FOX και Fox Life Highlights: Πρεμιέρες Δεκεμβρίου και σε High Definition...

Πρεμιέρες και Highlights Δεκεμβρίου και σε High Definition..., μέσα από την οθόνη των δικτύων FOX και FOX Life, συνδρομητικής πρόσβασης μέσω των δορυφορικών και ευρυζωνικών πλατφορμών σε Ελλάδα (Nova, COSMOTE TV, Vodafone ΤV) και Κύπρο (Cytavision, Cablenet, PRIMETel*, Nova Cyprus), καθώς και τις αμφίδρομες VoD υπηρεσίες FOXplay...

THE WALKING DEAD ART
Πάρε μέρος, δημιούργησε και δες το έργο σου στην έκθεση The Walking Dead ART.
Λήξη Συμμετοχών: Κυριακή 10 Δεκεμβρίου
Το FOX καλεί καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα να δηλώσουν συμμετοχή στην ενέργεια «The Walking Dead ART»! Η σειρά θα αποτελέσει έμπνευση για τη δημιουργία έργων τέχνης, τα οποία θα εκτεθούν σε μια έκθεση, που θα μας ταξιδέψει ακόμα πιο βαθιά στον κόσμο του The Walking Dead. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή καταθέτοντας το καλλιτεχνικό τους portfolio. Μέσα από μια διαδικασία αξιολόγησης των συμμετοχών, θα επιλεγούν 30 καλλιτέχνες, οι οποίοι θα κληθούν να δημιουργήσουν τα δικά τους μοναδικά έργα. Τα έργα αυτά θα αποτελέσουν το αντικείμενο της έκθεσης «The Walking Dead ART» που θα πραγματοποιηθεί το Μάρτιο του 2018, στο ΩΔΕΊΟΝ ΑΘΗΝΩΝ. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή στο κοινό, το οποίο θα μπορεί να ψηφίσει το αγαπημένο του έργο. Παράλληλα, κριτική επιτροπή θα κρίνει τα έργα και σε συνδυασμό με την ψηφοφορία του κοινού, θα ανακηρυχθούν τρεις νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν μεγάλα δώρα! Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει αναλάβει η M art. H ενέργεια διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, με στήριξη από το Δίκτυο Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων, Athens Culture Net.

ONCE UPON A TIME 7
O θρύλος του καλού ενάντια στο κακό ξαναζωντανεύει!
Πρεμιέρα στο FOX life  - ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 21:00 - Fox Play On Demand
Οι κάτοικοι του Μαγεμένου Δάσους αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη δοκιμασία τους, καθώς η Evil Queen (Regina Mills), ο Captain Hook (Colin O’Donoghue) και ο Rumpelstiltskin (Robert Carlyle) ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον ενήλικα Henry Mills (Andrew J. West) και την κόρη του Lucy (Alison Fernandez), σε μια επική προσπάθεια να ξαναφέρουν ελπίδα στο δικό τους κόσμο αλλά και στο δικό μας! Νέοι παραμυθένιοι χαρακτήρες στην αναζήτηση για τον αληθινό έρωτα, θα μπουν σε τρομερές περιπέτειες, καθώς διαλέγουν πλευρές στην αέναη μάχη του καλού ενάντια στο κακό. Ο Henry φεύγει από το Storybrooke αναζητώντας τη δική του ιστορία. Χρόνια μετά, σε ένα άλλο βασίλειο, γνωρίζει την Cinderella (Dania Ramirez), η οποία θα αλλάξει την πορεία της αναζήτησής του για πάντα. Όταν η σατανική μητριά της Cinderella, η Lady Tremaine (Gabrielle Anwar), απειλεί τον Henry, ανακαλύπτει ότι για να ακολουθήσει την καρδιά του θα πρέπει να πάρει πιο δύσκολες αποφάσεις από αυτές που είχε φανταστεί. Μετά από χρόνια, η νεαρή Lucy βρίσκει τον Henry «χαμένο» στο σπίτι του στο Σιάτλ. Θα πρέπει να τον κάνει να θυμηθεί τον πραγματικό εαυτό του για να μπορέσουν μαζί να νικήσουν την κατάρα που βασανίζει τους παραμυθένιους ήρωες του «Hyperion Heights».

