FOX και Fox Life Highlights: Πρεμιέρες Σεπτεμβρίου και σε High Definition...

Πρεμιέρες και Highlights Σεπτεμβρίου και σε High Definition..., μέσα από την οθόνη των δικτύων FOX και FOX Life, συνδρομητικής πρόσβασης μέσω των δορυφορικών και ευρυζωνικών πλατφορμών σε Ελλάδα (Nova, COSMOTE TV, Vodafone ΤV) και Κύπρο (Cytavision, Cablenet, PRIMETel*, Nova Cyprus), καθώς και τις αμφίδρομες VoD υπηρεσίες FOXplay...
..
AMERICAN HORROR STORY CULT
Ο νέος κύκλος «American Horror Story» έρχεται για να ξυπνήσει τις πιο σκοτεινές φοβίες!
Πρεμιέρα στο FOX  - ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 23:30 - Fox Play On Demand
Η βραβευμένη με Emmy® και Χρυσή Σφαίρα σειρά τρόμου των Ryan Murphy και Brad Falchuk επιστρέφει με έναν 7ο κύκλο γεμάτο φοβίες. 
Ο νέος κύκλος με τίτλο «Cult», μας μεταφέρει στη βραδιά των πιο πρόσφατων αμερικανικών προεδρικών εκλογών το 2016. Οι 2 υποψήφιοι και το εκλογικό αποτέλεσμα αποτελούν αφορμή για μια νέα ιστορία μυστήριου και αγωνίας, συνεχίζοντας την ανατριχιαστική παράδοση της σειράς. Πρωταγωνιστές που έχουμε δει και σε προηγούμενους κύκλους επιστρέφουν, νέα πρόσωπα προστίθενται και όλοι μαζί απαρτίζουν το all-star cast στο νέο κεφάλαιο της ανθολογίας «American Horror Story». Οι Sarah Paulson, Evan Peters, Emma Roberts, Cheyenne Jackson, Frances Conroy, Mare Winningham, Adina Porter επιστρέφουν ενώ οι Alison Pill (The Newsroom), Billie Lourd (Scream Queens), Colton Haynes (Teen Wolf) και η Lena Dunham (Girls) θα κάνουν το ντεμπούτο τους στη σειρά.
Το FOX θα προβάλλει όλα τα νέα επεισόδια του 7ου κύκλου «American Horror Story» λιγότερο από 24 ώρες μετά την πρεμιέρα τους στην Αμερική! Μείνετε συντονισμένοι και ανακαλύψτε τους νέους τρόμους που μας επιφυλάσσει η σειρά αυτή τη φορά!


ΒΡΑΒΕΙΑ EMMY 2017
Η 69η απονομή των βραβείων Emmy έρχεται στο FOX Life σε απευθείας μετάδοση από το Λος Άντζελες!
Ζωντανά στο FOX life - ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 3:00 ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ - Fox Play On Demand

Τα 69α Primetime Emmy Awards θα βραβεύσουν τα καλύτερα προγράμματα της τηλεοπτικής χρονιάς της Αμερικής (από 1η Ιουνίου 2016 έως και 31 Μαΐου 2017), όπως έχουν επιλεγεί από την Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών και Επιστημών. Τα Βραβεία Emmy επιβραβεύουν την υπεροχή σε διάφορους τομείς της τηλεόρασης και των νέων μέσων, ενώ το Βραβείο Primetime Emmy αποτελεί μία πολύ σημαντική αναγνώριση στο χώρο, αφού ψηφίζεται από περισσότερα από 17,5 χιλιάδες μέλη της Τηλεοπτικής Ακαδημίας.
Παρουσιαστής της φετινής τελετής είναι ο επίσης βραβευμένος με Emmy, Stephen Colbert, παρουσιαστής του talk show «The Late Show with Stephen Colbert » στο οποίο διαδέχτηκε τον David Letterman. H τελετή της απονομής των βραβείων θα λάβει χώρα την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017 στο Microsoft Theater, στο κέντρο του Λος Άντζελες και θα μεταδοθεί ζωντανά από το FOX Life. Οι τηλεθεατές Life θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δουν ολόκληρη την τελετή σε επανάληψη το βράδυ της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου.

EMPIRE 4
Πρεμιέρα στο FOX  - ΠΕΜΠΤΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 21:50 - Fox Play On Demand
Το hip-hop drama «Empire» περιστρέφεται γύρω από την οικογένεια Lyon και την δισκογραφική εταιρεία τους. Ο ιδρυτής, Lucious Lyon (Terrence Howard) είναι ο βασιλιάς του hip-hop, αλλά η κυριαρχία του συνεχώς απειλείται από την πρώην σύζυγο του, Cookie Lyon (Taraji P. Henson), τους γιους του Jamal (Jussie Smollett), Hakeem (Bryshere Y. Gray) και Andre (Trai Byers) και την ιδιαίτερα, ανταγωνιστική μουσική βιομηχανία. Στο τέλος του 3ου κύκλου, ο Lucious είχε γλιτώσει από μια έκρηξη στο αυτοκίνητό του, την οποία είχε ενορχηστρώσει ο Andre, ο οποίος αν και άλλαξε γνώμη, ήταν πολύ αργά για να τη σταματήσει. Όταν ο Lucious ξύπνησε από το κώμα, δεν μπορούσε να αναγνωρίσει κανέναν. Έχοντας εκφράσει τον έρωτά του στην Cookie και έχοντας παραδώσει την εταιρεία στον Andre, ο Lucious πορευόταν προς την αληθινή ευτυχία, αλλά τίποτα δεν είναι τόσο απλό στο φανταχτερό κόσμο του «Empire». Τα νέα επεισόδια της σειράς θα προβάλλονται στο FOX, λιγότερο από 24 ώρες μετά την Αμερική.

