"Nova Highlights: 01 - 11 Ιουλίου"...

Νέα Ενημέρωση 27/06:
«Jurassic World»: Μία συγκλονιστική ταινία επιστημονικής φαντασίας, έρχεται μόνο στη Nova!
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
«Jurassic World»: Μία συγκλονιστική ταινία επιστημονικής φαντασίας, έρχεται μόνο στη Nova!
Η ταινία «Jurassic World», η 4η μεγαλύτερη εισπρακτικά ταινία όλων των εποχών παγκοσμίως, κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 9 Ιουλίου, στις 22:00Η ταινία «Jurassic World», η τέταρτη της σειράς Jurassic Park, διαδραματίζεται 22 χρόνια μετά τα γεγονότα του αρχικού Jurassic Park στη νήσο Isla Nublar, στην οποία λειτουργεί ένα πάρκο με δεινόσαυρους, όπως το είχε οραματιστεί ο John Hammond. Με σκοπό να προσελκύσουν επισκέπτες στο πάρκο Jurassic World, οι επιστήμονες δημιουργούν ένα υβρίδιο δεινοσαύρου. Όταν όμως το γιγάντιο ζώο δραπετεύει, σκορπίζει τον πανικό και την καταστροφή σε όλο το νησί.
Πρόκειται για μία ταινία σκηνοθετημένη από τον Κόλιν Τρεβόροου με το  πρωταγωνιστικό καστ να πλαισιώνεται από τους ταλαντούχους Κρις Πρατ, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Βίνσεντ Ντ'Ονόφριο και Νικ Ρόμπινσον. Η ταινία θα προβληθεί αποκλειστικά στο Novacinema1HD καθηλώνοντας τους τηλεθεατές καθώς περιλαμβάνει όλα εκείνα τα «συστατικά» που δημιουργούν ένα blockbuster. Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών NovaGO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

"Nova Highlights: 01 - 11 Ιουλίου"...
...
Σάββατο 1 Ιουλίου Eurosport 1 & Eurosport 1HD στις 16:15
«Ποδηλασία, Γύρος της Γαλλίας» (Ζ)
Η μεγαλύτερη ετήσια ποδηλατική διοργάνωση, ο περίφημος Γύρος της Γαλλίας, ξεκινά το Σάββατο 01/07 και οι φίλοι του αθλήματος θα μπορούν να απολαύσουν ζωντανά στο Eurosport 1 και τα 21 ετάπ, καθώς και τις εκπομπές που θα πλαισιώσουν τις μεταδόσεις με την ομάδα των ειδικών αναλυτών του καναλιού. Περισσότερες από πέντε ώρες μετάδοσης καθημερινά!

Κυριακή 2 Ιουλίου Novacinema1HD  στις 22:00
«SULLY» (Πρεμιέρα)
Η ιστορία του Τσέσλι ‘Σάλι’ Σάλενμπεργκερ, του πιλότου που κατάφερε να προσγειώσει ένα αεροπλάνο με βλάβη στους κινητήρες στον ποταμό Χάντσον της Νέας Υόρκης, σώζοντας τις ζωές επιβατών και πληρώματος. (Αληθινή ιστορία,Τομ Χανκς, Ααρον Εκχαρτ).

Δευτέρα 3 Ιουλίου Novasports2HD στις 15:00
«Wimbledon 2017» (Z)
Το φημισμένο τουρνουά τένις ξεκινάει και τα κοσμοπολίτικα courts είναι έτοιμα να υποδεχθούν όλα τα αστέρια του παγκόσμιου τένις.

Τρίτη 4 Ιουλίου Eurosport1 & Eurosport1 HD στις 13:15
«Ποδηλασία: Γύρος της Γαλλίας» (Ζ)
Η μεγαλύτερη ετήσια ποδηλατική διοργάνωση, ο περίφημος Γύρος της Γαλλίας, ξεκινά το Σάββατο 01/07 και οι φίλοι του αθλήματος θα μπορούν να απολαύσουν ζωντανά στο Eurosport 1 και τα 21 ετάπ, καθώς και τις εκπομπές που θα πλαισιώσουν τις μεταδόσεις με την ομάδα των ειδικών αναλυτών του καναλιού. Περισσότερες από πέντε ώρες μετάδοσης καθημερινά!

Τρίτη  4 Ιουλίου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΜΙΑ ΑΠΙΘΑΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ BILLY LYNN» (Πρεμιέρα)
Οταν ο Μπίλι Λιν επιστρέφει από μια αποστολή στο Ιράκ, ο κόσμος τον υποδέχεται ως ήρωα. Οπως αποδεικνύεται, όμως, η εικόνα του αμερικανικού λαού για τον πόλεμο απέχει από την πραγματικότητα. (Πολεμική ταινία, Τζο Αλγουιν, Κρίστεν Στιούαρτ).

Τετάρτη 5 Ιουλίου Nat Geo Wild HD στις 19:00
«Safari live: Ειδική έκδοση» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Το «Safari Live» λαμβάνει χώρα σε διάφορα ιδιωτικά καταφύγια άγριας ζωής στη Νότια Αφρική, όλα όμως αποτελούν μέρος του βασιλείου μίας και μόνο λεοπάρδαλης, της Karula, ή αλλιώς γνωστής ως Βασίλισσας του Djuma, που έχει αναθρέψει πολλά μικρά στην πορεία τους προς την ανεξαρτησία. Σε αυτή τη σειρά, γνωρίζουμε τη βασιλική γενιά της με τους πρίγκιπες και τις πριγκίπισσες και τον περιπλανώμενο βασιλιά των λεοπαρδάλεων.

