"Nova Highlights: 01 - 12 Δεκεμβρίου"…

Τελευταία ενημέρωση 27/11:
«Σιωπή»: Η βραβευμένη ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε μόνο στη Nova!
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
«Σιωπή»: Η βραβευμένη ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε μόνο στη Nova! 
 Η «Σιωπή», η ταινία του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη Μάρτιν Σκορσέζε, κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στις 22:00. Η ταινία «Σιωπή» μας μεταφέρει στην Ιαπωνία του 17ου αιώνα όπου ο Χριστιανισμός βρίσκεται υπό διωγμό. Έτσι, δύο Ιησουίτες ιερείς, ο Ροντρίγκες και ο Γκαρούπε, ταξιδεύουν από την Πορτογαλία στην Ιαπωνία για να εμψυχώσουν τους καταπιεζόμενους χριστιανούς Ιάπωνες, αλλά και να μάθουν τι πραγματικά συνέβη στον μέντορά τους, ο οποίος αποκήρυξε τον Θεό και αποποιήθηκε την πίστη του, αφού δεν άντεξε τα πολλαπλά μαρτύρια. O Ροντρίγκες θα βρεθεί, κι αυτός, σύντομα μπροστά σε τρομερά ηθικά διλήμματα ενώ μέσα από τα μαρτύρια των υπολοίπων χριστιανών προσπαθεί να ακούσει την φωνή του Θεού για να πάρει κουράγιο. Όμως το μόνο που συναντά είναι η σιωπή Του… Η βραβευμένη ταινία, «Silence», έρχεται σε σκηνοθεσία του οσκαρικού Μάρτιν Σκορσέζε ενώ το πρωταγωνιστικό κάστ πλαισιώνουν οι μοναδικοί Άντριου Γκάρφιλντ, Άνταμ Ντράιβερ, Λίαμ Νίσον και Κίραν Χάιντς.
Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να τις απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται! ...
"Nova Highlights: 01 -  12 Δεκεμβρίου"

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου Novasports1HD στις 21:00
«Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός Superfoods-Ουνικάχα Μάλαγα» (Ζ)
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ισπανική Ουνικάχα Μάλαγα για τη 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Οι «πράσινοι» είχαν φιλοξενήσει την προηγούμενη αγωνιστική τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«RESIDENT EVIL: VENDETTA» (Πρεμιέρα)
Μαζί με τον Λίον Κένεντι και τη Ρεμπέκα Τσάμπερς, ο Κρις Ρέντφιλντ επιχειρεί να σταματήσει έναν διψασμένο για εκδίκηση έμπορο όπλων που απειλεί να εξαπλώσει έναν θανάσιμο ιό στη Νέα Υόρκη. (Ταινία δράσης - Επ. φαντασίας, Φωνές: Κέβιν Ντόρμαν, Εριν Κέιχιλ)

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου Novasports1HD στις 17:15
«Super League Σουρωτή ΑΟ Ξάνθη-ΠΑΟΚ» (Ζ)
Η Ξάνθη αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«KALINKA» (Πρεμιέρα)
Η πραγματική ιστορία του Αντρέ Μπαμπέρσκι και του 27ετή αγώνα του να φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης τον άνδρα που θεωρεί υπεύθυνο για τον αποτρόπαιο θάνατο της Καλίνκα, της 14χρονης κόρης του. (Αληθινή ιστορία, Ντανιέλ Οτέιγ, Σεμπάστιαν Κοχ)

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΛΟΓΚΑΝ» (πρεμιέρα)
Στο κοντινό μέλλον, ο Λόγκαν έχει αποσυρθεί κι έχει αναλάβει τη φροντίδα του Τσαρλς Εξέβιερ. Από την αφάνειά του τον βγάζει μία γυναίκα που του ζητά να προστατεύσει ένα μεταλλαγμένο κορίτσι... (Ταινία δράσης - Επ. φαντασίας, Χιου Τζάκμαν, Πάτρικ Στιούαρτ)

