Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, στο “SPORTSHOW” της COSMOTE TV

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της COSMOTE TV και τον Μιχάλη Μελισσίδη και μοιράστηκε τις σκέψεις του για την ομάδα του, την αγωνιστική του πορεία, αλλά και για τους φαν του ΠΑΟΚ. Οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσα εξομολογήθηκε ο 28χρονος άσος, στην εκπομπή SPORTSHOW με τον Πάνο Βόγλη, την Παρασκευή 19/1, στις 19.00 (COSMOTESPORT 3HD).


Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, μιλώντας για την καθιέρωσή του κάτω από τα δοκάρια της ομάδας, δήλωσε: «Είναι πολύ ωραία περίοδος για μένα, προσπαθώ να ζω κάθε στιγμή, κάθε λεπτό και να δουλεύω όσο το δυνατόν περισσότερο μπορώ, για να καταφέρω πράγματα σε αυτή τη μεγάλη ομάδα. Πολλά παιδιά στην Ελλάδα έχοντας ταλέντο δεν παίζουν αυτή τη στιγμή. Είμαι τυχερός που βρίσκομαι εδώ και προσπαθώ να αξιοποιώ την κάθε μου μέρα».Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ρεκόρ που κατέγραψε, να κρατήσει το μηδέν στην εστία για 7 συνεχόμενα παιχνίδια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα προτιμούσα να πάρουμε το πρωτάθλημα κι ας μην είχα κανένα ρεκόρ».

Όσον αφορά στον κόσμο του ΠΑΟΚ, ο ίδιος είπε: «Δεν έχουμε χάσει βαθμούς στην Τούμπα, και είναι ο 12ος παίκτης. Μπορεί να δώσει μια ώθηση στην ομάδα ώστε να έρχονται πιο εύκολα τα αποτελέσματα».

Επίσης, μέσα από το SPORTSHOW, θα μπούμε στο ρυθμό των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και στις αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου, ενώ θα ενημερωθούμε για το παρασκήνιο της επικείμενης μεταγραφής του Αλέξις Σάντσες από την Άρσεναλ, στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στη στήλη “Weekly News” η Αγγελική Παπαμιχαήλ θα παρουσιάσει όλες τις αντιδράσεις των ανθρώπων του ποδοσφαίρου για το «αντίο» του Ροναλντίνιο από την αγωνιστική δράση, ενώ ο Χρήστος Βασιλείου θα γυρίσει το χρόνο στο 1939 και θα μας θυμίσει ιστορίες για τον μυστηριώδη θάνατο του Αυστριακού ποδοσφαιριστή, Ματίας Ζίντελαρ, του λεγόμενου “Μότσαρτ του ποδοσφαίρου”.