Εντυπωσιακές πτήσεις στην COSMOTE TV στην πρεμιέρα του Red Bull Air Race World Championship

Το Red Bull Air Race World Championship, μία από τις συναρπαστικότερες και πιο γρήγορες σειρές αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού, μετρά δώδεκα χρόνια παρουσίας και παγκόσμιας αναγνώρισης. H φετινή σεζόν κάνει πρεμιέρα στο Abu Dhabi, την Παρασκευή 2/2, στις 14.00, με τις κατατακτήριες δοκιμές, τις οποίες θα δούμε ζωντανά στο COSMOTE SPORT5 HD. Στο ίδιο κανάλι, θα βρούμε και τον αγώνα του Σαββάτου 3/2 (12.00). 

Το μοναδικό θέαμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Red Bull Air Race περιλαμβάνει τον απαράμιλλο συνδυασμό υψηλών ταχυτήτων, χαμηλών υψομέτρων και μοναδικών ελιγμών, στον οποίο μπορούν να ανταποκριθούν μόνο οι καλύτεροι πιλότοι του κόσμου. Εκείνοι που μπορούν να πετάξουν σε γρήγορες ταχύτητες, με ακρίβεια, σε ελαφρά αεροσκάφη, τα οποία φτάνουν στα 370 χιλιόμετρα την ώρα και αντέχουν σε 10 g-Force.
Η περασμένη αγωνιστική περίοδος του Red Bull Air Race World Championship, την οποία απολαύσαμε αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT, ήταν μια από τις πιο συναρπαστικές της ιστορίας. Το αποτέλεσμα κρίθηκε στον τελευταίο αγώνα και τον 14ο γύρο στην Indianapolis, με τους Martin Sonka και Yoshihide Muroya να διεκδικούν επί ίσοις όροις τον τίτλο και τον πρώτο να βγαίνει ύστερα από πολλές ανατροπές νικητής. Το Red Bull Air Race, καθώς και οι υπόλοιπες κορυφαίες διοργανώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού, WRC, NASCAR Cup Series, Formula 1, MotoGP, Moto2 και Moto3, ανήκουν αποκλειστικά στο αθλητικό πρόγραμμα της COSMOTE TV.