"Nova Highlights: 21 - 30 Μαΐου"…

Νέα Ενημέρωση 17/05:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...





"Nova Highlights: 21 - 30 Μαΐου"…

...
Κυριακή 21 Μαΐου Novacinema1HD  στις 22:00
«Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ» (Πρεμιέρα)
Αμερικανικός εμφύλιος πόλεμος. Ενας αγρότης λιποτακτεί από τον στρατό των Νοτίων και οργανώνει μια εξέγερση διεκδικώντας τα δικαιώματα των σκλάβων αλλά και των μη προνομιούχων λευκών. (Αληθινή ιστορία ,Μάθιου ΜακΚόναχι, Γκούγκου Μπάθα-Ρο).

Κυριακή 21 Μαΐου Novasports1HD  στις 21:00
«Ευρωλίγκα Final Four Τελικός»(Ζ)
Με το μεγάλο τελικό της διοργάνωσης ολοκληρώνεται το Final Four της Κωνσταντινούπολης και η φετινή διοργάνωση της Ευρωλίγκα. Οι 4 μονομάχοι είναι ο Ολυμπιακός, η Φενερμπαχτσέ, η ΤΣΣΚΑ και η Ρεάλ Μαδρίτης. Τον τίτλο πέρσι κατέκτησε η ΤΣΣΚΑ.





Δευτέρα 22 Μαΐου National Geographic στις 21:50
«Πρωτόγονη επιβίωση 2» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων)
Ο ειδικός σε θέματα επιβίωσης Χέιζεν Οντέλ ταξιδεύει σε μερικά από τα πιο αφιλόξενα μέρη του πλανήτη για να αναλάβει προκλήσεις που δοκιμάζουν τις γνώσεις του, την αντοχή και τις ικανότητές του, οδηγώντας τον στα όριά του. Για να επιτύχει στην εκάστοτε αποστολή του, βασίζεται σε αρχαίες τεχνικές των αυτοχθόνων που ζουν στους τόπους αυτούς εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ο Χέιζεν ζει μοναδικές περιπέτειες που τον οδηγούν από τη διψασμένη Αυστραλιανή έρημο στα ταραγμένα νερά του δυτικού Ειρηνικού και στις παγωμένες, άγονες εκτάσεις του νοτιοανατολικού Καναδά, και δίνει μάχη με το περιβάλλον στην προσπάθειά του να απαντήσει στο μεγάλο ερώτημα: πώς μπορεί κανείς να επιβιώσει εδώ;

Τρίτη 23 Μαΐου Novacinema1HD  στις 22:00
«THE WIZARD OF LIES» (Πρεμιέρα)
Η άνοδος και η πτώση του Μπέρνι Μέιντοφ, του χρηματιστή που έστησε τη μεγαλύτερη, ίσως, χρηματιστηριακή απάτη στην ιστορία της Αμερικής κι απέσπασε δισεκατομμύρια δολάρια από τους επενδυτές του. (Αληθινή ιστορίαΡόμπερτ Ντε Νίρο, Μισέλ Φάιφερ).







Τρίτη 23 Μαΐου History στις 22:00
«Μαχητές πολέμου» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Τον Μάιο, το History φέρνει στις οθόνες σας τη σειρά «Μαχητές πολέμου», από τον παραγωγό Πίτερ Μπεργκ (Ο μόνος επιζών). Μια αυθεντική και δυνατή απεικόνιση του περιβάλλοντας μέσα στο οποίο οι στρατιωτικές δυνάμεις αναγκάζονται να ενεργήσουν και μια μοναδική ματιά στις προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσουν κάθε μέρα. Κάθε επεισόδιο περιλαμβάνει συνεντεύξεις, κινηματογραφημένες ενότητες και πραγματικές σκηνές από στρατιωτικές επιχειρήσεις στις πολεμικές ζώνες του Ιράκ και του Αφγανιστάν. Η σειρά προσφέρει μια πραγματική εμπειρία του πολέμου με ιστορίες ηρωισμού, γενναιότητας, αδελφικότητας, θυσίας και, πάνω απ’ όλα, τιμής.

Τετάρτη 24 Μαΐου Novasports1HD στις 20:30
«Super League Play Off Παναθηναϊκός-ΑΕΚ» (Ζ)
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική των play off της Super League. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν μεταξύ τους μόλις πριν από τρεις μέρες στην έδρα της ΑΕΚ.

