«Logan»: Το αντίο του Χιου Τζάκμαν στο χαρακτήρα του Wolverine αποκλειστικά στη Nova!

Η πολυσυζητημένη ταινία «Logan», με πρωταγωνιστή τον μοναδικό Χιου Τζάκμαν, κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στις 22:00.

Με την τανία «Logan», ο Χιου Τζάκμαν κάνει την τελευταία του εμφάνιση ως Wolverine και λέει το πιο ολοκληρωμένο αντίο που θα μπορούσε να εύχεται ένας χαρακτήρας στο σύμπαν της Marvel. Στο κοντινό μέλλον, ο κουρασμένος Λόγκαν φροντίζει τον αδύναμο καθηγητή Ξαβιέ σε ένα κρησφύγετο στα σύνορα του Μεξικό. Οι προσπάθειες, όμως, του Λόγκαν να μείνει μακριά από τα μάτια του κόσμου και την ίδια του την κληρονομιά ανατρέπονται όταν μια νεαρή μεταλλαγμένη καταφτάνει, κυνηγημένη από σκοτεινές δυνάμεις. Η ταινία επιστημονική φαντασίας, «Logan», είναι σκηνοθετημένη από τον Τζέιμς Μάνγκολντ και το πρωταγωνιστικό κάστ πλαισιώνουν οι Χιου Τζάκμαν, Πάτρικ Στιούαρτ, Ντάφνι Κιν και Μπόιντ Χόλμπρουκ.
Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!