«Ο Νόμος της Νύχτας» σε Ά τηλεοπτική προβολή στη Nova!

Η αστυνομική ταινία «Ο Νόμος της Νύχτας» κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, στις 22:00.

Η ταινία «Ο Νόμος της Νύχτας» περιγράφει την εποχή της Ποτοαπαγόρευσης στη Βοστόνη του ’20, όπου ένα ολόκληρο δίκτυο παράνομων αποστακτηρίων, υπόγειων μπαρ, γκάνγκστερ και διεφθαρμένων αστυνομικών γεννιέται και γιγαντώνεται! Επιστρέφοντας από τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Τζο Κάφλιν, ο μικρότερος γιος ενός διακεκριμένου αστυνόμου της Βοστώνης, επιλέγει την γλύκα της παρανομίας και γρήγορα γίνεται το δεξί χέρι του αρχιμαφιόζου της περιοχής καθώς αναλαμβάνει τη διακίνηση παράνομου αλκοόλ στην περιοχή της Φλόριντας. Έτσι, ο Τζο αποκτά δύναμη και απολαμβάνει τη χλιδή, την ένταση και την κακή φήμη του παρανόμου. Όμως ο σκοτεινός κόσμος των γκάνγκστερ έχει το τίμημά του…

Σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της ταινίας «Live by Night» είναι ο Μπεν Άφλεκ, ενώ το  πρωταγωνιστικό κάστ συμπληρώνουν οι ταλαντούχοι Ελ Φάνινγκ, Μπρένταν Γκλίσον και Κρις Μεσίνα.

Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται σε Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!