"Nova Highlights: 31 Ιουλίου - 08 Αυγούστου"...

Τελευταία ενημέρωση 26/07:
«The Whole Truth»: Μόνο στη Nova θα μάθουμε την πραγματική αλήθεια!
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
«The Whole Truth»: Μόνο στη Nova θα μάθουμε την πραγματική αλήθεια!
Η ταινία «The Whole Truth», ένα συγκλονιστικό θρίλερ, κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε  Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 6 Αυγούστου, στις 22:00.
Η ταινία «Συνήγορος υπεράσπισης»» αφηγείται με ανατριχιαστικό τρόπο την ιστορία του 17χρονου αγοριού που κατηγορείται για το φόνο του πατέρα του. Ο δικηγόρος υπεράσπισης προσπαθεί να απαλλάξει τον έφηβο πελάτη από τις κατηγορίες, καθώς όμως η δίκη προχωρά, καθοριστικά στοιχεία δίνουν στην υπόθεση απρόσμενη τροπή!
Πρόκειται για μία ταινία σκηνοθετημένη από την Κόρτνι Χαντ που έρχεται αποκλειστικά στη Nova, για να ανατρέψει την γνώμη των τηλεθεατών. Το πρωταγωνιστικό κάστ πλαισιώνουν οι ταλαντούχοι Κιάνου Ριβς, Ρενέ Ζέλγουεγκερ, Τζέιμς Μπελούσι και Γκούγκου Μπάθα-Ρο, στην ταινία «Συνήγορος υπεράσπισης», που έρχεται για να καθηλώσει τους τηλεθεατές της Nova στο κανάλι Novacinema1HD.

Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

"Nova Highlights: 31 Ιουλίου - 08 Αυγούστου"...
...

Δευτέρα 31 Ιουλίου FOX Life στις 21:50
«Fashion startup» (Νέο επεισόδιο)
Το «Fashion Startup» είναι η νέα εκπομπή του FOX Life που απευθύνεται στο τηλεοπτικό κοινό που λατρεύει τη μόδα! Με φόντο την πόλη της Νέας Υόρκης, επίδοξοι επιχειρηματίες από τον χώρο της μόδας και της ομορφιάς μάχονται για την ευκαιρία να εξασφαλίσουν χορηγίες από ένα πάνελ ειδικών επενδυτών, ώστε να μπορέσουν να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους. Οι «τιτάνες» της μόδας και της ομορφιάς που ηγούνται αυτής της νέας εκπομπής είναι η Κάτια Μποσάμπ, συνιδρύτρια και Πρόεδρος της εταιρείας προϊόντων ομορφιάς Birchbox, η Πρόεδρος της εταιρείας ενοικίασης ρούχων για υπέρβαρα άτομα Gwynnie Bee Κριστίν Χάνσικερ, η διάσημη σχεδιάστρια μόδας Ρεμπέκα Μίνκοφ και ο Γκάρι Γουάσνερ, που, μεταξύ άλλων, συμμετέχει ως μέντορας επιχειρήσεων στο πρόγραμμα του CFDA για εκκολαπτόμενους σχεδιαστές.Ρισκάροντας χρόνο και χρήμα, οι ειδικοί θα κρίνουν αυστηρά τον κάθε επιχειρηματία, καθώς θα αναλύουν τις προτάσεις τους. Το «Fashion Startup» μπορεί να αποτελέσει για κάποιους την απαρχή μιας όμορφης συνεργασίας και για άλλους το τέλος του ονείρου! 

Τρίτη 1 Αυγούστου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ» (Πρεμιέρα)
Έχοντας γεννηθεί και μεγαλώσει στον Άρη, ο 16χρονος Γκάρντνερ ταξιδεύει στη Γη αποφασισμένος να συναντήσει τη μοναδική του φίλη, να γνωρίσει τον πατέρα του και να βρει τη θέση του στο σύμπαν... (Ρομαντική ταινία επ. φαντασίας, Γκάρι Ολντμαν, Εϊσα Μπάτερφιλντ)

Τετάρτη 2 Αυγούστου Novasports2HD στις 21:45
«UEFA Champions League Προκριματικά ΟΣΦΠ-Παρτίζαν» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Παρτίζαν στον αγώνα ρεβάνς για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League και θέλει την πρόκριση στα play off του θεσμού.

Τετάρτη  2 Αυγούστου  Novacinema1HD  στις 22:00
« Η ΔΑΣΚΑΛΑ» (Πρεμιέρα)
Μπρατισλάβα, δεκαετία του ‘80. Εκμεταλλευόμενη τους δεσμούς της με κομουνιστικό καθεστώς, μία δασκάλα χειραγωγεί τους μαθητές της αλλά και τους γονείς τους και ζητά προσωπικές εξυπηρετήσεις... (Κομεντί, Ζουζάνα Μαουρέρι, Τσόνγκορ Κασάι)

