"Nova Highlights: 01 - 10 Οκτωβρίου"…

Τελευταία ενημέρωση 26/09:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
Κυριακή 1 Οκτωβρίου Novasports1HD στις 20:30
«Super League Σουρωτή Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ» (Ζ)
Ο Αστέρας υποδέχεται την ΑΕΚ στην Τρίπολη στο πιο σημαντικό παιχνίδι της ημέρας για την 6η αγωνιστική της Super League.

Κυριακή 1 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ» (Πρεμιέρα)
Στην καθημερινή διαδρομή της με το τρένο, η Ρέιτσελ παρακολουθεί τους ενοίκους στο σπίτι που ζούσε με τον πρώην σύζυγό της. Άθελά της, γίνεται μάρτυρας ενός παράξενου περιστατικού... (Αστυνομική ταινία μυστηρίου, Έμιλι Μπλαντ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον)

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου Novasports1HD στις 19:30
«Super League Σουρωτή Λαμία-Πανιώνιος» (Ζ)
Με τον αγώνα ανάμεσα στη Λαμία και τον Πανιώνιο ολοκληρώνεται η 6η  αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τον αγώνα με τον Ατρόμητο και οι «κυανέρυθροι» από την εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Τρίτη 3 Οκτωβρίου  Novacinema1HD στις 22:00
«ΟΙ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΙ» (πρεμιέρα)
Ένας τζογαδόρος που έχει χάσει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειάς του, γνωρίζει τυχαία έναν χαρισματικό παίκτη του πόκερ κι ελπίζει ότι, με τη βοήθειά του, η τύχη του θα αλλάξει... (Κομεντί, Ράιαν Ρέινολντς, Μπεν Μέντελσον)

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου FOX Life στις 21:00
«Greys anatomy 14» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων)
Το ‘Greys Anatomy’ και οι αγαπημένοι μας γιατροί επιστρέφουν. Στο τέλος του προηγούμενου κύκλου, μια έκρηξη συγκλόνισε το νοσοκομείο όταν η Stephanie Edwards αναγκάστηκε να αναμετρηθεί με έναν βιαστή που προσπαθούσε να διαφύγει τη σύλληψη. Η Edwards προστάτεψε με ηρωισμό ένα κοριτσάκι που βίωνε μια εφιαλτική εμπειρία. Ήταν και οι δυο παγιδευμένες από τη φωτιά που προκλήθηκε και οριακά κατάφεραν να βγουν ζωντανές. Στη συνέχεια, η Stephanie αποφασίζει ότι όταν αναρρώσει από τον τραυματισμό της, θα έχει έρθει η ώρα να αφήσει το νοσοκομείο και να ζήσει πραγματικά τη ζωή της. Στο μεταξύ, καθώς η Meredith και ο Nathan  επιτέλους τα βρίσκουν, ο Owen λαμβάνει απίστευτα νέα: η αδερφή του, η megan Hunt, που υπήρξε ο μεγάλος έρωτας του Nathan και την οποία όλοι θεωρούσαν νεκρή, είναι ζωντανή! Άραγε, τι επιφυλάσσει το μέλλον για τους γιατρούς του Grey Sloan Memorial;

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ» (Πρεμιέρα)
Απογοητευμένος από την κατάσταση στη χώρα του, ένας γιατρός ελπίζει ότι η   κόρη του θα σπουδάσει στο εξωτερικό. Όμως, ένα απρόοπτο γεγονός θα επιφέρει ανατροπές και ηθικά διλλήματα. (Κοινωνική ταινία, Αντριάν Τιτιένι, Μαρία-Βικτόρια Ντραγκούς)

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου Novasportsstories στις 22:00
«Legend Stories Season 3 - Αγγελος Αναστασιάδης»
Ο πολύπειρος προπονητής συμπληρώνει φέτος 46 χρόνια στα ποδοσφαιρικά γήπεδα και μιλάει για την πλούσια καριέρα του σαν παίκτης και προπονητής.

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου FOX Life στις 21:00
«How to get away with murder 4» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων)
Στο φινάλε του 3ου κύκλου του ‘How to Get Away with Murder’, ο δολοφόνος του Wes Gibbins αποκαλύφθηκε. Η Annalise πίστευε ότι η οικογένεια Mahoney βρισκόταν πίσω από τον φόνο του Wes αλλά η Sylvia Mahoney έβαλε τα πράγματα στη θέση τους λέγοντας στην Annalise ότι ο πατέρας του Wes είναι ο Charles Mahoney και όχι ο Wallace Mahoney, ένα συμπέρασμα που έβγαλε η Annalise ενώ δούλευε στην υπόθεση. Απολαύστε την χαρισματική καθηγήτρια εγκληματολογίας Annalise Keating και την ομάδα της στον 4ο κύκλο της δημοφιλούς σειράς «How to get away with murder».