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου National Geographic στις 20:10
«Dian Fossey: Μυστικά στην ομίχλη» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Η Dian Fossey αποτελεί θρυλική φιγούρα στον χώρο της προστασίας της άγριας ζωής, μία πρωτοπόρος οραματίστρια με μεγαλύτερο επίτευγμα τη διάσωση του Ορεσίβιου Γορίλα από εξαφάνιση. Αλλά η ιστορία της δεν είναι τόσο απλή. Στην πορεία, δημιούργησε πολλούς εχθρούς και, όταν βρέθηκε βίαια δολοφονημένη, υπήρξε μια μεγάλη λίστα με ανθρώπους που είχαν ισχυρά κίνητρα για να τη θέλουν νεκρή. Τριάντα χρόνια μετά, μυστήριο συνεχίζει να περιβάλλει τη ζωή και τον θάνατό της. Όλο αυτόν τον καιρό, ένας άνδρας κουβαλά ένα τεράστιο βάρος αδικίας...

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου Novalifε στις 16:15
«ANGEL OF CHRISTMAS» (Πρεμιέρα)
Η ζωή της Σούζαν παίρνει απρόσμενη τροπή, όταν αναλαμβάνει να γράψει ένα άρθρο για ένα χριστουγεννιάτικο οικογενειακό κειμήλιο, που λέγεται πως έχει τη δύναμη να αναγνωρίζει την αληθινή αγάπη. (Ρομαντική κομεντί, Τζένιφερ Φίνιγκαν, Τζόναθαν Σκαρφ)

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου Novasports1HD στις 19:30
«Super League Σουρωτή Πλατανιάς-Ατρόμητος» (Ζ)
Με την αναμέτρηση Πλατανιάς-Ατρόμητος ολοκληρώνεται η 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ ενώ ο Ατρόμητος είχε φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό.

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου FOX Life στις 21:00
«Once upon a time 7» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων)
Οι κάτοικοι του Μαγεμένου Δάσους αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη δοκιμασία τους, καθώς η Κακιά Βασίλισσα (Λάνα Παρίγια), ο Κάπτεν Χουκ (Κόλιν Ο Ντόναχιου) και ο Ρουμπελστίλτσκιν (Ρόμπερτ Κάρλαϊλ) ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον ενήλικα πλέον Χένρι Μιλς (Άντριου Τζέι Γουέστ) και την κόρη του Λούσι (Άλισον Φερνάντες), σε μια επική προσπάθεια να ξαναφέρουν ελπίδα στον δικό τους κόσμο, αλλά και στον δικό μας! Νέοι παραμυθένιοι χαρακτήρες στην αναζήτηση για τον αληθινό έρωτα θα μπουν σε τρομερές περιπέτειες, καθώς διαλέγουν πλευρές στην αέναη μάχη του καλού ενάντια στο κακό.

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ» (πρεμιέρα)
Η πραγματική ιστορία του Ρέι Κροκ, που από απλός πωλητής μίξερ κατόρθωσε να δημιουργήσει μια αυτοκρατορία δισεκατομμυρίων δολαρίων όταν αποφάσισε να εμπλακεί στην ανάπτυξη των εστιατορίων McDonalds. (Αληθινή ιστορία, Μάικλ Κίτον, Λόρα Ντερν)

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου FOX στις 21:50
«Criminal minds 13» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων)
Το «Criminal Minds» περιστρέφεται γύρω από μια επίλεκτη ομάδα ψυχολόγων του FBI που αναλύει τους πιο διεστραμμένους εγκληματίες της χώρας, προσπαθώντας να διαβάσει τις επόμενες κινήσεις τους, πριν αυτοί ξαναχτυπήσουν. Ο 12ος κύκλος ολοκληρώθηκε με μια συναρπαστική σκηνή: τα οχήματα στα οποία επέβαιναν τα έξι μέλη της ομάδας, οι Πρέντις (Πέιτζετ Μπρούστερ), Άλβεζ (Άνταμ Ροντρίγκεζ), Γουόκερ (Γκάπτον), Ρόσι (Τζο Μαντένια), Τζέι Τζέι (Έι Τζέι Κουκ) και Λιούις (Αϊσα Τάιλερ), συγκρούστηκαν με μία τεράστια νταλίκα, ύστερα από μια παγίδα που στήθηκε στο δρόμο τους. Η πρεμιέρα του 13ου κύκλου ξεκινά αμέσως μετά το συμβάν και αποκαλύπτει πόσο σοβαρά τραυματίστηκαν τα μέλη της ομάδας. Κατάφεραν, άραγε, να επιβιώσουν όλοι;


