"Nova Highlights: 18 - 25 Ιουλίου"...

Νέα Ενημέρωση 14/07:
«Underworld: Blood Wars»: Η φανταστική περιπέτεια έρχεται μόνο στη Nova!
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
«Underworld: Blood Wars»: Η φανταστική περιπέτεια έρχεται μόνο στη Nova!
Η περιπετειώδης «Αιματοχυσία», της Άνα Φόρστερ, «Underworld: Blood Wars» κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 23 Ιουλίου, στις 22:00. 
Η ταινία «Underworld: Blood Wars», με την σκηνοθετική πινελιά της Άνα Φόρστερ, αλλά και την εκρηκτική ερμηνεία της Κέιτ Μπέκινσεϊλ, έρχεται στο Novacinema1HD για να καθηλώσει τους τηλεθεατές! Με πρωταγωνιστές την Κέιτ Μπέκινσεϊλ, το Θίο Τζέιμς, τη Λάρα Πούλβερ και τον Τσαρλς Ντανς η ταινία «Underworld: Blood Wars», έρχεται 13 χρόνια μετά, με την 5η ταινία, για να συνεχίσει η Σελίν (Κέιτ Μπέκινσεϊλ) τον αγώνα της ενάντια στη φυλή των Λυκανθρώπων και τη φατρία των Βρικολάκων. Η ιστορία ξεκινάει από το σημείο που την είχαμε αφήσει - στο τέλος του «Underworld: H Αναγέννηση», με τη Σελίν να έχει ανοίξει δύο μέτωπα και να προσπαθεί να αντιμετωπίσει όλες τις καταιγιστικές επιθέσεις με μοναδικούς συμμάχους τον Ντέιβιντ και τον πατέρα του Τόμας. Το ένα προέρχεται από τη φυλή των λυκανθρώπων, που έχουν πια βρει τον υπέρτατο ηγέτη στο πρόσωπο του Μάριους, ο οποίος έχει ποτίσει με μίσος τους σαρκοβόρους ακολούθους του. Το άλλο και το πιο ύπουλο έρχεται από μια άλλη φατρία βρικολάκων που την έχουν προδώσει. Έτσι, η Σελίν είναι αποφασισμένη να σταματήσει τον αέναο πόλεμο μεταξύ βρικολάκων και λυκανθρώπων, με κάθε κόστος! 
Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

...
"Nova Highlights: 18 - 25 Ιουλίου"...
...

Τρίτη 18 Ιουλίου Novasports1HD  στις 14:20
«International Champions Cup Μίλαν-Ντόρτμουντ» (Ζ)
Για τέταρτο συνεχόμενο καλοκαίρι, τα κανάλια Novasports σας φέρνουν κοντά στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Το τουρνουά ποδοσφαίρου International Champions Cup συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του, διασχίζοντας φέτος τις ΗΠΑ, Κίνα και Σιγκαπούρη. Εναρκτήριο ματς αυτό ανάμεσα στη Μίλαν και την Ντόρτμουντ.

Τρίτη 18 Ιουλίου History στις 22:00
«Navy Seals: Οι μυστικοί πολεμιστές» (Πρεμιέρα νέου ντοκιμαντέρ)
Το νέο ντοκιμαντέρ του History αποτελείται από δύο δίωρα επεισόδια με αποκλειστικές εικόνες της πιο δυναμικής και επίλεκτης Ειδικής Μονάδας στον κόσμο, τους Navy Seals του Αμερικανικού Στρατού. Από τη δημιουργία τους κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο (όπου ο ρόλος τους ήταν καθοριστικής σημασίας για την Απόβαση στη Νορμανδία), και μέσα από τις αποστολές τους στον πόλεμο του Βιετνάμ, καταγράφεται η πορεία τους μέχρι και την πιο κρίσιμη στιγμή τους τη δεκαετία του 1980. Ύστερα από μία αποτυχημένη κυβερνητική αποστολή διάσωσης Αμερικανών ομήρων στο Ιράν, δημιουργείται η Navy Seal Team Six - η ελίτ της ελίτ των Ειδικών Δυνάμεων. Η συγκεκριμένη ομάδα ευθύνεται για κάποιες από τις πιο παράτολμες και θρυλικές αποστολές στην ιστορία του Αμερικανικού στρατού, όπως π.χ. η διάσωση του καπετάνιου Ρίτσαρντ Φίλιπς από Σομαλούς πειρατές ή η σύλληψη του Οσάμα Μπιν Λάντεν. Ο κρίσιμος ρόλος τους στη μορφή του πολέμου τον 21ο αιώνα συνέβαλε στο να μετατραπούν σε μία φονική ομάδα εξαιρετικά εκπαιδευμένων στρατιωτών, οι οποίοι είναι ικανοί να εκτελούν αποστολές οπουδήποτε στον κόσμο, οποιαδήποτε στιγμή, ενάντια σε οποιονδήποτε εχθρό και σε συνθήκες άκρας μυστικότητας.


