"Nova Highlights: 17 - 26 Σεπτεμβρίου "...

Τελευταία ενημέρωση 16/09:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
"Nova Highlights: 17 - 26 Σεπτεμβρίου "...
Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου Novasports1HD στις 20:30
«Super League Σουρωτή ΠΑΣ Λαμία-ΑΕΚ» (Ζ)
Παρακολουθήστε ακόμη ένα παιχνίδια για το ελληνικό πρωτάθλημα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. Η Λαμία φιλοξενεί την ΑΕΚ.

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου FOX Life στις 03:00 (ξημερώματα Δευτέρας)

 «69α Βραβεία EMMY» (Ζ)

Τα 69α Βραβεία Emmy θα τιμήσουν τα καλύτερα προγράμματα της τηλεοπτικής χρονιάς στην Αμερική, από την 1η Ιουνίου 2016 έως και τις 31 Μαΐου 2017, όπως έχουν επιλεγεί από την Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών και Επιστημών. Ο Στίβεν Κόλμπερτ θα παρουσιάσει την τελετή, η οποία θα λάβει χώρα την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017 στο Micros0ft Theater στο κέντρο του Λος Άντζελες και θα μεταδοθεί ζωντανά από το FOX Life τα ξημερώματα της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου.
Οι τηλεθεατές του FOX Life θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δουν ολόκληρη την τελετή σε επανάληψη το βράδυ της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου.



Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD  στις 22:00  
« PASSENGERS» (Πρεμιέρα)
Ενα διαστημόπλοιο, μια παγκόσμια απειλή, 5000 επιβάτες κι ένα ταξίδι στο σύμπαν διάρκειας 120 χρόνων. Τι θα συμβεί, όμως, όταν δύο επιβάτες ξυπνήσουν 90 χρόνια πριν την άφιξη στον προορισμό τους; (Ρομαντική ταινία επ. Φαντασίας, Τζένιφερ Λόρενς, Κρις Πρατ)

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου Novasports1HD στις 19:00  
« Super League Σουρωτή ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος» (Z)
Ολοκληρώνεται απόψε η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος με ακόμη ένα σημαντικό ματς. Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Πανιώνιο.

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΤΟ ΦΩΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΩΚΕΑΝΟΥΣ» (Πρεμιέρα)
Λίγα χρόνια μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ένα ζευγάρι σώζει ένα μωρό από μια ακυβέρνητη βάρκα που ξεβράζει το κύμα στην ακτή. Η απόφασή τους να μεγαλώσουν το μωρό θα έχει ολέθριες συνέπειες. (Κοινωνική ταινία, Μάικλ Φασμπέντερ, Αλίσια Βικάντερ)


Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου Novasports1HD  στις 21:45  
« EFL Carabao Cup Λέστερ-Λίβερπουλ» (Ζ)
To αγγλικό League Cup συνεχίζεται με τη διεξαγωγή σημαντικών νοκ άουν παιχνιδιών. Απόψε, η Λέστερ υποδέχεται τη Λίβερπουλ για τον 3ο γύρο της διοργάνωσης.



Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου National Geographic στις 19:20
«Breaking2» (Πρεμιέρα)
«Το θέμα δεν είναι τα πόδια. Είναι η καρδιά και το μυαλό. Με μια δυνατή καρδιά κι ένα καλό μυαλό μπορείς να τα καταφέρεις.» Ελιούντ Κιπτσόγκ
Το «Breaking2» περιγράφει την επική προσπάθεια τριών κορυφαίων δρομέων μεγάλων αποστάσεων να σπάσουν το φράγμα των δύο ωρών στον μαραθώνιο. Το ντοκιμαντέρ περιγράφει το ασταμάτητο πάθος των δρομέων να δοκιμάσουν τα όριά τους. Στις 6 Μαΐου 2017, έπειτα από έναν χρόνο προπόνησης με επιστημονικά προηγμένες μεθόδους, τρεις από τους καλύτερους παγκοσμίως δρομείς μεγάλων αποστάσεων ξεκινούν να κάνουν κάτι που μοιάζει απίστευτο: να σπάσουν το όριο των δύο ωρών σε μαραθώνιο. Περισσότεροι από 19 εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο παρακολούθησαν τους δρομείς που, ωθούμενοι από την αποφασιστικότητά τους κι έχοντας την υποστήριξη πρωτοποριακής τεχνολογίας και καινοτόμων προϊόντων έκαναν τον γύρο της Μόντσα στην Ιταλία. Στον δραματικό τερματισμό, ο 32χρονος Κενυάτης Ελιούτ Κιπτσόγκ δεν κατάφερε να σπάσει το όριο των 2 ωρών για μόλις 25 δευτερόλεπτα. Τα National Geographic Studios σε συνεργασία με την υποψήφια για Όσκαρ εταιρεία παραγωγής Dirty Robber ανέλαβαν την παραγωγή του ντοκιμαντέρ.

