"Nova Highlights: 04 - 13 Ιουνίου"...

Νέα Ενημέρωση 01/06:
«Fast + Furious 7: Μαχητές των Δρόμων». Η συναρπαστική ταινία δράσης που κόβει την ανάσα αποκλειστικά στη Nova!
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
«Fast + Furious 7: Μαχητές των Δρόμων». Η συναρπαστική ταινία δράσης που κόβει την ανάσα αποκλειστικά στη Nova!
Η έβδομη ταινία της θρυλικής σειράς δράσης «Fast & Furious 7: Μαχητές των Δρόμων» που γνώρισε τεράστια εμπορική και εισπρακτική επιτυχία παγκοσμίως κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 11 Ιουνίου, στις 22:00Η ταινία που ανέδειξε την κουλτούρα των «φτιαγμένων» αυτοκινήτων σε σκηνοθεσία του Μαλαισιανό - Αυστραλιανού Τζέιμς Γουάν, γνωστού δημιουργού της σειράς ταινιών τρόμου «Saw», υπόσχεται άφθονες δόσεις αδρεναλίνης και καταιγιστικής δράσης σε καλοστημένα ιλιγγιώδη καρέ που κόβουν την ανάσα. Σε αυτήν την καταιγιστική περιπέτεια εκδίκησης συναντάμε τους δεξιοτέχνες της δράσης Βιν Ντίζελ, Τζέισον Στέιθαμ και Μισέλ Ροντρίγκες στους πρωταγωνιστικούς ρόλους μαζί με τον Πολ Γουόκερ στην τελευταία του ερμηνεία μετά τον άδικο χαμό του. Ο Ντόμινικ, ο Μπράιαν και η υπόλοιπη ομάδα βρίσκονται στο στόχαστρο του διψασμένου για εκδίκηση Ντέκαρντ Σο. Ένας απρόσμενος σύμμαχος τους προσφέρει τη βοήθειά του, όχι όμως χωρίς αντάλλαγμα! 
Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών NovaGO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

"Nova Highlights: 04 - 13 Ιουνίου"...
...

Κυριακή 4 Ιουνίου Novasports1HD  στις 11:00
«Παγκόσμιο πρωτάθλημα πινκ πονκ Τελικός ανδρών» (Ζ)
Στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας διεξάγεται φέτος το παγκόσμιο πρωτάθλημα πινκ πονκ. Η τελευταία μέρα της διοργάνωσης είναι η σημερινή με αποκορύφωμα τον τελικό των γυναικών.

Κυριακή 4 Ιουνίου National Geographic στις 21:55
«Breakthrough 2» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων)
Όταν οι άνθρωποι βάζουν τη φαντασία τους να δουλέψει, όλα είναι δυνατά!
Ο κόσμος μας βρίσκεται μπροστά σε μια σειρά τεράστιων προκλήσεων και η σύγχρονη επιστήμη και η τεχνολογία μπορούν να τις αντιμετωπίσουν και να δώσουν λύσεις. Με στόχο να εμπνεύσει αλλά και να ψυχαγωγήσει το τηλεοπτικό κοινό, η σειρά εμβαθύνει σε κοινωνικά, ηθικά και οικονομικά ζητήματα, τα οποία προκύπτουν μέσα από διάφορες καινοτομίες που ενδέχεται να αλλάξουν τον κόσμο!

Κυριακή 4 Ιουνίου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ» (Πρεμιέρα)
Δύο φίλοι συμμετέχουν σε διαγωνισμούς προμηθειών του αμερικανικού στρατού, μέχρι που μια συμφωνία αξίας 300.000.000 δολαρίων τούς φέρνει αντιμέτωπους με σκοτεινούς ανθρώπους κι αναρίθμητα προβλήματα. (Αληθινή ιστορία, Τζόνα Χιλ, Μάιλς Τέλερ).

