Η σέντρα των play offs της Super League είναι στη Nova!

Δείτε live την Κυριακή 14/5 τους αγώνες της πρεμιέρας, Πανιώνιος – Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports την Κυριακή 14 Μαΐου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τους αγώνες Πανιώνιος – Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ – ΑΕΚ για την 1η αγωνιστική των play offs της Super League. Οι αναμετρήσεις θα προβληθούν και από την υπηρεσία NovaGO και ηχητικά από το Novasports.gr.
Το ξεκίνημα είναι στις 18:15 στο Novasports2HD με τη μετάδοση του αγώνα, Πανιώνιος – Παναθηναϊκός. Στην περιγραφή από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης θα είναι ο Ηλίας Βλάχος και στο ρεπορτάζ οι Γιώργος Βασιλείου και Νίκος Τζουάννης.
Η συνέχεια είναι στις 20:30 στο Novasports1HD με το ντέρμπι των «Δικεφάλων», ΠΑΟΚ – ΑΕΚ. Στην περιγραφή από το γήπεδο της Τούμπας θα είναι οι Δημήτρης Κανελλάκης και Γιώργος Λιώρης, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρουν οι Κωστής Μπότσαρης και Γιώργος Αργυρόγλου.
Στις 20:00 θα ξεκινήσει στο Novasports1HD η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Αντώνη Καρπετόπουλο, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα και θα συνεχιστεί στις 22:30 στο Novasports1HD, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών από τους δύο αγώνες της πρεμιέρας.