Η σειρά Madam Secretary επιστρέφει με νέο κύκλο στην COSMOTE TV

Στο πρόγραμμα της COSMOTE TV, περιλαμβάνονται για ακόμα μία εβδομάδα συναρπαστικές αθλητικές και κινηματογραφικές μεταδόσεις.
 Στα ποδοσφαιρικά, ξεχωρίζει το Premier League Asia Trophy, που διεξάγεται στο Χονγκ Κονγκ. Οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στις 19&22/7, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, τις αναμετρήσεις των Λίβερπουλ, Λέστερ, Γουέστμπρομ και Κρίσταλ Πάλας. Η διοργάνωση αφορά αποκλειστικά σε ομάδες της Premier League και διεξάγεται εκτός Αγγλίας, ανά δύο χρόνια. Την Τετάρτη 19/7 βρίσκουμε στο COSMOTE SPORT 1HD τα παιχνίδια Λέστερ-Γουέστ Μπρομ (13.00) και Λίβερπουλ-Κρίσταλ Πάλας (15.30). Το Σάββατο 22/7, ο αγώνας για την τρίτη θέση θα διεξαχθεί στις 13.00, ενώ το ματς που θα τελειώσει με απονομή τροπαίου θα ξεκινήσει στις 15.30.
Στο beach soccer, η Βραζιλία, η Πορτογαλία, η Ρωσία και η Γαλλία που έχουν αναδειχθεί στο παρελθόν παγκόσμιες πρωταθλήτριες, θα αναμετρηθούν στο Praia de Carcavelos της Πορτογαλίας, στο πλαίσιο του Mudialito. Η διοργάνωση ξεκινά την Παρασκευή 21/7, στις 18.00, με το Γαλλία-Πορτογαλία και ολοκληρώνεται την Κυριακή 23/7 στις 18.00 με το Πορτογαλία-Βραζιλία. Οι αγώνες θα μεταδοθούν αποκλείστικά στο COSMOTE SPORT 7HD.
Στο μπάσκετ, οι καλύτερες μπασκετμπολίστριες παγκοσμίως, δίνουν ραντεβού στην "KeyArena" του Σιάτλ, για το WNBA All Star Game, το οποίο θα παρακολουθήσου με αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 4HD, το Σάββατο 22/7, στις 22.30.  Αντίστοιχα με τη γιορτή των NBAers, τα ρόστερ της Δύσης και της Ανατολής διαμορφώθηκαν κατόπιν ψηψοφορίας κοινού, media και παικτριών της κορυφαίας λίγκας. Η Μάγια Μουρ, των Minnesota Lynx συγκέντρωσε τις περισσότερες προτιμήσεις (32.866).

Το FIVB Beach Volleyball World Tour επιστρέφει στην πόλη Ολζτιν, της Πολωνίας για τρίτη διαδοχική χρονιά και οι συνδρομητές των καναλιών COSMOTESPORT θα παρακολουθήσουν ζωντανά τους ημιτελικούς γυναικών (Σάββατο 22/7, 15.50 &16.50) και τα ματς για τους "4" των ανδρών (Σάββατο 22/7, 18.05 & 19.05). Έτσι, την Κυριακή 23/7, στις 14.35 θα δούμε να αγωνίζεται το ζευγάρι γυναικών που θα έχει προκύψει, ενώ στις 17.05 εκείνο των ανδρών (COSMOTE SPORT 8HD).

Το Σάββατο 24/7, στις 14.00 (COSMOTE SPORT 5HD), οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα  παρακολουθήσουν το Red Bull Air Race World Championship, με τον πέμπτο αγώνα να διεξάγεται στο Καζάν της Ρωσίας. Επίσης, το NASCAR Cup Seriesσυνεχίζεται αυτήν την εβδομάδα στην Ινδιανάπολη και εμείς θα μεταφερθούμε στο Indianapolis Brickyard 400 "ζωντανά", την Κυριακή 23/7, στις 22.00 (COSMOTE SPORT 5HD).