Δευτέρα 05 Ιουνίου Novasports1HD στις 15:30
«Παγκόσμιο πρωτάθλημα πινκ πονκ Τελικός ανδρών» (Ζ)
Στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας διεξάγεται φέτος το παγκόσμιο πρωτάθλημα πινκ πονκ. Η τελευταία μέρα της διοργάνωσης είναι η σημερινή με αποκορύφωμα τον τελικό των ανδρών.

Δευτέρα 5 Ιουνίου Novacinema2HD  στις 21:00
«BURLESQUE»
Μια κοπέλα από την επαρχία ζει το μεγάλο όνειρο στο Λας Βέγκας, όταν από σερβιτόρα ανεβαίνει στο σανίδι και κατακτά το κοινό με τη φωνή της, σε μια ταινία που απέσπασε Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Τραγουδιού. (Μιούζικαλ, Σερ, Κριστίνα Αγκιλέρα)

Τρίτη 06 Ιουνίου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ» (Πρεμιέρα)
Οταν ο βασιλιάς του εκτελείται από έναν τυραννικό ηγεμόνα, ο πιστός ιππότης Ράιντεν ορκίζεται εκδίκηση και καταστρώνει ένα σχέδιο για να τιμήσει τη μνήμη και να καθαρίσει το όνομα του αφέντη του. (Περιπέτεια, Κλάιβ Οουεν, Μόργκαν Φρίμαν).

Τετάρτη 07 Ιουνίου Novasports1HD στις 17:30
«STOIXIMAN.GR Basket League Play Off Αρης-ΑΕΚ (εάν χρειαστεί)» (Ζ)
Η σειρά των μικρών τελικών συνεχίζεται και ο Αρης υποδέχεται την ΑΕΚ για τις θέσεις 3-4 του πρωταθλήματος της Basket League. Ο αγώνας είναι ο 4ος της σειράς και είναι «αν χρειαστεί».

Πέμπτη  8  Ιουνίου Novacinema1HD  στις 22:00
«AMATEUR NIGHT» (Πρεμιέρα)
Ανεργος και με τη γυναίκα του έγκυο, ο Γκάι προσλαμβάνεται ως οδηγός. Και παρά τα... ασυνήθιστα καθήκοντά του, η δουλειά αυτή του αποδεικνύει πως τελικά δεν είναι όσο αποτυχημένος πίστευε. (Κωμωδία, Τζέισον Μπιγκς, Τζάνετ Μοντγκόμερι).

Πέμπτη 8  Ιουνίου Novasports2HD  στις 21:00
«Stoiximan.gr Basket League Παναθηναϊκός Superfoods-Ολυμπιακός» (Ζ)
Με ένα ακόμη ντέρμπι συνεχίζεται η σειρά των τελικών του πρωταθλήματος της Basket League. O Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στον 4ο αγώνα (εάν χρειαστεί) και σε περίπτωση που οι νίκες γίνουν 2-2, τότε το πρωτάθλημα θα κριθεί στο 5ο και τελευταίο παιχνίδι στο ΣΕΦ.

Πέμπτη 8  Ιουνίου History στις 22:00
«Το ατσάλι του Ντιτρόιτ» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Το Ντιτρόιτ, ή αλλιώς η «Motor City», αλλοτινή Μέκκα της παραγωγής οχημάτων, ξαναβρίσκει τη χαμένη του δόξα κι ο Άνταμ Τζενάι πρωτοστατεί. Έχοντας γεννηθεί και μεγαλώσει στο Ντιτρόιτ, ο Άνταμ και η ομάδα του μετατρέπουν καταπονημένα οχήματα σε σωστά αριστουργήματα. Κάθε επεισόδιο αποτελεί πρόκληση καθώς η ομάδα καταπιάνεται με ποικιλία αυτοκινήτων από τις δεκαετίες του ’50, του ’60 και του ’70. Ευτυχώς, ο Άνταμ ξέρει πού να βρει ξεχασμένα ανταλλακτικά και μέρη για τις επισκευές και προσθέτει σε κάθε όχημα στοιχεία από την ιστορία του Ντιτρόιτ. Η αποκατάσταση αυτών των ξεχασμένων θησαυρών, αλλά και της αγαπημένης τους πόλης, απαιτεί σκληρή δουλειά και πολύ χρόνο αλλά η ομάδα δεν το βάζει κάτω. Μόνο στο History, από την Πέμπτη 8 Ιουνίου.

