FOX και Fox Life Highlights: Πρεμιέρες Νοεμβρίου και σε High Definition...

Πρεμιέρες και Highlights Νοεμβρίου και σε High Definition..., μέσα από την οθόνη των δικτύων FOX και FOX Life, συνδρομητικής πρόσβασης μέσω των δορυφορικών και ευρυζωνικών πλατφορμών σε Ελλάδα (Nova, COSMOTE TV, Vodafone ΤV) και Κύπρο (Cytavision, Cablenet, PRIMETel*, Nova Cyprus), καθώς και τις αμφίδρομες VoD υπηρεσίες FOXplay...

THIS IS US 2
Επιστρέφει για να μας θυμίσει πόσο συχνά η ζωή μάς εκπλήσσει!
Πρεμιέρα στο FOX life  - ΤΡΙΤΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21:00 - Fox Play On Demand
Όλοι μας έχουμε μια οικογένεια. Και η κάθε οικογένεια έχει τη δική της, μοναδική ιστορία. Το «This Is Us» ακολουθεί την οικογένεια Pearson ανά τις δεκαετίες με παράλληλες αφηγήσεις σε παρόν και παρελθόν: από τους Jack Pearson (Milo Ventimiglia) και Rebecca Pearson (Mandy Moore) ως ένα νεαρό ζευγάρι που ερωτεύεται και ξεκινά τη δική του οικογένεια τη δεκαετία του ’80, τις δυσκολίες της οικογενειακής τους ζωής, όσο τα τρίδυμα «big three» μεγαλώνουν, μέχρι το σήμερα που τα 37χρονα παιδιά τους Kevin (Justin Hartley), Kate (Chrissy Metz) και Randall (Sterling K. Brown – EMMY® Καλύτερου Πρωταγωνιστή σε Δραματική Σειρά) αναζητούν τον εαυτό τους, το νόημα στη ζωή τους και τη θέση τους σε αυτόν τον κόσμο. Αυτή η δραματική κομεντί που βασίζεται στην αληθινή ζωή, τις προκλήσεις και τις εκπλήξεις της, αποκαλύπτει πώς τα πιο ασήμαντα γεγονότα στη ζωή μας, έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν το χαρακτήρα μας και πώς οι σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους μπορούν να υπερβούν τον χρόνο, την απόσταση, ακόμα και το θάνατο.

MARVEL’S INHUMANS
Η νέα σειρά από το superhero σύμπαν της Marvel γεμάτη επικές περιπέτειες!
Πρεμιέρα στο FOX  - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21:50 - Fox Play On Demand
Η πολυαναμενόμενη σειρά – βασισμένη στο αγαπημένο κόμικ – εισάγει ένα νέο είδος οικογενειακού δράματος στην τηλεοπτική οθόνη. Οι Inhumans, μια φυλή υπερανθρώπων με ξεχωριστές δυνάμεις, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στα Marvel Comics από τους Stan Lee και Jack Kirby το 1965. Έκτοτε, η δημοτικότητά τους έχει εκτοξευθεί κι έχουν μετατραπεί σε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες στο σύμπαν της Marvel. Το «Marvel’s Inhumans» εξερευνά την άγνωστη μέχρι σήμερα, επική περιπέτεια της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανoμένου του Black Bolt (Anson Mount), του αινιγματικού βασιλιά των Inhumans, ο οποίος διαθέτει τόσο δυνατή φωνή που ακόμα και ένας ψίθυρός του, μπορεί να καταστρέψει μια πόλη.
Μετά τη διάλυση της βασιλικής οικογένειας των Inhumans από ένα στρατιωτικό πραξικόπημα, μετά βίας καταφέρνουν να αποδράσουν στη Χαβάη όπου έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με τον πλούσιο φυσικό κόσμο και την ανθρωπότητα. Τώρα, πρέπει να βρουν έναν τρόπο να ξαναβρεθούν όλοι μαζί και να επιστρέψουν στην πατρίδα τους πριν καταστραφεί δια παντός ο τρόπος ζωής τους. Πρωταγωνιστές στο «Marvel’s Inhumans» είναι ο Anson Mount ως Black Bolt, ο Iwan Rheon ως Maximus, η Serinda Swan ως Medusa, ο Eme Ikwuakor ως Gorgon, η Isabelle Cornish ως Crystal, ο Ken Leung ως Karnak, η Ellen Woglom ως μυστικός χαρακτήρας, η Sonya Balmores ως Auran και ο Mike Moh ως Triton.

