«Absentia»: H νέα σειρά μυστηρίου αποκλειστικά στη Nova!

H νέα σειρά μυστηρίου, «Absentia», έρχεται αποκλειστικά στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova από την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου και κάθε Τετάρτη στις 22:00, στο Novacinema4HD! 

Η νέα σειρά των καναλιών Novacinema περιγράφει με ανατριχιαστικό τρόπο την ιστορία της επί έξι χρόνια εξαφανισμένης Emily. Η Emily είναι πράκτορας του FBI, η οποία καταδιώκει έναν από τους πιο γνωστούς κατά συρροήν δολοφόνους της Βοστώνης, μέχρι τη στιγμή που τα ίχνη της χάνονται και θεωρείται πλέον νεκρή. Ύστερα όμως από έξι ολόκληρα χρόνια, εντοπίζεται μέσα στην ερημιά, παγιδευμένη σ’ ένα γυάλινο αλυσοδεμένο κελί που ξαφνικά αρχίζει να πλημμυρίζει με νερό. Η αγωνία κορυφώνεται καθώς η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά και η σωτηρία της φαντάζει απίθανη…
Στη νέα σειρά «Absentia» πρωταγωνιστεί η γοητευτική Stana Katic, γνωστή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην επιτυχημένη σειρά Castle. Το καστ συμπληρώνουν οι Patrick Heusinger, Neil Jackson και Cara Theobold στη νέα σειρά «Absentia» που υπόσχεται μυστήριο, αγωνία & δράση!
Η σειρά έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της, θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!