Παρασκευή 09 Ιουνίου FOX στις 21:50
«Sleepy Hollow 4» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων)
Το «Sleepy Hollow» επιστρέφει με έναν απίστευτο νέο κύκλο επεισοδίων γεμάτο υπερφυσικά πλάσματα, μυστηριώδη γεγονότα και την αναζήτηση της αλήθειας σχετικά με τη ζωή των Μαρτύρων. Ύστερα από έναν λήθαργο διάρκειας 250 ετών, ο Ίκαμποντ Κρέιν (Τομ Μάισον) αφιέρωσε τη ζωή και τις γνώσεις του σε σχέση με τα υπερφυσικά φαινόμενα, προκειμένου να πολεμήσει τις δαιμόνιες δυνάμεις που μαστίζουν το Sleepy Hollow, στη σύγχρονη εποχή. Σε συνέχεια όμως των γεγονότων που κλιμακώθηκαν την προηγούμενη σεζόν, ο κόσμος του Κρέιν έχει αναστατωθεί μετά το θάνατο της συνεργάτιδας και δεύτερης Μάρτυρα, της Άμπι Μιλς. Έτσι, οδηγήθηκε εκτός πόλης από μία περίεργη ομάδα που δεσμεύτηκε να τον θέσει επικεφαλής μίας οργάνωσης που πολεμάει το κακό, η οποία δημιουργήθηκε αιώνες πριν από τον ίδιο τον Τζορτζ Ουάσινγκτον. Ο Κρέιν τώρα βρίσκεται σε μία νέα πόλη και συνεργάζεται με νέους συμμάχους, καθώς ξεκινά την πιο σημαντική αποστολή του μέχρι στιγμής: να σώσει την πρωτεύουσα από απόκοσμες απειλές που θα προκαλέσουν ζημιά όχι μόνο στη χώρα και τους ανθρώπους της, αλλά και στην ίδια την καρδιά της δημοκρατίας.

Σάββατο 10 Ιουνίου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» (Πρεμιέρα)
Φτάνοντας σε ένα ελληνικό νησί για να επιθεωρήσει μια μεγάλη επένδυση, ο υπάλληλος μιας γερμανικής τράπεζας έρχεται αντιμέτωπος με τους κατοίκους, οι οποίοι του βάζουν αμέτρητα εμπόδια. (Κωμωδία, Αδάμ Μπουσδούκος, Κριστόφ Μαρία Χερστ).

Κυριακή 11  Ιουνίου Novacinema1HD  στις 22:00
«FAST & FURIOUS 7: ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ» (Πρεμιέρα)
Ο Ντόμινικ, ο Μπράιαν και η υπόλοιπη ομάδα βρίσκονται στο στόχαστρο του διψασμένου για εκδίκηση Ντέκαρντ Σο. Ενας απρόσμενος σύμμαχος τούς προσφέρει τη βοήθειά του, όχι όμως χωρίς αντάλλαγμα... (Ταινία δράσης, Βιν Ντίζελ, Πολ Γουόκερ).

Τρίτη 13  Ιουνίου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΜΑΖΙ ΩΣ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ» (Πρεμιέρα)
Η ιστορία του διάσημου μποξέρ Ρομπέρτο Ντουράν, που ξέφυγε από την απόλυτη φτώχεια και κατόρθωσε να κερδίσει παγκόσμια πρωταθλήματα, και του θρυλικού προπονητή του Ρέι Αρσέλ. (Αληθινή ιστορία, Εντγκαρ Ραμίρεζ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο).