"Nova Highlights: 15 - 26 Δεκεμβρίου"…

Τελευταία ενημέρωση 15/12:
«Σιωπή»: Η βραβευμένη ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε μόνο στη Nova!
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
...
"Nova Highlights: 15 -  26 Δεκεμβρίου"
Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου Novasports1HD στις 21:15
«Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός Superfoods-Αρμάνι Μιλάνο» (Ζ)
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο για τη 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Στην προηγούμενη αγωνιστική, οι «πράσινοι» είχαν αντιμετωπίσει την Ζαλγκίρις στη Λιθουανία ενώ οι Ιταλοί είχαν φιλοξενήσει τη Χίμκι.

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου Novasports1HD στις 19:30
«Super League Σουρωτή Πλατανιάς-ΠΑΟΚ» (Ζ)
Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Πλατανιά στα Χανιά στο φινάλε του α΄γύρου του πρωταθλήματος της Super League

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«DALIDA» Πρεμιέρα
Η ιστορία της Δαλιδά, της διάσημης τραγουδίστριας που από τη δεκαετία του ’50 έχτισε μια εντυπωσιακή καριέρα και πούλησε εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, μέχρι το τραγικό τέλος της, το 1987. (Σβέβα Αλβίτι, Ρικάρντο Σκαμάρτσιο)


Κυριακή  17 Δεκεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«LA LA LAND» Πρεμιέρα
Οι δρόμοι μιας φιλόδοξης ηθοποιού κι ενός μουσικού της τζαζ συναντιούνται καθώς και οι δύο κυνηγούν τα όνειρά τους στο σύγχρονο Λος Αντζελες. Η ταινία βραβεύτηκε με 6 Οσκαρ και 7 Χρυσές Σφαίρες. (Μιούζικαλ, Ράιαν Γκόσλινγκ, Εμα Στόουν)



Τρίτη  18 Δεκεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΚΩΔΙΚΟΣ 999» Πρεμιέρα
Για να ξεφύγει από τους εκβιασμούς της ρωσικής μαφίας, μια ομάδα εγκληματιών και διεφθαρμένων αστυνομικών καταστρώνει ένα σχέδιο αλλά, όπως αποδεικνύεται, τα βάζει με τους λάθος ανθρώπους... (Αστυνομική ταινία δράσης, Τσιουέτελ Ετζίοφορ, Κέισι Αφλεκ) 

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου FOX Life στις 21:00
«Once upon a time 7» (Νέο επεισόδιο)
Οι κάτοικοι του Μαγεμένου Δάσους αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη δοκιμασία τους, καθώς η Κακιά Βασίλισσα, ο Κάπτεν Χουκ και ο Ρουμπελστίλτσκιν ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον ενήλικα πλέον Χένρι Μιλς και την κόρη του Λούσι, σε μια επική προσπάθεια να ξαναφέρουν ελπίδα στον δικό τους κόσμο, αλλά και στον δικό μας! Νέοι παραμυθένιοι χαρακτήρες στην αναζήτηση για τον αληθινό έρωτα θα μπουν σε τρομερές περιπέτειες, καθώς διαλέγουν πλευρές στην αέναη μάχη του καλού ενάντια στο κακό.

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου National Geographic στις 21:00
«Τιτανικός: 20 χρόνια μετά με τον James Cameron» (Νέο ντοκιμαντέρ)
Τον Δεκέμβριο του 1997, η ταινία «Τιτανικός» κυκλοφόρησε στις αίθουσες και αποτέλεσε την πιο επιτυχημένη ταινία της ιστορίας. Η επιτυχία της ανανέωσε το ενδιαφέρον για την επιστήμη και την ιστορία αυτής της σημαντικής στιγμής και προκάλεσε ένα νέο κύμα ερευνών. Σήμερα, ο James Cameron και μια ομάδα ειδικών προσπαθούν να συγκεντρώσουν όλα όσα πλέον γνωρίζουμε και να δώσουν εμπεριστατωμένες απαντήσεις στα μεγάλα ερωτήματα: πώς και γιατί βυθίστηκε ο Τιτανικός;

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου Novasports1HD στις 21:45
«Γερμανικό Κύπελλο ποδοσφαίρου Μπάγερν-Ντόρτμουντ» (Ζ)
Μπάγερν και Ντόρτμουντ αναμετρώνται σε νοκ άουτ αναμέτρηση για τη φάση των «16» στο Κύπελλο Γερμανίας. 

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου Novasports2HD στις 21:00
«Ευρωλίγκα Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ στο ντέρμπι της 13ης εμβόλιμης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από τον εκτός έδρας αγώνα με την Μπάμπεργκ ενώ οι Ρώσοι είχαν φιλοξενήσει τη Μακάμπι στη Μόσχα.

