Nickelodeon Highlights Ιουλίου...

Νέα Ενημέρωση 03/07:
Nickelodeon Highlights... με ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται τον Ιούλιο από το "Nickelodeon", μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV (σε Standard Definition) και COSMOTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των περιφερειακών καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.
...
...
Nickelodeon Highlights... ...
Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται από το "Nickelodeon", μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV (σε Standard Definition ) και COSMOTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των περιφερειακών καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.

Nickelodeon Highlights...
Τα σημαντικότερα ψυχαγωγικά Highlights Ιουλίου... έρχονται μέσω του Ελληνικού Nickelodeon...
...

kuu kuu harajuku /koy koy χαρατζουκου nea σειρα
πρεμιερα δευτερα  17 Ioyλιου στις 21:00
δευτερα- παρασκευη στις 21:00

HG, η  Love, η Angel , η Music και η Babyείναι οι καλύτερες φίλες και  αποτελούν το σούπερ-cool–κοριτσίστικο συγκρότημα, τις HJ5. Αλλά χάρη στον Rudie, τον αξιαγάπητο και γκαφατζή μάνατζερ τους, κάθε συναυλία τους καταλήγει σε ένα χάος με πολύ γέλιο! HG, η LoveAngel , η Music και ηBaby πρέπει πάντα να δουλεύουν μαζί για να ρυθμίζουν τα πράγματα και να συνεχίσουν να κυνηγούν το όνειρό τους. 








Μπάνσεν το Τέρας/bunsen is a beast nea σειρα
πρεμιερα δευτερα 17 Ioyλιου στις 22:00
δευτερα- παρασκευη στις 22:00

Από τους δημιουργούς των «Δυο Φανταστικοί Γονείς»,”Danny Phantom” και "T.U.F.F. Puppy" έρχεται μια ολοκαίνουργια σειρά, «Μπάνσεν το Τέρας»! Ο Μπάνσεν θα είναι το πρώτο τερατάκι που μπαίνει σε ένα σχολείο ανθρώπων!Μαζί με τον κολλητό του τον Μίκι που είναι άνθρωπος  εξερευνούν την χαρά και την περιπέτεια μέσα στην πόλη του Μακλεντάνκ. Όποιο  και αν είναι το εμπόδιο, η φιλία τους στο τέλος θα θριαμβεύει!


Sponge Bob / Μπομπ Σφουγγαρακησ 2 νεα επεισοδια
δευτερα 10 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 22:00 SPONGE BOB 213B
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 22:30 SPONGE BOB 213A

Δύο ολοκαίνουρια επεισόδια της σειράς Μπομπ Σφουγγαράκης έρχονται τον Ιούλιο!
Η ενός έτους χρυσή περιπέτεια  του Μπομπ Σφουγγαράκη Gold συνεχίζει με ένα κυνήγι θησαυρού που θα διαρκέσει μια εβδομάδα. Από τις 10 Ιουλίου έως και 14 Ιουλίου βλέπουμε κάθε μέρα επεισόδια Μπομπ Σφουγγαράκης στις 21:30 και μαζεύουμε στοιχεία για το online παιχνίδι του nickelodeon.gr KrustyKrabs Lost & Found. Με το τέλος του κάθε επεισοδίου και ένα νέο στοιχείο προκύπτει, μια ακόμη πίστα που μπορείς να ξεκλειδώσεις στο nickelodeon.gr.