"Nova Highlights: 06 - 15 Αυγούστου"...

Τελευταία ενημέρωση 01/08:
«Trainwreck»: Η ρομαντική κομεντί χτυπά… κατακούτελα αποκλειστικά στη Nova!
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
«Trainwreck»: Η ρομαντική κομεντί χτυπά… κατακούτελα αποκλειστικά στη Nova! 
Η ταινία «Κατακούτελα», μία ρομαντική κομεντί γύρω από τη διαδρομή ενηλικίωσης μιας φανατικής εργένισσας δημοσιογράφου, κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 13 Αυγούστου, στις 22:00. Η ταινία «Κατακούτελα» αφηγείται την ξέφρενη ζωή της Εϊμι, η οποία είναι μεγαλωμένη με την πεποίθηση ότι η μονογαμία δεν υπάρχει. Έτσι, απολαμβάνει την ελευθερία της και κάνει περιστασιακές σχέσεις χωρίς δεσμεύσεις. Μέχρι τη στιγμή που συνεργάζεται με έναν αθλίατρο! Πρόκειται για μία ταινία σκηνοθετημένη από τον Τζαντ Άπαταου που έρχεται αποκλειστικά στη Nova. Το πρωταγωνιστικό κάστ πλαισιώνουν οι ταλαντούχοι Εϊμι Σούμερ, γνωστή για το καυστικό της χιούμορ, Μπρι Λάρσον, Μπιλ Χέιντερ και Τίλντα Σουίντον, στην ταινία «Κατακούτελα», μία ρομαντική κομεντί υποψήφια για δύο χρυσές σφαίρες.
 Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

....
"Nova Highlights: 06 - 15 Αυγούστου"...

Κυριακή 6 Αυγούστου Novasports1HD στις 16:00
«Super Cup Αγγλίας Αρσεναλ-Τσέλσι» (Ζ)
Με τη διεξαγωγή του Community Shield ανοίγει παραδοσιακά η αυλαία της ποδοσφαιρικής σεζόν στην Αγγλία. Η πρωταθλήτρια Τσέλσι αντιμετωπίζει την κυπελλούχο Αρσεναλ σε ένα σπουδαίο λονδρέζικο ντέρμπι.

Κυριακή  6 Αυγούστου  Novacinema1HD  στις 22:00
«ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ» (Πρεμιέρα)
Ένας δικηγόρος αναλαμβάνει την υπεράσπιση ενός 17χρονου που κατηγορείται για το φόνο του πατέρα του. Καθώς όμως η δίκη προχωρά, ανατριχιαστικά στοιχεία δίνουν στην υπόθεση απρόσμενη τροπή... (Θρίλερ, Κιάνου Ριβς, Ρενέ Ζέλγουεγκερ)

Δευτέρα 7 Αυγούστου Novasports1HD στις 19:00
«Διεθνές Φιλικό Τουρνουά Μπάσκετ» (Ζ)
Στην Πάτρα συνεχίζει την προετοιμασία της η Εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών όπου και θα δώσει το «παρών» σε φιλικό τουρνουά μπάσκετ μαζί με τις αντίστοιχες εθνικές των Ουκρανία, Ρουμανία και Αγγλία.

Δευτέρα 7 Αυγούστου History στις 23:00
«Μυστηριώδη αντικείμενα» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Παράξενα τεχνουργήματα έρχονται στο φως καθημερινά στις ΗΠΑ, αντικείμενα τα οποία μιλούν για ένα παρελθόν για το οποίο γνωρίζουμε πολύ λίγα πράγματα. Μία ομάδα επιστημόνων διασκορπίζεται κατά μήκος της Αμερικής για να μελετήσει πληροφορίες για εκατοντάδες αντικείμενα τα οποία δεν έχουν εξήγηση. Για πρώτη φορά, καθημερινοί άνθρωποι σε όλη τη χώρα δέχονται επίσκεψη από αρχαιολόγους που αναζητούν κομμάτια του παρελθόντος. Οι επιστήμονες αυτοί θα μελετήσουν τα αντικείμενα, θα τα υποβάλουν σε τεστ, θα τα χρονολογήσουν και θα παρουσιάσουν απαντήσεις για την προέλευση κάποιων από τα πιο περίεργα αντικείμενα που έχει βρει ο άνθρωπος. Κάποια από αυτά θα μπορούσαν να αλλάξουν όλα όσα ξέραμε για το παρελθόν της Αμερικής, κάποια πάλι όχι, και κάποιος από εμάς μπορεί να κρατάει το ένα αντικείμενο που θα μπορούσε να αλλάξει ριζικά την ιστορία των ΗΠΑ.