Τρίτη 18 Ιουλίου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ»
Ένας πράκτορας του FBI διεισδύει σε μια εξτρεμιστική ρατσιστική οργάνωση, ύποπτη για τη ληστεία επικίνδυνων χημικών ουσιών. Η αποστολή, όμως, αποδεικνύεται πιο σκληρή από ό,τι ο ίδιος φανταζόταν. (Αστυνομικό θρίλερ, Ντάνιελ Ράντκλιφ, Τόνι Κολέτ)

Τετάρτη 19 Ιουλίου Novasports1HD  στις 21:00
«Φιλικός Αγώνας Ποδοσφαίρου Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης» (Ζ)
Το φημισμένο τουρνουά μπαίνει στην τελική του ευθεία με τη διεξαγωγή των προημιτελικών στους άνδρες. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει 2 παιχνίδια στο κεντρικό court και δύο στο court 1.

Πέμπτη 20 Ιουλίου Novasports1HD στις 09:00
«Τουρνουά Γκολφ The Open Championship 1η Μέρα» (Ζ)
Το φημισμένο βρετανικό τουρνουά διεξάγεται φέτος στην τοποθεσία Royal Birkdale στην ευρύτερη περιοχή του Λίβερπουλ της Αγγλίας.


Πέμπτη 20 Ιουλίου Novacinema1HD  στις 22:00
«MEADOWLAND» (Πρεμιέρα)
Στον απόηχο μιας ανείπωτης τραγωδίας, η Σάρα και ο Φιλ προσπαθούν ο καθένας με τον δικό του τρόπο να αντιμετωπίσουν τον πόνο τους, αγνοώντας τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν οι πράξεις τους... (Κοινωνική ταινία, Ολίβια Ουάιλντ, Λουκ Γουίλσον)

Πέμπτη 20 Ιουλίου Travel στις 23:00
«Στη Νέα Ζηλανδία με πατίνια» (Νέο επεισόδιο)
Τον Ιούλιο, ακολουθήστε τον Ματ και τον Τζος σε ένα ταξίδι με πατίνια σε όλη τη Νέα Ζηλανδία. Παρά τα δύο… βασικά τους προβλήματα, ότι δηλαδή δεν έχουν χάρτη και δεν ξέρουν να κάνουν πατίνια, οι δυο τους καταλήγουν να κάνουν καταδύσεις σε νησιά που έχουν καταπληκτική θαλάσσια ζωή κι επισκέπτονται μια πόλη γνωστή για τη γεωθερμική της δραστηριότητα και τους λασπόλακκους, όπου ο Τζος κι ο Ματ μπορούν να γιατρέψουν τις πληγές τους πριν βγουν και πάλι στο δρόμο. Ακολουθήστε τους σε ένα εκπληκτικό ταξίδι!

Παρασκευή 21 Ιουλίου Novacinema1HD  στις 22:00
«Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ»
Η ιστορία του Στίβεν Χόκινγκ, η γνωριμία με την πρώτη σύζυγό του, η μάχη με τη νόσο του κινητικού νευρώνα και το επιστημονικό του έργο. Ο Εντι Ρέντμεϊν βραβεύτηκε με το Οσκαρ Α’ Ανδρικού ρόλου. (Αληθινή ιστορία, Φελίσιτι Τζόουνς, Εμιλι Γουάτσον)


Παρασκευή 21 Ιουλίου Novacinema3HD  στις 23:00
«ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΡΟΜΟΥ» (Πρεμιέρα)
Οι ηλιόλουστες και ζεστές μέρες στην επαρχία της Γαλλίας μετατρέπονται σε σκοτεινό εφιάλτη για δύο νέους, οι οποίοι επιχειρούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους κάνοντας οτοστόπ... (Ταινία τρόμου, Αντριου Σίμπσον, Ζοζεφίν ντε Λα Μπομ)

Σάββατο 22 Ιουλίου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ» (Πρεμιέρα)
Αρχές της δεκαετίας του ’50. Ενας ιδεαλιστής νεαρός εβραϊκής καταγωγής φεύγει από την πόλη του για να σπουδάσει, όμως ο συντηρητισμός της εποχής τον φέρνει αντιμέτωπο με τα ίδια του τα πιστεύω. (Κοινωνική ταινία,Λόγκαν Λέρμαν, Σάρα Γκάντον)


Τρίτη 25 Ιουλίου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΠΑΡΟΡΜΗΣΕΙΣ» (Πρεμιέρα)
Θέλοντας να περάσει ένα αξέχαστο διήμερο, μια παρέα παίρνει μια ναρκωτική ουσία αγνοώντας, όμως, τις ‘οδηγίες χρήσης’. Σύντομα, ο παράδεισός τους θα μετατραπεί σε μια θανάσιμη περιπέτεια... (Θρίλερ, Πιρς Μπρόσναν, Τζάστιν Τσάτγουιν)

Τρίτη 25 Ιουλίου Novasports1HD  στις 23:00
«54ο Ράλλυ Αιγαίου - Ανασκόπηση»
Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της NOVA θα έχουν την ευκαιρία για 5η συνεχόμενη χρονιά να παρακολουθήσουν την εξέλιξη του Ιστιοπλοϊκού Ράλλυ Αιγαίου, το οποίο διοργανώνεται από τον Π.Ο.Ι.Α.Θ. Απόψε προβάλλεται η ανασκόπηση του γεγονότος.