Τετάρτη 2 Αυγούστου FOX στις 21:50
«False flag» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Το «False Flag» είναι μια ισραηλινή τηλεοπτική δραματική σειρά θρίλερ (στην εβραϊκή διάλεκτο) που συνδέεται έμμεσα με την ιστορία της δολοφονίας του Mahmoud al-Mabhouh, ενός σημαντικού αξιωματούχου και συνιδρυτή της στρατιωτικής πτέρυγας της ισλαμικής Παλαιστινιακής ομάδας Χαμάς, τον Ιανουάριο του 2010 στο Ντουμπάι. Σε αυτή τη δυνατή ιστορία, πέντε Ισραηλινοί πολίτες βρίσκονται μέσα σε μια νύχτα μπλεγμένοι σε μια συγκλονιστική διεθνή ιστορία κατασκοπείας. Αυτοί οι άνθρωποι που ζούσαν μια συνηθισμένη ζωή ξύπνησαν ένα πρωί και ανακάλυψαν ότι έχουν εμπλακεί σε μια αδίστακτη επιχείρηση απαγωγής, μετά την εξαφάνιση του Υπουργού Άμυνας του Ιράν, κατά τη διάρκεια μιας μυστικής επίσκεψής του στη Μόσχα. Οι αντιδράσεις τους -άρνηση, γέλιο, αδιαφορία και θυμός- είναι όλες μάταιες. Η μυστικότητα της επιχείρησης φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή τους και τους παρασύρει σε μια θύελλα δημοσιότητας και καχυποψίας. Γίνονται σύντομα οι νέοι ήρωες του Ισραήλ αλλά συγχρόνως το επίκεντρο της περιέργειας, της κοροϊδίας και του θαυμασμού ενός ολόκληρου έθνους.

Πέμπτη 3 Αυγούστου Novasportsstories  στις 22:00
«Timeline Ανασκόπηση Ευρωλίγκα 2013-2014»
Το αποψινό Timeline κάνει μία ανασκόπηση της Ευρωλίγκα για τη σεζόν 2013-2014. Η ομάδα που κατέκτησε το τρόπαιο ήταν η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Πέμπτη  3 Ιουλίου Novacinema1HD  στις 22:00
«11 ΛΕΠΤΑ» (Πρεμιέρα)
Σε έναν αβέβαιο κόσμο όπου τα πάντα μπορεί να συμβούν οποιαδήποτε στιγμή, οι ζωές μερικών κατοίκων της Βαρσοβίας αλλάζουν για πάντα με τον πιο αναπάντεχο τρόπο, μέσα σε μόλις έντεκα λεπτά... (Θρίλερ, Ρίτσαρντ Ντόρμερ, Παουλίνα Χάπκο)

Παρασκευή 4 Αυγούστου Novasports1HD  στις 21:45
«Γαλλικό πρωτάθλημα Μονακό-Τουλούζ» (Ζ)
Πρεμιέρα απόψε κάνει το γαλλικό πρωτάθλημα για τη νέα περίοδο με εναρκτήριο ματς αυτό ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Μονακό και την Τουλούζ.


Παρασκευή 4 Αυγούστου MTV στις 21:30
«Isle of MTV Malta 2017» (Αφιέρωμα)
Ένα από τα σημαντικότερα μουσικά φεστιβάλ του καλοκαιριού επιστρέφει! Μια διοργάνωση που δίνει την ευκαιρία στους νέους όλης της Ευρώπης να απολαύσουν από κοντά τους καλύτερους και πιο αναγνωρισμένους νέους καλλιτέχνες και αποτελεί πλέον προορισμό για το μουσικόφιλο κοινό.  Παρακολουθήστε τις καλύτερες εμφανίσεις του Isle of MTV 2017 και απολαύστε αγαπημένους καλλιτέχνες, όπως οι Chainsmokers, DNCE και Jonas Blue, μέσα από τις κάμερες του MTV!

Σάββατο 5 Αυγούστου Novacinema1HD  στις 22:00
 «Σ'ΑΓΑΠΩ ΙΣΠΑΝΙΚΑ» (Πρεμιέρα)
Κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο της Μαδρίτης, πέντε συνηθισμένα ζευγάρια αναζητούν την ευτυχία, την αγάπη και τον έρωτα κι εξερευνούν χωρίς αναστολές κάθε πιθανή πλευρά της σεξουαλικότητά τους... (Κωμωδία, Πάκο Λεόν, Ανα Κατζ)


Κυριακή  6 Αυγούστου  Novacinema1HD  στις 22:00
«ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ» (Πρεμιέρα)
Ένας δικηγόρος αναλαμβάνει την υπεράσπιση ενός 17χρονου που κατηγορείται για το φόνο του πατέρα του. Καθώς όμως η δίκη προχωρά, ανατριχιαστικά στοιχεία δίνουν στην υπόθεση απρόσμενη τροπή... (Θρίλερ, Κιάνου Ριβς, Ρενέ Ζέλγουεγκερ)

Κυριακή  6 Αυγούστου  Novasports1HD  στις 16:00
«Super Cup Αγγλίας Αρσεναλ-Τσέλσι» (Ζ)
Αρσεναλ και Τσέλσι αναμετρώνται στον τελικό του αγγλικού Super Cup και ουσιαστικά… «ανοίγουν» τη σεζόν 2017-18.

Τρίτη 8 Αυγούστου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΕΝΝΙΑ ΖΩΕΣ» (Πρεμιέρα)
Ύστερα από ένα παράξενο ατύχημα, ένας πολυάσχολος εκατομμυριούχος παγιδεύεται στο σώμα μιας γάτας και, εάν θέλει να επανέλθει, πρέπει σε μία μόλις εβδομάδα να συμφιλιωθεί με την οικογένειά του! (Οικογενειακή κωμωδία , Κέβιν Σπέισι, Τζένιφερ Γκάρνερ)