Πέμπτη 7  Δεκεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ARES: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ» (Πρεμιέρα)
Γαλλία, 2035. Με τη χώρα να μαστίζεται από οικονομική κρίση, ένας βετεράνος μαχητής μπλέκεται στα δίχτυα μιας φαρμακευτικής εταιρείας που θα τον χρησιμοποιήσει για την παρασκευή του απόλυτου ναρκωτικού. (Θρίλερ επ. φαντασίας, Ολα Ραπάς, Μισά Λεσκό)

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου Novasports1HD στις 20:00
«Ευρωλίγκα Ζαλγκίρις-Παναθηναϊκός Superfoods» (Z)
O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στη Λιθουανία τη Ζαλγκίρις, για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου Novasports2HD στις 21:00
«Ευρωλίγκα Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Στην προηγούμενη αγωνιστική, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αντιμετωπίσει την Αρμάνι στην Ιταλία ενώ οι Ισπανοί αγωνίστηκαν πάλι στην Ελλάδα, εναντίον του Παναθηναϊκού Superfoods.

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου Novasports2HD στις 19:30
«Super League Σουρωτή Παναιτωλικός-Ολυμπιακός» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League

Σάββατο 9  Δεκεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ» (Πρεμιέρα)
Όταν ένας πρώην πράκτορας της CIA απάγεται από τρομοκράτες, ο γιος του παίρνει την κατάσταση στα χέρια του για να σώσει αυτόν αλλά και τις ΗΠΑ, που απειλούνται από ένα επικών διαστάσεων χτύπημα. (Θρίλερ δράσης, Μπρους Γουίλις, Κάλεν Λατζ) 

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου Novasports1HD στις 19:30
«Super League Σουρωτή ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός» (Ζ)
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, στο μεγάλο ντέρμπι που δεσπόζει στο πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής στην Super League.


Κυριακή 10 Δεκεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΣΙΩΠΗ» (πρεμιέρα)
Κατά τον 17ο αιώνα, δύο Ιησουίτες ιερείς ταξιδεύουν από την Πορτογαλία στην Ιαπωνία με σκοπό να μάθουν τι συνέβη στον μέντορά τους, ο οποίος αποκήρυξε τον Θεό και αποποιήθηκε την πίστη του. (Αληθινή Ιστορία, Αντριου Γκάρφιλντ, Ανταμ Ντράιβερ).

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου FOX Life στις 21:00
«Once upon a time 7» (Νέο επεισόδιο)
Οι κάτοικοι του Μαγεμένου Δάσους αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη δοκιμασία τους, καθώς η Κακιά Βασίλισσα (Λάνα Παρίγια), ο Κάπτεν Χουκ (Κόλιν Ο Ντόναχιου) και ο Ρουμπελστίλτσκιν (Ρόμπερτ Κάρλαϊλ) ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον ενήλικα πλέον Χένρι Μιλς (Άντριου Τζέι Γουέστ) και την κόρη του Λούσι (Άλισον Φερνάντες), σε μια επική προσπάθεια να ξαναφέρουν ελπίδα στον δικό τους κόσμο, αλλά και στον δικό μας! Νέοι παραμυθένιοι χαρακτήρες στην αναζήτηση για τον αληθινό έρωτα θα μπουν σε τρομερές περιπέτειες, καθώς διαλέγουν πλευρές στην αέναη μάχη του καλού ενάντια στο κακό.

Τρίτη 12  Δεκεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ» (πρεμιέρα)
Αμέσως μετά την τρομοκρατική επίθεση στον μαραθώνιο της Βοστόνης, ο αρχιφύλακας Τόμι Σόντερς και το FBI δίνουν μάχη με το χρόνο για να εντοπίσουν τους δράστες πριν αυτοί επιτεθούν ξανά. (Αστυνομικό θρίλερ, Μαρκ Γουόλμπεργκ, Τζον Γκούντμαν).