ΑΕΚ – Ντινάμο Κιέβου ζωντανά & αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Η αγωνιστική δράση στην 1η αγωνιστική της φάσης των «32» του UEFA Europa League συνεχίζεται ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην πρώτη αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ντινάμο Κιέβου, την Πέμπτη 15/2 (22.05 COSMOTESPORT 2HD).
Πριν την έναρξη του αγώνα, μέσα από την εκπομπή UEFA Europa League Show(18.30, COSMOTESPORT2HD) με τους Στέφανο Αβραμίδη, Σωτήρη Κωσταβάρα και Πάνο Βόγλη θα γίνει η πρώτη σύνδεση με το ΟΑΚΑ. Εκεί, οι Κώστας Ψάρρας, Πάνος Μάλαμας και Τόλης Χριστοφοράκης, θα δώσουν όλες τις πληροφορίες για τα πλάνα των προπονητών.Στην εκπομπή θα προβληθεί  επίσης αποκλειστική συνέντευξη του άσου της ΑΕΚ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος γνωρίζει καλύτερα από όλους την ουκρανική ομάδα.
Στις 21.00 η σκυτάλη θα δοθεί αποκλειστικά στο ΟΑΚΑ με το PreGame Show. Καλεσμένος του Κώστα Ψάρρα θα είναι ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν την Ντινάμο Κιέβου ως ποδοσφαιριστής.Την περιγραφή του ματς, που θα αρχίσει στις 22.05, θα κάνει ο Μιχάλης Τσόχος, ενώ στο χώρο των επισήμων θα βρίσκεται η Αγγελική Παπαμιχαήλ.
Με το σφύριγμα της λήξης, η εκπομπή “UEFA Europa League Show” επιστρέφει (COSMOTESPORT 2HD) με δηλώσεις παικτών και προπονητών αποκλειστικά στην κάμερα της COSMOTE TV, αναλύσεις με τη βοήθεια της τεχνολογίας, αλλά και τα highlights του αγώνα. Επιπλέον στην εκπομπή θα προβληθούν στιγμιότυπα από όλους τους αγώνες του UEFA Europa League, με πλούσιο ρεπορτάζ και συνεντεύξεις
Την ίδια ημέρα (Πέμπτη 15/2) θα μεταδοθούν live άλλα 13 παιχνίδια, τα οποία οι συνδρομητές θα έχουν μεμονωμένα ή και όλα μαζί στη διάθεσή τους, μέσω της εκπομπής “UEFA Europa League Λεπτό προς Λεπτό” (20.00, COSMOTE SPORT 1HD).