GHOSTED
Πρεμιέρα στο FOX  - ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21:25 - Fox Play On Demand
Με πρωταγωνιστές τους Craig Robinson και Adam Scott, το «Ghosted» είναι μια κωμική σειρά γυρισμένη με μία κάμερα, που παρουσιάζει τη συνεργασία ανάμεσα σε δύο εντελώς αντίθετους ανθρώπους – έναν κυνικό σκεπτικιστή και μιας ιδιοφυΐας, που πιστεύει στα παραφυσικά φαινόμενα – οι οποίοι προσλαμβάνονται από μια μυστική κυβερνητική υπηρεσία γνωστή ως The Bureau Underground, για να σώσουν την ανθρωπότητα από τους εξωγήινους. Με επίσης πρωταγωνιστές τους. Με επίσης πρωταγωνιστές τους: Ally Walker, Adeel Akhtar και Amber Stevens West, αυτή η ηρωική ομάδα περιθωριοποιημένων χαρακτήρων, θα ερευνήσει τα ανεξήγητα μυστήρια του Λος Άντζελες, επιχειρώντας να αποκαλύψει την αλήθεια και να βοηθήσει τη Γη να συνεχίσει να περιστρέφεται για μια ακόμα ημέρα.

BONES 8
Πρεμιέρα στο FOX life - ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 20:15 
Έχοντας καθαρίσει το όνομά της από τις κατηγορίες, η Bones (Emily Deschanel) συνεργάζεται ξανά με τον Booth (David Boreanaz). Όσο η ομάδα λύνει μερικές από τις πιο δύσκολες υποθέσεις της, ο Christopher Pelant (Andrew Leeds) συνεχίζει το δολοφονικό του σερί, πλησιάζοντας μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο τους Bones και Booth. Από τη λύση του μυστηρίου του θανάτου μιας αθλήτριας του roller derby ως τον εντοπισμό ενός άγνωστου μέχρι τότε ήρωα της 11ης Σεπτεμβρίου και την αντιμετώπιση μιας πανδημίας, η Bones και η ομάδα της κάνουν τη μία ανακάλυψη μετά την άλλη. Στο μεταξύ, ο Booth, εκτός από τις δυσκολίες της πατρότητας και της ιδιαίτερης σχέσης του με την Bones, έχει να διαχειριστεί και την επανεμφάνιση της μητέρας του, μετά από 24 χρόνια, αλλά και τα σοκαριστικά νέα για έναν από τους κοντινούς συναδέλφους του.

BOB’S BURGERS 8
Πρεμιέρα στο FOX  - ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21:00 - Fox Play On Demand
Νικήτρια του φετινού βραβείου Emmy, στην κατηγορία «Καλύτερου Animated Προγράμματος», η πετυχημένη, cult σειρά «Bob’s Burgers» ακολουθεί τον Bob (H. Jon Benjamin), ο οποίος διευθύνει το Bob’s Burgers με τη βοήθεια της γυναίκας του και των τριών παιδιών τους. Η επιχείρηση αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, ο Bob όμως πιστεύει στην ποιότητα των burgers του και στην όχι και τόσο καλή ποιότητα που έχουν τα ψωμάκια του. Τον Bob υποστηρίζει αλλά και σαμποτάρει, η αγαπημένη του οικογένεια: η μονίμως αισιόδοξη γυναίκα του Linda (John Roberts), η γλυκιά αλλά παράξενη μεγαλύτερη κόρη τους, Tina (Dan Mintz) που λατρεύει τα αγόρια, το μουσικόφιλο και πληθωρικό μεσαίο παιδί, Gene (Eugene Mirman) και η άτακτη μικρή τους κόρη Louise (Kristen Schaal).

CRIMINAL MINDS: BEYOND BORDERS 2
Πρεμιέρα στο FOX life - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21:00 - Fox Play On Demand
H ειδική ομάδα διεθνών υποθέσεων του FBI, αναλαμβάνει να εξιχνιάζει εγκλήματα και να διασώζει Αμερικανούς που βρίσκονται σε κίνδυνο στο εξωτερικό. Αρχηγός της μονάδας αντιμετώπισης κρίσεων είναι ο Jack Garrett (Gary Sinise), ένας βετεράνος με 20 χρόνια θητείας στην υπηρεσία. Η ομάδα του περιλαμβάνει την Clara Seger (Alana de la Garza), μια έξυπνη, πολιτισμική ανθρωπολόγο, τον Matthew Simmons (Daniel Henney), έναν πρώην ήρωα του στρατού με απίστευτες δεξιότητες, τον Russ – Monty – Montgomery (Tyler James Williams), τον συμπονετικό τεχνικό αναλυτή ο οποίος δρα ως συνδετικός κρίκος με τις οικογένειες των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα, όσο η ομάδα βρίσκεται στο εξωτερικό και τη Mae Jarvis (Annie Funke), την ατρόμητη ιατρική ερευνήτρια.