Δευτέρα 7 Αυγούστου Novacinema2HD  στις 23:00
«ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ»
Στο ριμέικ της ταινίας του Σαμ Πέκινπα, ένας σεναριογράφος και η σύζυγός του μετακομίζουν στη γενέτειρά της στην επαρχία αλλά έρχονται αντιμέτωποι με τη βίαιη συμπεριφορά των κατοίκων... (Θρίλερ,Τζέιμς Μάρσντεν, Κέιτ Μπάσγουερθ)

Τρίτη 8 Αυγούστου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΕΝΝΙΑ ΖΩΕΣ» (Πρεμιέρα)
Ύστερα από ένα παράξενο ατύχημα, ένας πολυάσχολος εκατομμυριούχος παγιδεύεται στο σώμα μιας γάτας και, εάν θέλει να επανέλθει, πρέπει σε μία μόλις εβδομάδα να συμφιλιωθεί με την οικογένειά του! (Οικογενειακή κωμωδία , Κέβιν Σπέισι, Τζένιφερ Γκάρνερ)

Τετάρτη 9 Αυγούστου Novasports1HD στις 20:30
«Φιλικός Αγώνας Ποδοσφαίρου» (Ζ)
Μετά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια για τα προκριματικά συνεχίζεται η προετοιμασία των ομάδων με τη διεξαγωγή φιλικών.


Πέμπτη 10 Αυγούστου Novasports2HD στις 20:00
«Τουρνουά Γκολφ PGA Championship (Z)
Τα βλέμματα όλων των φίλων του γκολφ στρέφονται από σήμερα στη Β. Καρολίνα των ΗΠΑ όπου ξεκινάει το φημισμένο τουρνουά The PGA Championship.


Πέμπτη 10 Αυγούστου Novacinema1HD  στις 22:00
«GANGLAND» (Πρεμιέρα)
Μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση των τριών μεγαλύτερων γκάνγκστερ που μονοπωλούν την αγορά ναρκωτικών του Εσεξ, μια ανερχόμενη κι εξαιρετικά βίαιη γενιά εγκληματιών διεκδικεί το θρόνο του υποκόσμου... (Αληθινή ιστορία, Τζορτζ Ρούσο, Σαμ Στράικ)

Σάββατο 12 Αυγούστου Travel Channel στις 20:00
«Μπικίνι και διασκέδαση» (Νέο επεισόδιο)
Με το παγωτό στο ένα χέρι κι ένα εισιτήριο για τις πιο φανταστικές καλοκαιρινές εμπειρίες στο άλλο, η εκπομπή «Μπικίνι και διασκέδαση» σας ταξιδεύει στις καλύτερες παραλίες του κόσμου. Κάντε σέρφινγκ με δελφίνια στο νησί Γκάλβεστον του Τέξας, γευτείτε αστακό στην Πόλη του Παναμά και ζήστε μια μοναδική εμπειρία στον θεόρατο καταρράκτη του Χάκο, στην Κόστα Ρίκα αλλά και στο διάσημο «Φεστιβάλ των Πειρατών» που πραγματοποιείται στη Τζόρτζια. Μην χάσετε το πιο απολαυστικό και δροσιστικό ταξίδι!

Σάββατο 12 Αυγούστου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙ» (Πρεμιέρα)
Μια επίδοξη ηθοποιός αναλαμβάνει τη φροντίδα του θρύλου της υποκριτικής Σερ Μάικλ Γκίφορντ. Κι ενώ αρχικά δεν τα πάνε καλά, μέσα από την αγάπη τους για την τέχνη αναπτύσσουν έναν κώδικα επικοινωνίας... (Κωμωδία, Μπράιαν Κοξ, Εμίλια Φοξ)


Κυριακή 13 Αυγούστου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΚΑΤΑΚΟΥΤΕΛΑ» (Πρεμιέρα)
Μεγαλωμένη με την πεποίθηση ότι η μονογαμία δεν υπάρχει, η Εϊμι απολαμβάνει την ελευθερία της και κάνει περιστασιακές σχέσεις χωρίς δεσμεύσεις. Μέχρι τη στιγμή που συνεργάζεται με έναν αθλίατρο... (Κωμωδία, Μπρι Λάρσον, Μπιλ Χέιντερ)

Κυριακή 13 Αυγούστου Novasports1HD στις 21:45
«Super Cup Ιταλίας Γιουβέντους-Λάτσιο» (Ζ)
Με τη διεξαγωγή του ιταλικού Super Cup ανοίγει η ποδοσφαιρική σεζόν στην Ιταλία. Αντιμέτωπες είναι η νταμπλούχος Γιουβέντους και η περσινή φιναλίστ του κυπέλλου Λάτσιο.

Τρίτη 15 Αυγούστου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΠΕΛΑΡΓΟΙ» (Πρεμιέρα)
Σε μια εταιρεία πελαργών που πλέον παραδίδει... δέματα, ο Τζούνιορ ενεργοποιεί κατά λάθος τη γραμμή παραγωγής και δημιουργεί ένα μωρό, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο την προαγωγή του! (Ταινία κινουμένων σχεδίων, Φωνές: Θανάσης Τσαλταμπάσης, Λίλα Μπακλέση)