Τετάρτη 5 Ιουλίου Novasports2HD στις 15:00
«Wimbledon 2017» (Z)
Το φετινό Wimbledon διανύει την τρίτη μέρα διεξαγωγής του και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο κεντρικό court.

Τετάρτη 5 Ιουλίου Novacinema1HD  στις 22:00
«Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ» (Πρεμιέρα)
Η ιστορία του Μουσείου του Λούβρου κατά τον Β’ Παγκόσμιο και τη γερμανική Κατοχή, μέσα από ένα ντοκιμαντέρ που πραγματεύεται τη σημασία του πολιτισμού και τη διαχρονικότητα της τέχνης. (Ντοκιμαντέρ, Λουί-Ντο ντε Λανκσάν, Μπένιαμιν Ούτσερατ)

 Πέμπτη 6 Ιουλίου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ» (Πρεμιέρα)
Μια ομάδα Μεξικανών που επιχειρεί να περάσει παράνομα στις ΗΠΑ έρχεται αντιμέτωπη με έναν ρατσιστή αυτόκλητο τιμωρό, που εφαρμόζει το νόμο σύμφωνα με τους δικούς του κανόνες... (Θρίλερ, Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν)

Πέμπτη 6 Ιουλίου Novasports24HD στις 23:30
«Στιγμιότυπα Wimbledon» (Z)
H τέταρτη μέρα του τουρνουά τένις Wimbledon ολοκληρώθηκε και τα καθημερινά ωριαία στιγμιότυπα συνοψίζουν όλα όσα διαδραματίστηκαν νωρίτερα στα γήπεδα.

Σαββατο 8 Ιουλίου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ» (Πρεμιέρα)
Καλοκαίρι 1989. Ο ιδεαλιστής Μπαράκ Ομπάμα και η πραγματίστρια Μισέλ Ρόμπινσον βγαίνουν ραντεβού. Μία ολόκληρη μέρα μαζί, και οι δυο τους θα γίνουν το πιο καθοριστικό ζευγάρι στη σύγχρονη Αμερική. (Αληθινή ιστορία, Πάρκερ Σόγερς, Τίκα Σάμπτερ)

Σάββατο 8 Ιουλίου Novasports1HD  στις 19:00
«Φιλικός Αγώνας Ποδοσφαίρου» (Ζ)
Η προετοιμασία των ομάδων συνεχίζεται και οι φιλικοί αγώνες είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους ενόψει και των προκριματικών στα κύπελλα UEFA.

Δευτέρα 10 Ιουλίου FOX Life στις 21:50
«Fashion Startup» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Το «Fashion Startup» είναι η νέα εκπομπή του FOX Life που απευθύνεται στο τηλεοπτικό κοινό που λατρεύει τη μόδα! Με φόντο την πόλη της Νέας Υόρκης, επίδοξοι επιχειρηματίες από τον χώρο της μόδας και της ομορφιάς μάχονται για την ευκαιρία να εξασφαλίσουν χορηγίες από ένα πάνελ ειδικών επενδυτών, ώστε να μπορέσουν να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους. Οι «τιτάνες» της μόδας και της ομορφιάς που ηγούνται αυτής της νέας εκπομπής είναι η Κάτια Μποσάμπ, συνιδρύτρια και Πρόεδρος της εταιρείας προϊόντων ομορφιάς Birchbox, η Πρόεδρος της εταιρείας ενοικίασης ρούχων για υπέρβαρα άτομα Gwynnie Bee Κριστίν Χάνσικερ, η διάσημη σχεδιάστρια μόδας Ρεμπέκα Μίνκοφ και ο Γκάρι Γουάσνερ, που, μεταξύ άλλων, συμμετέχει ως μέντορας επιχειρήσεων στο πρόγραμμα του CFDA για εκκολαπτόμενους σχεδιαστές. Ρισκάροντας χρόνο και χρήμα, οι ειδικοί θα κρίνουν αυστηρά τον κάθε επιχειρηματία, καθώς θα αναλύουν τις προτάσεις τους. Το «Fashion Startup» μπορεί να αποτελέσει για κάποιους την απαρχή μιας όμορφης συνεργασίας και για άλλους το τέλος του ονείρου!

Τρίτη 11 Ιουλίου Novasports2HD στις 15:00
«Wimbledon 2017» (Ζ)
Το φετινό Wimbledon μπαίνει σιγά σιγά στην τελική του ευθεία. Το σημερινό πρόγραμμα στο κεντρικό court και το court 1 περιλαμβάνει τη διεξαγωγή των προημιτελικών στο απλό γυναικών.

Τρίτη 11 Ιουλίου Novacinema1HD  στις 22:00
«The immortal life of Henrietta Lacks» (Πρεμιέρα)
Η πραγματική ιστορία της Αφροαμερικανής Χενριέτα Λακς, της οποίας καρκινικά κύτταρα χρησιμοποιήθηκαν μετά το θάνατό της σε επιστημονικές έρευνες και οδήγησαν σε πρωτοπόρα ιατρικά επιτεύγματα. (Αληθινή ιστορία , Οπρα Γουίνφρι, Ρόουζ Μπερν)