Οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις Ολυμπιακού & ΑΕΚ σε UEFA Champions League & UEFA Europa League μόνο στην COSMOTE TV

Πλούσιο είναι και αυτή την εβδομάδα σε αθλητικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο, το πρόγραμμα της COSMOTE TV.

Η εκκίνηση της φάσης των ομίλων, σε UEFA Champions League και UEFA Europa League ξεχωρίζει στο αθλητικό πρόγραμμα της COSMOTE TV.
Από την πρεμιέρα του UEFA Champions League τα βλέμματα στρέφονται στην επιστροφή του Ολυμπιακού στους ομίλους της διοργάνωσης, ο οποίος θα αναμετρηθεί με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Τρίτη 12/9, 21.45, COSMOTE SPORT 2HD). Στον ίδιο όμιλο, ξεχωρίζει το ματς της Μπαρτσελόνα με τη Γιουβέντους (Τρίτη 12/9, 21.45, COSMOTE SPORT 3HD), το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο του Ερνέστο Βαλβέρδε στο UEFA Champions League, ως προπονητή της "Μπάρτσα". Την Τετάρτη 13/9 θα δούμε το Ρεάλ Μαδρίτης  - ΑΠΟΕΛ (21.45, COSMOTE SPORT 2HD). Ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει και το Λίβερπουλ-Σεβίλλη (21.45, COSMOTE SPORT 3HD), καθώς πρόκειται για ρεβάνς του περσινού τελικού του UEFA Europa League, οπότε οι Ισπανοί έκαναν το three peat. Η Λίβερπουλ επανέρχεται, έπειτα από δυο χρόνια απουσίας.

Την Πέμπτη 14/9 το ενδιαφέρον θα παραμείνει στα κανάλια COSMOTESPORT, καθώς η ΑΕΚ επιστρέφει έπειτα από έξι σεζόν στους ομίλους  του UEFA Europa League. Η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει στην πρώτη αγωνιστική, τη Ριέκα (20.00, COSMOTE SPORT 2HD). Την ίδια ημέρα, στις 20.00, η Αούστρια Βιέννης θα υποδεχθεί τη Μίλαν (COSMOTE SPORT 3HD), στην επιστροφή της στη διοργάνωση, έπειτα από τρία χρόνια και ο Απόλλων Λεμεσού τη Λυών (COSMOTE SPORT 6HD). Οι συγκεκριμένες ομάδες ανήκουν στο "γκρουπ του θανάτου", δηλαδή στον πιο δύσκολο όμιλο της διοργάνωσης που συμπληρώνεται από τους Αταλάντα και Έβερτον.

Σε ό,τι αφορά στα κορυφαία εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου που απολαμβάνουμε αποκλειστικά στην COSMOTE TV, το Σάββατο 16/9, στις 21.45 θα παρακολουθήσουμε το παιχνίδι Ρόμα-Βερόνα (COSMOTE SPORT 1HD). Η ομάδα του Κώστα Μανωλά βρίσκεται σε κρίσιμο αγωνιστικό σταυροδρόμι, αφού στον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα γνώρισε την ήττα από μία άμεση ανταγωνίστρια, την Ίντερ. Η εποχή Φραντσέσκο Τότι τελείωσε, εκείνη του Μόντσι άρχισε και η αναμέτρηση με τη Βερόνα αποτελεί καλή ευκαιρία για να μετρήσει τις δυνάμεις της.

Την Κυριακή 17/9 στις 16.30 θα παρακολουθήσουμε στο COSMOTESPORT 3HD το Μπάγερ Λεβερκούζεν – Φράιμπουργκ, δηλαδή, το ντεμπούτο του Παναγιώτη Ρέτσου στην Bundesliga. Ο 19χρονος Έλληνας αμυντικός έγινε η τρίτη μεγαλύτερη μεταγραφή στη Γερμανία, σε ό,τι αφορά στην τελευταία μεταγραφική περίοδο, όπως μετακινήθηκε από τον Ολυμπιακό στην Μπάγερ. Μια ώρα νωρίτερα (15.30) θα ξεκινήσει, στο COSMOTESPORT 1HD το Τσέλσι-Άρσεναλ, δηλαδή το πρώτο μεγάλο λονδρέζικο ντέρμπι της Premier League. Στις 21.45, στο COSMOTESPORT 2HD θα βρούμε το Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ρεάλ Μαδρίτης, με τους πρωταθλητές να έχουν ήδη απολέσει βαθμούς στη La Liga Santander και τους γηπεδούχους να έχουν κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα.

Στο beachsoccer, η Εθνική προκρίθηκε στην τελική φάση του Euro Beach Soccer League Super final & Promotion Final, Terracina 2017 και την Πέμπτη 14/9, στις 13.30 θα παίξει με τη Ρουμανία. Το ματς θα το βρούμε στο COSMOTESPORT 8HD, ενώ στο ίδιο κανάλι θα παρακολουθήσουμε και τον δεύτερο αγώνα με την Εσθονία (Παρασκευή 15/9, 13.15), τον τρίτο με τη Βουλγαρία (Σάββατο 16/9, 13.15), όπως και τους αγώνες μπαράζ (14.30) και τον τελικό (18.15) της Κυριακής 17/9.