MARVEL'S AGENTS OF S.H.I.E.L.D. 5
Πρεμιέρα στο FOX  - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ -            21:50 - Fox Play On Demand
Ο Agent Coulson (Clark Gregg) και η ομάδα ξέφυγαν από τον εικονικό κόσμο του ανθρωποειδούς Aida (Mallory Jansen) και ξύπνησαν στον πραγματικό. Η Aida όμως έχει εξελιχθεί σε κανονικό άνθρωπο και διαθέτοντας τις ικανότητες των Inhumans, πιστεύει ότι μαζί με τον Fitz (Iain De Caestecker) θα αλλάξουν τον κόσμο. Μετά την ήττα της, η ομάδα βγήκε για να γιορτάσει, αλλά ένας μυστηριώδης άνδρας τους πάγωσε. Στην επόμενη σκηνή, ο Coulson βρίσκεται σε ένα σκάφος… στο διάστημα, όπου θα ανακαλύψει ότι βρίσκονται και κάποιοι από τους συναδέλφους του. Καθώς έρχονται σε επαφή με τους επιβάτες, γίνεται σαφές ότι κάτι έχει συμβεί. Η ομάδα θα πρέπει να εισχωρήσει πιο βαθιά στο μυστήριο, για να κατανοήσει τι πήγε στραβά.

JAMIE’S QUICK & EASY FOOD
Πρεμιέρα στο FOX life  - ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ -  21:50 - Fox Play On Demand
Στη νέα του εκπομπή «Jamie’s Quick & Easy Food» ο Jamie Oliver κάνει πιο εύκολο από ποτέ, το να απολαμβάνουμε μαγειρευτό φαγητό κάθε ημέρα της εβδομάδας, όσο λίγο χρόνο και να διαθέτουμε. Χρησιμοποιώντας μόλις πέντε συστατικά σε κάθε συνταγή, ο Jamie αποδεικνύει ότι ένα νόστιμο γεύμα, δεν σημαίνει απαραίτητα ατελείωτες λίστες με συστατικά. Παρουσιάζοντας ολοκαίνουρια πιάτα, κάθε επεισόδιο περιλαμβάνει μια ποικιλία κρεατικών, ψαριών, λαχανικών και γλυκών. Αυτές οι απλές, πεντανόστιμες συνταγές χρειάζονται μόνο λίγα καλής ποιότητας υλικά και τις έξυπνες ιδέες του Jamie. Γυρισμένη σε μια σύγχρονη κουζίνα, με γρήγορο μοντάζ και ωραία γραφικά, το νέο concept εκπομπής του Jamie, είναι διασκεδαστικό και πολύ χρήσιμο!

CRIMINAL MINDS 13
Πρεμιέρα στο FOX  - ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 21:50 - Fox Play On Demand
 Το «Criminal Minds» περιστρέφεται γύρω από μια επίλεκτη ομάδα ψυχολόγων του FBI που αναλύουν τους πιο διεστραμμένους εγκληματίες της χώρας, προσπαθώντας να διαβάσουν τις επόμενες κινήσεις τους πριν ξαναχτυπήσουν. Ο 12ος κύκλος ολοκληρώθηκε με μια συναρπαστική σκηνή: τα οχήματα στα οποία επέβαιναν τα έξι μέλη της ομάδας, οι Prentiss (Paget Brewster), Alvez (Adam Rodriguez), Walker (Gupton), Rossi (Joe Mantegna), JJ (A.J. Cook) και Lewis (Aisha Tyler), συγκρούστηκαν με μία τεράστια νταλίκα, μετά από μια παγίδα που στήθηκε στο δρόμο τους. Η πρεμιέρα του 13ου κύκλου ξεκινά αμέσως μετά το συμβάν και αποκαλύπτει πόσο σοβαροί είναι οι τραυματισμοί των μελών της ομάδας. Κατάφεραν όλοι να επιβιώσουν;

NIGELLA: AT MY TABLE
 Πρεμιέρα στο FOX life  - ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 22:20 - Fox Play On Demand
Η πιο πρόσφατη εκπομπή της, βρίσκει τη Nigella Lawson, πιο όμορφη και δημιουργική από ποτέ, να ασχολείται με τη χαρά του να καθόμαστε σε ένα τραπέζι με καλούς φίλους και καλό φαγητό. Κυρίως όμως πρόκειται για μια γιορτή της μαγειρικής στο σπίτι. Από το φαγητό που θυμόμαστε να τρώμε ως παιδιά, μέχρι τα πιάτα που μας διαμόρφωσαν ενώ μεγαλώναμε, η Nigella μας δείχνει, όπως μόνο εκείνη ξέρει, απλούς τρόπους για να γεμίζουμε την καθημερινότητά μας με ευχαρίστηση και γεύση. Γιορτάζοντας την πεντανόστιμη μαγειρική στο σπίτι για τις γιορτινές ημέρες, στις 20 Δεκεμβρίου θα προβληθεί το Χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα της σειράς, για να σας εμπνεύσει να δημιουργήσετε το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.