα» Τενερίφη του Γιώργου Μπόγρη, την τετράδα αποτελούν: Μονακό, Μπάνβιτ και Βενέτσια.

Παρασκευή 28 Απριλίου Novacinema2HD στις 21:00
«Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ: Η ΑΠΟΨΥΞΗ»
Το έξυπνο μαμούθ, ο αγαθός βραδύπους κι ο δύστροπος τίγρης επιστρέφουν σε νέες περιπέτειες! Αυτή τη φορά, οι πάγοι λιώνουν και η παρέα πρέπει να βρει τρόπο να σωθεί από την πλημμύρα. (Ταινία κινουμένων σχεδίων, Φωνές: Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης)

Παρασκευή 28 Απριλίου FOX Life στις 21:50
«Beyond 1» (Νέο επεισόδιο)
Το «Beyond» είναι μια νέα ενδιαφέρουσα σειρά από τον Τιμ Κρινγκ, δημιουργό του «Heroes». Ο Χόλντεν (Μπέρκλι Ντάφιλντ), ένας νεαρός άνδρας, ξυπνά από κώμα έπειτα από δώδεκα χρόνια και ανακαλύπτει πως διαθέτει νέες ικανότητες, οι οποίες τον οδηγούν στη μέση μιας επικίνδυνης συνωμοσίας. Τώρα, ο Χόλντεν πρέπει να προσπαθήσει να καταλάβει τι ακριβώς του συνέβη μέσα σε αυτά τα δώδεκα χρόνια, να βρει τον τρόπο να επιβιώσει σε έναν κόσμο που άλλαξε κατά τη διάρκεια της απουσίας του και, κυρίως, να ανακαλύψει το «γιατί» πίσω από αυτό που του έχει συμβεί!


Σάββατο 29 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«THE HOLLARS»(Πρεμιέρα)
Με αφορμή την αρρώστια της μητέρας του, ο Τζον επιστρέφει στη γενέτειρά του όπου έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του και αναγκάζεται να διαχειριστεί αναπάντεχες κωμικοτραγικές καταστάσεις... (Κομεντί, Ανα Κέντρικ, Τζον Κραζίνσκι)

Κυριακή 30 Απριλίου Novasports1HD στις 17:30
«Παίζουμε Ελλάδα Λεπτό προς Λεπτό»(Ζ)
Το πρωτάθλημα της Super League ολοκληρώνεται σήμερα με τη διεξαγωγή της 30ής αγωνιστικής στην κανονική περίοδο, με την ανάδειξη του πρωταθλητή και τις ομάδες που υποβιβάζονται. Τα play offs ξεκινάνε 10 Μαϊου και σε ένα μίνι πρωτάθλημα των 6 αγωνιστικών θα γίνουν γνωστές και οι ομάδες που θα πάρουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια για τη σεζόν 2017-2018.

Κυριακή 30 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑΡΖΑΝ» (Πρεμιέρα)
Ζώντας χρόνια στο Λονδίνο με την αγαπημένη του Τζέιν, ο Ταρζάν αναγκάζεται να επιστρέψει στη ζούγκλα για μία κυβερνητική αποστολή κι έρχεται αντιμέτωπος με τον πιο θανάσιμο εχθρό του... (Περιπέτεια, Αλεξάντερ Σκάρσγκορντ, Σάμιουελ Τζάκσον)

Τρίτη  2 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00
«ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ» (Πρεμιέρα)
Επιτυχημένος επαγγελματικά και προσωπικά, ο Μάικ έχει ό,τι ονειρευόταν. Η τεχνολογία, όμως, που κατακλύζει τη ζωή του γίνεται όπλο στα χέρια ενός πρώην συνεργάτη που θέλει να τον εκδικηθεί. (Θρίλερ, Πιρς Μπρόσναν, Τζέιμς Φρέσβιλ)