Ως είθισται, ενδιαφέρουσες μεταδόσεις υπάρχουν και για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 σταματά στο Singapore Airlines Singapore GrandPrix, με τον Λιούις Χάμιλτον να έχει κατακτήσει την κορυφή, αλλά να κρατά σε απόσταση μόλις 3 βαθμών τον Σεμπάστιαν Φέτελ. Οι πρώτες κατατακτήριες δοκιμές θα γίνουν την Παρασκευή 15/9, στις 11.20, ενώ ο αγώνας την Κυριακή 17/9, στις 14.45 (COSMOTESPORT5HD). Στο πρόγραμμα υπάρχει και το NASCAR Cup Series,(Κυριακή 17/9,  22.00), αλλά και το Chicagoland Tales of the Turtle 400 (COSMOTESPORT 8HD)

Στα κινηματογραφικά, ξεχωρίζει αυτή την εβδομάδα η πρεμιέρα του 2ου κύκλου της βραβευμένης με Emmy®μίνι σειράς μυστηρίου της Τζέιν Κάμπιον, Top of the Lake, αποκλειστικά στο COSMOTECINEMA 4HD. Με τον τίτλο «Top of the Lake: China Girl», νέα αστυνομική πλοκή και νέο καστ, που περιλαμβάνει την Νικόλ Κίντμαν, θα μεταφερθούμε τέσσερα χρόνια μετά το ανατρεπτικό τέλος του 1ου κύκλου στην Αυστραλία, όπου η ντετέκτιβ Ρόμπιν Γκρίφιν (Ελίζαμπεθ Μος) προσπαθεί να ξαναχτίσει τη ζωή της.Όταν η σορός μιας νεαρής Ασιάτισσας εμφανίζεται σε μια παραλία του Σύδνεϋ, η Ρόμπιν ξεκινά πάλι την έρευνα, προσπαθώντας ανακαλύψει ποιο είναι πραγματικά το νεκρό κορίτσι (Κυριακή 17/9, 23.00).

Στο COSMOTECINEMA1HD, παρακολουθούμε σε Α’ Προβολή το βιογραφικό δράμα του BBC,BABS, για την ζωή και την καριέρα της πολυτάλαντης ηθοποιού Μπάρμπαρα Γουίντσορ (Τρίτη 12/9, 21.00), το δράμα ελληνοβουλγαρικής παραγωγής Glory (Πέμπτη 14/9, 21.00, ζώνη RedCarpetPremieres),  δεύτερο μέρος της τριλογίας μετά την ταινία Το Μάθημα, αλλά και το αστυνομικό θρίλερ Νεκρό Σημείο με τους Ίαν Μακσέιν (Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Σε Άγνωστα Νερά, Τζον Γουίκ) και Πάτρικ Γουίλσον (Fargo) (Παρασκευή 15/9, 21.00). Στο ίδιο κανάλι, θα παρακολουθήσουμε τις πρεμιέρες του υποψήφιου για 2 OSCAR®animation Ο Κούμπο Και ΟΙ Δύο Χορδές (Kubo and the Two Strings) (Σάββατο 16/9, 21.00, ζώνη Family), αλλά και του blockbusterτης Paramount με τον Βιν Ντίζελ, XXX: Επανεκκίνηση (ΧΧΧ: Return of Xander Cage) για μοναδικές στιγμές περιπέτειας (Κυριακή 17/9, 21.00).

Στο COSMOTECINEMA2HD, οι συνδρομητές, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη συνέχεια του συναρπαστικού αφιερώματος στις ταινίες της Marvel, με την ταινία Ant-Man με πρωταγωνιστή τον Πολ Ραντ (Τρίτη 12/9, 22.00), αλλά και αυτή του Hollywood Divas, μέσα από το οσκαρικό δράμα Η Χωριατοπούλα (The Country Girl), με την Γκρέις Κέλι (Τετάρτη 13/9, 22.00, ζώνη Ladies First). Στο κανάλι ξεχωρίζει ακόμα το υποψήφιο για 2 Σεζάρ, βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, αστυνομικό δράμα, Υπόθεση Άγνωστο DNA (L’ Affaire SK1), που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 18/9, στις 22.00.

Στο COSMOTECINEMA 3, το κανάλι του ελληνικού κινηματογράφου συνεχίζεται το αφιέρωμα στον Κώστα Βουτσά με δύο ακόμα ταινίες back2back, την Δευτέρα 18/9. Στις 20.15, θα παρακολουθήσουμε την ταινία Κορίτσια για Φίλημα, ενώ στις 22.00, την κωμωδία του 1969, Ο Γόης.

Στις πρεμιέρες του Village Cinema HD, παρακολουθούμε αυτή την εβδομάδα το sci-fi θρίλερ The Signal του Γουίλιαμ Γιούμπανκ (Παρασκευή 15/9, 21.00).

Τέλος, οι συνδρομητές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μέσα από την υπηρεσία COSMOTECINEMAONDEMAND, από την Δευτέρα 18/9, το τελευταίο μέρος του δημοφιλούς blockbusterΟι Πειρατές της Καραϊβικής, Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Η Εκδίκηση του Σάλαζαρ όπως και την ταινία Wonder Woman με την Γκαλ Γκαντό (Οι Μαχητές Των Δρόμων 4).