Τετάρτη 24 Μαΐου  Novacinema1HD  στις 22:00
«ΑΠΙΘΑΝΟ ΤΑΞΙΔΙ» (Πρεμιέρα)
Για να ξεφύγουν από όσα τους καταπιέζουν, δύο αγόρια κατασκευάζουν ένα αυτοσχέδιο όχημα κι αφήνουν την πόλη τους για να ζήσουν ελεύθεροι κι ανεξάρτητοι, σε μια περιπέτεια που θα τους μείνει αξέχαστη. (Κοινωνική, Οντρέ Τοτού, Ανζ Νταρζέν)


Πέμπτη 25 Μαΐου  Novacinema1HD  στις 22:00
«ΑΔΙΕΞΟΔΟΙ ΔΡΟΜΟΙ» (Πρεμιέρα)
Μετά το θάνατο των γονιών του, ένας μπάρμαν επιστρέφει στη γενέτειρά του και, χωρίς να το καταλάβει, μπλέκεται σε μια επικίνδυνη υπόθεση με μια μυστηριώδη γυναίκα κι έναν βίαιο εγκληματία. (Αστυνομική ταινία, Αντον Γέλτσιν, Ζόι Ντεσανέλ)

Παρασκευή 26 Μαΐου Novasportsstories στις 22:00
«Ανασκόπηση Πανιώνιος 2015-2016»
Το σημερινό Timeline είναι αφιερωμένο στην περσινή ποδοσφαιρική σεζόν της ομάδας του Πανιωνίου.

Σάββατο 27 Μαΐου Novasports1HD στις 19:30
«Αγγλικό Κύπελλο Τελικός Αρσεναλ-Τσέλσι» (Ζ)
Αρσεναλ και Τσέλσι αναμετρώνται στο Wembley του Λονδίνου για το φετινό Κύπελλο Αγγλίας. Τα «κανόνια» απέκλεισαν στα ημιτελικά τη Μάντσεστερ Σίτι ενώ οι «μπλε του Λονδίνου» την Τότεναμ.

Πέμπτη 27 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00
«ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΠΟΠ 2» (Πρεμιέρα)
Ύστερα από συνεχείς επιτυχίες, ένα σκάνδαλο αφήνει τις Bellas εκτός των εθνικών διαγωνισμών τραγουδιού α καπέλα. Μόνος τρόπος για να συμμετάσχουν ξανά, η κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. (ΚωμωδίαΑνα Κέντρικ, Ρέμπελ Γουίλσον)


Σάββατο 27 Μαΐου Novasports2HD  στις 21:00
«Γερμανικό Κύπελλο Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Ντόρτμουντ» (Ζ)
Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και Ντόρτμουντ θα διεκδικήσουν φέτος στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου το φετινό τρόπαιο του Κυπέλλου Γερμανίας. Η Αϊντραχτ απέκλεισε στα ημιτελικά την Γκλάντμπαχ ενώ η Ντόρτμουντ την περσινή νικήτρια Μπάγερν.

Κυριακή 28 Μαΐου Novacinema1HD  στις 22:00
«Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΒΑΣΤΙΛΗΣ» (Πρεμιέρα)
Ενας μικροαπατεώνας κι ένας πράκτορας της CIA αναγκάζονται να συνεργαστούν για να αποκαλύψουν μια συνωμοσία και να φέρουν ενώπιον της δικαιοσύνης έναν κοινό αλλά υπεράνω πάσης υποψίας εχθρό... (Ταινία δράσης, Ιντρις Ελμπα, Ρίτσαρντ Μάντεν).

Κυριακή 28 Μαΐου Discovery Channel στις 23:00
«Ο θησαυρός του Κούπερ» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Τη δεκαετία του ’60, οι «Πρώτοι 7» αστροναύτες ήταν ριψοκίνδυνοι ροκ σταρ. Με εμφάνιση κινηματογραφικού αστέρα και αγάπη για τα σπορ αυτοκίνητα, ο Γκόρντον Κούπερ ήταν ο νεότερος και πιο λαμπερός της παρέας. Ως πρωτοπόρος στην εξερεύνηση του διαστήματος, κατέχει μέχρι σήμερα το ρεκόρ της μεγαλύτερης μοναχικής διαστημικής πτήσης στην ιστορία των ΗΠΑ. Κατά τη διάρκεια μίας σημαντικής αποστολής κι ενώ ο Γκόρντον ισχυριζόταν ότι αναζητά πυρηνικά σε όλο τον κόσμο, ανακάλυψε κάτι άλλο: ναυάγια. Χάρη σε σκληρό και απόρρητο έργο δεκαετιών και σε πληροφορίες που αντλούσε κατά τις τροχιακές του πτήσεις, ο Γκόρντον δημιούργησε έναν χάρτη θησαυρών που πίστευε ότι μπορεί να οδηγήσει στη ανακάλυψη τεράστιου πλούτου και τον οποίο μοιράστηκε με τον καλό του φίλο Ντάρελ Μίκλος. Η σειρά αυτή ακολουθεί τον Ντάρελ στην προσπάθειά του να ανακαλύψει την αλήθεια για τον αμύθητο θησαυρό και να εκπληρώσει το όνειρο του φίλου του.

Τρίτη  30 Μαΐου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΑΓΝΩΣΤΟΙ» (Πρεμιέρα)
Κατά τη διάρκεια του πάρτι των γενεθλίων του, ο Τομ ξαφνιάζεται όταν βλέπει μια παλιά φίλη που είχε χάσει για χρόνια. Εκείνη όμως συστήνεται με διαφορετικό όνομα και φέρεται σαν μην τον γνωρίζει... (Ταινία μυστηρίου, Ρέιτσελ Βάις, Μάικλ Σάνον).