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«THE BEATLES: EIGHT DAYS A WEEK-THE TOURING YEARS» (Πρεμιέρα)
Μέσα από συνεντεύξεις και σπάνιο, αλλά και ακυκλοφόρητο, αρχειακό υλικό, το ντοκιμαντέρ διεισδύει στον κόσμο των κόσμο των θρυλικών Beatles κι εξερευνά πώς οι τέσσερις νέοι κατάφεραν να αλλάξουν την ιστορία της μουσικής(Ντοκιμαντέρ).


Παρασκευή 6 Οκτωβρίου Animal Planet στις 22:00
«Dogs 101: Καινούρια κόλπα» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Μία πλήρης εγκυκλοπαίδεια σκύλων, η οποία μελετά όλες τις κορυφαίες ράτσες και κάποια νέα κόλπα! Παγκοσμίως υπάρχουν περισσότερα από 800 είδη σκύλων, έτσι αυτή η «χοροπηδηχτή» σειρά καταγράφει την ιστορία, τους σκοπούς, τη συμπεριφορά, τα εκπληκτικά επιτεύγματα και τους συναισθηματικούς δεσμούς με ορισμένες από τις πιο δημοφιλείς ράτσες στον κόσμο. Κυνηγόσκυλα που κατοικούσαν στο Λευκό Οίκο, όπως ο Μπο, ο Πορτογαλικός σκύλος νερού του Ομπάμα, και ο Ρεξ, το Κάβαλιερ Κινγκ Τσαρλς Σπάνιελ του Ρίγκαν, αλλά και αξιαγάπητες ράτσες, ιδανικές για αγκαλιές και χάδια. Για όλους υπάρχει ο κατάλληλος σκύλος!

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου Novasportsstories στις 22:00
«Timeline Ανασκόπηση Ολυμπιακού 2014/2015»
Το αποψινό Timeline κάνει αναδρομή στην ποδοσφαιρική σεζόν του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2014/2015 όπου οι «ερυθρόλευκοι» αναδείχτηκαν πρωταθλητές.

Σάββατο 7 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΝ;» (Πρεμιέρα)
Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, ο υπερπροστατευτικός Νεντ επισκέπτεται την κόρη του για να γνωρίσει τον φίλο της, έναν εκκεντρικό εκατομμυριούχο που σχεδιάζει να της κάνει πρόταση γάμου... (Κωμωδία, Μπράιαν Κράνστον, ΤζέιμςΦράνκο)


Κυριακή 8 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
« ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ» (Πρεμιέρα)
Φτάνοντας από την Αγγλία στη Νέα Υόρκη του 1926, ο Νιουτ φέρνει μαζί του μια βαλίτσα στην οποία συλλέγει μαγικά πλάσματα. Όταν μερικά ελευθερωθούν κατά λάθος, το χάος θα είναι αναπόφευκτο... (Περιπέτεια φαντασίας, Εντι Ρέντμεϊν, Κάθριν Γουότερστον)


Τρίτη 10 Οκτωβρίου  Novasports2HD στις 21:30
«Basketball Champions League 1η Αγωνιστική» (Ζ)
Το φετινό Basketball Champions League ξεκινάει και οι ομάδες ρίχνονται στη μάχη των ομίλων. Η διοργάνωση έχει, όπως και πέρσι, έντονο ελληνικό ενδιαφέρον αφού συμμετέχουν οι ΑΕΚ, Αρης και ΠΑΟΚ.

Τρίτη 10 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΜΙΣ ΠΕΡΕΓΚΡΙΝ: ΣΤΕΓΗ ΓΙΑ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ» (Πρεμιέρα)
Αξιοποιώντας στοιχεία σχετικά με ένα μυστήριο που εκτείνεται στο χρόνο, ο Τζέικ ανακαλύπτει ένα οικοτροφείο για ‘παράξενα’ παιδιά και μαθαίνει ότι μόνο αυτός μπορεί να σώσει τους νέους του φίλους! (Περιπέτεια φαντασίας, Εύα Γκριν, Εϊσα Μπάτερφιλντ)