PROJECT RUNWAY 15
Tune In στο FOX life - ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ - 21:50 - Fox Play On Demand
Η τηλεοπτική σειρά μόδας, που παρουσιάζουν οι βραβευμένοι με Emmy πρωτοπόροι της μόδας, Heidi Klum και Tim Gunn, επιστρέφει με τον 15ο κύκλο, για να αναδείξει τους πιο ταλαντούχους νέους σχεδιαστές της Αμερικής. Οι υποψήφιοι αντιμετωπίζουν νέες δοκιμασίες κάθε εβδομάδα για να επιδείξουν τα μοναδικά τους ταλέντα και τις ικανότητές τους, ενώ ο Tim τους προσφέρει καθοδήγηση ως μέντορας. Οι σχεδιαστές διαγωνίζονται για 100.000 δολάρια και μια σειρά από έπαθλα τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να ξεκινήσουν το δικό τους fashion brand. Ως συνήθως, οι σχεδιαστές θα πρέπει να εντυπωσιάσουν όχι μόνο τους κριτές Heidi Klum, Nina Garcia, Zac Posen και τον μέντορα Tim Gunn αλλά και κορυφαία ονόματα από τον χώρο της ψυχαγωγίας όπως οι Priyanka Chopra, Emily Ratajkowski, Nina Dobrev, Camilla Belle, Jaime King, Shiri Appleby και Sabrina Carpenter.

SUITS 7
Πρεμιέρα στο FOX  - ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 21:50 - Fox Play On Demand
Η σειρά «Suits» εισχωρεί στο έντονο, ριψοκίνδυνο κόσμο ενός κορυφαίου δικηγορικού γραφείου στο Μανχάταν. Η ομάδα βρίσκεται και πάλι ενωμένη, στην Pearson Specter Litt, με τον Harvey Specter (Gabriel Macht) να παίρνει τα ηνία μετά την αποχώρηση της Jessica (Gina Torres). Μετά την αποφυλάκισή του, ο Mike (Patrick J. Adams), επιτέλους αναγνωρίζεται ως πραγματικός δικηγόρος και συνεργάζεται πάλι με τους Harvey, Louis (Rick Hoffman), Donna (Sarah Rafferty) και Rachel (Meghan Markle) στην εταιρεία. Με έντονο το αίσθημα της ανταπόδοσης ο Mike μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στις μεγάλες εταιρικές υποθέσεις της Pearson Specter Litt και σε υποθέσεις για τις οποίες εργάζεται αφιλοκερδώς. Ο Louis παλεύει να αντιμετωπίσει τον πρόσφατο χωρισμό του, η Donna διεκδικεί έναν πιο σημαντικό ρόλο στην εταιρεία και η Rachel προσαρμόζεται στις αλλαγές στην εταιρεία ενώ ετοιμάζεται να γίνει σύζυγος.

STITCHERS 2
Tune In στο FOX life - ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ - 23:10 - Fox Play On Demand
Μια έξυπνη και επίμονη γυναίκα, η Kirsten Clark (Emma Ishta) έχει έφεση στην τεχνολογία, αλλά δεν περίμενε ποτέ ότι θα μπορούσε να «χακάρει» το μυαλό ανθρώπων που μόλις απεβίωσαν. Μετά την πρόσληψή της από μια μυστική υπηρεσία, με σκοπό να εισχωρεί στις μνήμες των νεκρών, η Kirsten αποτελεί την τέλεια υποψήφια για τη διερεύνηση φόνων και μυστηρίων. Δίπλα της εργάζεται ο Cameron (Kyle Harris), ένας ευφυής επιστήμονας και ο Linus (Ritesh Rajan), ένας έμπειρος τεχνικός επικοινωνιών. Αρχηγός της υπηρεσίας είναι η Maggie (Salli Richardson-Whitfield), μια ικανή βετεράνος μυστικών αποστολών η οποία κρατά κρυφό τον πιο σημαντικό λόγο ύπαρξης του προγράμματος. Η συγκάτοικος της Kirsten, Camille (Allison Scagliotti), μια ταλαντούχα απόφοιτος πληροφορικής, έχει προσληφθεί στην υπηρεσία για να βοηθήσει την Kirsten..