«Βασιλιάς Αρθούρος: Ο θρύλος του σπαθιού» Ο μεταμοντέρνος θρύλος του Βασιλιά Αρθούρου από τον Γκάι Ρίτσι στην οθόνη της Nova!

Η ταινία δράσης «Βασιλιάς Αρθούρος: Ο θρύλος του σπαθιού» κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, στις 22:00.

Η ταινία παρουσιάζει τον ατίθασο, νεαρό Αρθούρο κυρίαρχο των δρόμων του Λοντόνιουμ, με τη συμμορία του! Ο Αρθούρος έχει στερηθεί με τη βία το δικαίωμά του στο θρόνο της Αγγλίας και αγνοεί τον σκοπό για τον οποίο ήρθε στη ζωή. Όμως όλα αλλάζουν από τη στιγμή που τραβά το ξίφος Εξκάλιμπερ από το βράχο κι αναγκάζεται να αποδεχτεί το πεπρωμένο του. Αμέσως θα δοκιμαστεί από την δύναμη του θρυλικού ξίφους και θα αναγκαστεί να λάβει μερικές δύσκολες αποφάσεις. Συντασσόμενος με την Αντίσταση και με μία μυστηριώδη νεαρή γυναίκα, θα πρέπει να μάθει να ελέγχει το πανίσχυρο ξίφος, να αντιμετωπίσει τους δαίμονες του και να ενώσει τον λαό ενάντια στον τύραννο Βόρτιγκερν, που έκλεψε το στέμμα του και σκότωσε τους γονείς του για να γίνει βασιλιάς. Η ταινία «Βασιλιάς Αρθούρος: Ο θρύλος του σπαθιού» έρχεται σε σκηνοθεσία του Γκάι Ρίτσι ενώ το πρωταγωνιστικό καστ απαρτίζεται από τους μοναδικούς Τσάρλι Χάναμ, Τζουντ Λo, Αστριντ Μπέρτζες-Φρίσμπι και Ντζιμόν Χούνσου.
Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!