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου Novasports1HD στις 22:00
«Λιγκ Καπ Αγγλίας Μάντσεστερ Γ. - Μπέρτον» (Ζ)
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Μπέρτον για τον 3ο γύρο του αγγλικού Λιγκ Καπ και θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί ώστε να προκριθεί στη φάση των «16».

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου MTV στις 00:00
«Teen mom UK S2» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων)
Μετά την τεράστια επιτυχία του πρώτου κύκλο επεισοδίων, η σειρά Teen Mom UK επιστρέφει! Παρακολουθήστε πέντε δυναμικές νεαρές Βρετανίδες, που αγωνίζονται να βρουν τις ισορροπίες ανάμεσα στην ανατροφή ενός μωρού, στις προσωπικές τους σχέσεις και στα μεγάλα τους όνειρα… Μια πραγματικά απίστευτη διαδρομή με πολλές διακυμάνσεις , με όμορφες αλλά και άσχημες στιγμές, και με πολύ έρωτα


Πέμπτη  21 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD  στις 22:00 
«ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» (Πρεμιέρα)
Μια καθηγήτρια φιλοσοφίας που μοιράζει το χρόνο της μεταξύ δουλειάς, οικογένειας και της ιδιαίτερα απαιτητικής μητέρας της επαναπροσδιορίζει τη ζωή της όταν ανακαλύπτει ότι ο σύζυγός της την απατά. (Κοινωνική ταινία, Ιζαμπέλ Ιπέρ, Αντρέ Μαρκόν)

Παρασκευή   22  Σεπτεμβρίου Novacinema3HD  στις 23:00
«ΦΡΕΣΚΟ ΑΙΜΑ» (Πρεμιέρα)
Κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού με μια πολύ όμορφη γυναίκα, ένας   ανυποψίαστος νεαρός γνωρίζει τους φίλους της, μια παρέα αιμοδιψών βαμπίρ που βρίσκεται στο στόχαστρο μιας οπλισμένης ομάδας μισθοφόρων... (Ταινία τρόμου, Μπίλι Κουκ, Τσάρλι Κοξ)


Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου Novasports1HD στις 20:30
«Super League Σουρωτή Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός» (Ζ)
Το πρωτάθλημα της Super League συνεχίζεται με ακόμη ένα σπουδαίο ματς. Ο Παναιτωλικός υποδέχεται στο Αγρίνιο τον Παναθηναϊκό.

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00 
«ABSOLUTELY FABULOUS: Η ΤΑΙΝΙΑ» (Πρεμιέρα)
Η καριέρα της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων Έντι παραπαίει. Στην προσπάθειά   της να επανακάμψει, δημιουργεί ένα άνευ προηγουμένου σκάνδαλο κι έτσι αποφασίζει να δραπετεύσει στη Γαλλική Ριβιέρα... (Αστυνομική κωμωδία, Τζένιφερ Σόντερς, Τζοάνα Λάμλεϊ)



Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ 2» (Πρεμιέρα)
Η αγαπημένη στον κόσμο παρέα των τεσσάρων ταχυδακτυλουργών επιστρέφει στο προσκήνιο για ένα μοναδικό θέαμα που στόχο έχει να ξεσκεπάσει τις ανήθικες πρακτικές ενός μεγιστάνα της τεχνολογίας. (Αστυνομική ταινία μυστηρίου, Τζέσι Αϊζενμπεργκ, Μαρκ Ράφαλο)

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου Novasports1HD στις 20:30
«Super League Σουρωτή ΑΕΚ-Ολυμπιακός» (Ζ)
Με το μεγάλο ντέρμπι, το πρώτο της νέας σεζόν, συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Super League. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου National Geographic στις 21:00
«Year million» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Η νέα σειρά του National Geographic «Year Million» εξερευνά τη ζωή στο κοντινό και το απώτερο μέλλον, όπου η τεχνητή νοημοσύνη βρίσκεται παντού και οι εξελίξεις στην ιατρική και τη βιολογία έχουν επεκτείνει το προσδόκιμο της ζωής σε εκατοντάδες χρόνια. Η τηλεπάθεια και η εικονική πραγματικότητα φέρνουν επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε, εργαζόμαστε και μαθαίνουμε, ενώ η ανάγκη μας για εξερεύνηση μας ωθεί πιο βαθιά μέσα στο σύμπαν, για να ανακαλύψουμε νέους πλανήτες, πόρους, ακόμα και καινούρια  ζωή.


Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«100 ΔΡΟΜΟΙ» (πρεμιέρα)
Ένας παίκτης του ράγκμπι. Ένα άτεκνο ζευγάρι. Ένας μικροέμπορος ναρκωτικών. Τρεις αλληλοσυνδεόμενες και συγκλονιστικές προσωπικές ιστορίες που εκτυλίσσονται στους δρόμους του σύγχρονου Λονδίνου. (Κοινωνική, Ιντρις Ελμπα, Τζέμα Αρτερτον)