Πέμπτη 21  Δεκεμβρίου Novasports2HD στις 20:00
«Ευρωλίγκα Ερυθρός Αστέρας-Παναθηναϊκός Superfoods» (Ζ)
Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στο Βελιγράδι όπου και θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα για τη 14η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Οι «πράσινοι», δύο εικοσιτετράωρα πριν, είχαν υποδεχθεί τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ενώ οι Σέρβοι είχαν αντιμετωπίσει τη Φενερμπαχτσέ στην Τουρκία.


Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου  Novacinema1HD στις 22:00
«ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΧΟΡΔΕΣ» Πρεμιέρα
Η ιδιαίτερη σχέση μιας μικρής βιολοντσελίστριας που χάνει την όρασή της κι ενός μέτριου μαθητή αποτελεί πηγή έμπνευσης ώστε και οι δύο να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. (Κομεντί, Σαρλ Μπερλίνγκ, Πασκάλ Ελμπέ)

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου Novasports1HD στις 19:30
«Ευρωλίγκα Αναντολού Εφές-Ολυμπιακός» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Τουρκία την Αναντολού Εφές για τη 14η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από το εντός έδρας παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ ενώ η Εφές από την αναμέτρηση με τη Χίμκι στη Ρωσία.




Σάββατο 23 Δεκεμβρίου  Novacinema1HD στις 22:00
«THE BRIDGE 2» Πρεμιέρα
Επτά χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Ράιαν και η Μόλι χώρισαν τους δρόμους τους, όταν άσχημα νέα για αγαπημένους τους ανθρώπους και για το αγαπημένο τους βιβλιοπωλείο τούς φέρνουν ξανά κοντά. (Κέιτι Φίνλεϊ, Τεντ ΜακΓκίνλεϊ)


Σάββατο 23 Δεκεμβρίου  Novacinema2HD στις 22:00
«ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ: ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ» Πρεμιέρα
Με οδηγό έναν μυστηριώδη χάρτη, η Στρουμφίτα, μαζί με τους Προκόπη, Σπιρτούλη και Σκουντούφλη, διασχίζει το Απαγορευμένο Δάσος αναζητώντας το μεγαλύτερο μυστικό της Στρουμφοϊστορίας! (Ταινία κινουμένων σχεδίων, Φωνές: Χρύσα Διαμαντοπούλου, Ντίνος Σούτης)

Κυριακή 24  Δεκεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«OFFICE CHRISTMAS PARTY» Πρεμιέρα
Η Διευθύνουσα Σύμβουλος απειλεί να κλείσει το τμήμα της εταιρείας που διοικεί ο αδελφός της, κι εκείνος, για να κλείσει συμφωνία με έναν υποψήφιο πελάτη, διοργανώνει ένα επικό πάρτι... (Κωμωδία,Τζένιφερ Ανιστον, Τζέισον Μπέιτμαν)

Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου National Geographic στις 21:00
«Explorer: Αφιέρωμα στον Πανάγιο Τάφο» Νέο ντοκιμαντέρ
Σε αυτό το ωριαίο αφιέρωμα, ακολουθούμε κορυφαίους ειδικούς στην προσπάθειά τους να λύσουν τα μυστήρια που περιβάλλουν τον Πανάγιο Τάφο. Στην καρδιά της ιστορίας, μια ομάδα επιστημόνων χρησιμοποιεί τις πιο πρόσφατες επιστημονικές τεχνικές, για να αποκαταστήσει τον Ναό που στεγάζει τον Τάφο. Επιστημονικές δοκιμές δείχνουν ότι τα ευρήματα του μνήματος χρονολογούνται τον 4ο αιώνα -μια ανακάλυψη που μπορεί να φέρει επανάσταση σε αυτά που γνωρίζουμε για τον Τάφο του Ιησού.

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου Novasports1HD στις 21:45
«Ιταλικό Κύπελλο Ποδοσφαίρου - Προημιτελικός» (Ζ)
Το ιταλικό κύπελλο ποδοσφαίρου «μπαίνει» στην τελική ευθεία με τους νοκ άουτ αγώνες της προημιτελικής φάσης.

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΛΕΡΑ» Πρεμιέρα
Ο αλκοολικός Αϊ Βασίλης Γουίλι και το θυμωμένο ξωτικό, ο Μάρκους, ενώνουν για άλλη μια φορά τις δυνάμεις τους, με σκοπό να ληστέψουν έναν φιλανθρωπικό οργανισμό την παραμονή των Χριστουγέννων. (Αστυνομική κωμωδία, Μπίλι Μπομπ Θόρντον, Κάθι Μπέιτς)