Oι μεταδόσεις των διοργανώσεων τένις συνεχίζονται με το ATP 500 Αμβούργο, που ξεκινά τη Δευτέρα 24/7 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 30/7. Στο τουρνουά συμμετέχουν 32 μέλη κορυφαίων θέσεων της παγκόσμιας κατάταξης και 16 ομάδες διπλού, που θα διαγωνιστούν στα χωμάτινα courts του Rothenbaum Tennis Center.

Στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της COSMOTETV, ξεχωρίζει την Τρίτη 18/7, στις 22.00 η πρεμιέρα του 2ου κύκλου τηε σειράς MadamSecretary της υποψήφιας για 4 Emmy® Μπάρμπαρα Χολ, με πρωταγωνίστρια την Τία Λεόνι. Η νέα σεζόν της σειράς, θα προβάλλεται  κάθε Τρίτη,αποκλειστικά στο COSMOTECINEMA 4HD, με τρία επεισόδια back2back.

Στο COSMOTECINEMA 1HD, οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν σε Α΄ Προβολή την βραβευμένη στο φεστιβάλ των Καννών δραματική ταινία του Νίρατζ Γκέιβαν Ζωή σε Κάστες (Masaan) (Πέμπτη 20/7, 21.00, ζώνη RedCarpetPremieres), αλλά και την κομεντί Κέντρο Ευφυΐας (Central Intelligence) με τους Ντουέιν Τζόνσον και Κέβιν Χαρτ (Κυριακή 23/7, 21.00, ζώνη Blockbuster). Στο ίδιο κανάλι, δεν χάνουμε τη Δευτέρα 24/7, στις 21.00, την πρεμιέρα της ταινίας δράσης The Fixer, με τον Έρικ Ντέιν (GreysAnatomy) και την Καθλίν Ρόμπερτσον (MurderintheFirst).

Στο COSMOTECINEMA 2HD, ξεχωρίζουν η ρομαντική κομεντί All of My Heart (Τετάρτη 19/7, 22.00, ζώνη Ladies First) και το βιογραφικό δράμα Η Ζωή Ενός Θρύλου (Born to Be Blue), για τη ζωή του εμβληματικού τρομπετίστα της δεκαετίας του ’50, Τσετ Μπέικερ, που ενσαρκώνεται από τον Ίθαν Χοκ (Σάββατο 22/7, 22.00) – όλα σε Α’ Προβολή. Επίσης, στο κανάλι συνεχίζεται το αφιέρωμα σε αγαπημένα westerns, με ακόμα δύο ταινίες back2back. Την Τρίτη 18/7,στις 19.45 δεν χάνουμε την ταινία Μονομαχία στο Ελ Πάσο (For a Few Dollars More), 2η ταινία της θρυλικής τριλογίας του Σέρτζιο Λεόνε,με τον Κλιντ Ίστγουντ, ενώ στις 22.00, παρακολουθούμε το βραβευμένο με OSCAR® Αληθινό Θράσος (True Grit), με τους Τζον Γουέιν, Γκλεν Κάμπελ και Κιμ Ντάρμπι.

Στο Village Cinema HD ξεχωρίζει την Πέμπτη 20/7 στις 21.00 η ταινία των αδερφών Νταρντέν, Δύο Ημέρες, Μια Νύχτα για την οποία η Μαριόν Κοτιγιάρ κέρδισε την δεύτερη υποψηφιότητα της για OSCAR®.

Τέλος, μέσα από την υπηρεσία COSMOTECINEMA ONDEMAND, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την ταινία της Disney, Η Πεντάμορφη και το Τέρας (Beauty and the Beast), με την Έμα Γουάτσον και τον Νταν Στίβενς (Δευτέρα 24/7).Η ταινία στην οποία σεναριογράφος είναι ο Έλληνας Evan Spiliotopoulos, είναι η πρώτη σε εισπράξεις ταινία του 2017 και η δέκατη σε εισπράξεις όλων των εποχών