«"Nova Highlights: 28 Μαρτίου - 10 Απριλίου"…

Τελευταία ενημέρωση 27/03:
«Ο Σωματοφύλακας του Εκτελεστή»: Ο Ράιαν Ρέινολντς και ο Σάμιουελ Τζάκσον σε μία ταινία καταιγιστικής δράσης αποκλειστικά στη Nova!
«Easter Kids Week»: Παιδική Πασχαλινή ζώνη αποκλειστικά στη Nova! 
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
«Ο Σωματοφύλακας του Εκτελεστή»: Ο Ράιαν Ρέινολντς και ο Σάμιουελ Τζάκσον σε μία ταινία καταιγιστικής δράσης αποκλειστικά στη Nova
Η συναρπαστική κωμωδία δράσης «Ο Σωματοφύλακας του Εκτελεστή», με το  απολαυστικό πρωταγωνιστικό δίδυμο των Ράιαν Ρέινολντς και Σάμιουελ Τζάκσον, κάνει πρεμιέρα σε Ά τηλεοπτική προβολή και αποκλειστικά στο Novacinema1HD, την Κυριακή 8 Απριλίου, στις 22:00! Η υπόθεση ακολουθεί έναν πρώην πρωτοκλασάτο σωματοφύλακα (Ράιαν Ρέινολντς) ο οποίος προσλαμβάνεται για να μεταφέρει με ασφάλεια στη Χάγη τον μεγαλύτερο εχθρό του (Σάμιουελ Τζάκσον), έναν εκτελεστή που είναι ο βασικός μάρτυρας στη δίκη ενός δικτάτορα. Τους Ράιαν Ρέινολντς και Σάμιουελ Τζάκσον πλαισιώνουν οι εξαιρετικοί Γκάρι Όλντμαν, Σάλμα Χάγιεκ, Έλοντι Γιουνγκ και Πάτρικ Χιουζ. Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται. 

«Easter Kids Week»: Παιδική Πασχαλινή ζώνη αποκλειστικά στη Nova!
Η Nova υποδέχεται το Πάσχα με την «Easter Kids Week», την παιδική Πασχαλινή ζώνη, η οποία φιλοδοξεί να κρατήσει αγαπημένη συντροφιά στα παιδιά, από τη Μ. Δευτέρα 2 Απριλίου μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα 9 Απριλίου, με μία ξεχωριστή παιδική ταινία, κάθε βράδυ, στις 20:25, στο Novacinema2HDΤη Μ. Δευτέρα 2 Απριλίου η παιδική Πασχαλινή ζώνη κάνει πρεμιέρα με την ταινία «Πελαργοί», όπου οι φτερωτοί ήρωες έχουν σταματήσει πλέον να φέρνουν τα μωρά στους ανθρώπους, όταν όμως εμφανίζεται μία παραγγελία για παράδοση ενός μωρού  ένας κορυφαίος πελαργός - πωλητής θα κάνει τα πάντα για να διορθώσει το ασυγχώρητο λάθος. Στη συνέχεια, την Μ. Τρίτη 3 Απριλίου θα προβληθεί η ταινία «Minions» με τους δημοφιλείς μικροσκοπικούς και κατακίτρινους ήρωες σε μεγάλες περιπέτειες. Την Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου έρχονται τα αξιαγάπητα στρουμφάκια στην ταινία «Τα στρουμφάκια: Το χαμένο χωριό», ενώ την Μ. Πέμπτη 5 Απριλίου θα προβληθεί η ξεκαρδιστική ταινία «Captain Underpants: The first epic movie» με τους δύο σκανταλιάρηδες ήρωες να κάνουν δύσκολη τη ζωή του διευθυντή του σχολείου τους. Την Μ. Παρασκευή 6 Απριλίου έρχεται ο «Stuart Little: Ο Ποντικομικρούλης», ο οποίος θα αλλάξει τη ζωή όχι μόνο της οικογένειας που θα τον υιοθετήσει, αλλά και του γάτου του σπιτιού! Το Μ. Σάββατο 7 Απριλίου κάνει πρεμιέρα σε Ά τηλεοπτική προβολή το «Emoji: H ταινία», όπου ο Τζιν, ένα ελαττωματικό εμότζι που έχει πολλαπλές εκφράσεις, αποφασίζει να γίνει «κανονικός» και ζει την περιπέτεια της ζωής του μέσα στον χαώδη και μυστικό κόσμο του κινητού τηλεφώνου. Την Κυριακή του Πάσχα 8 Απριλίου έρχονται οι «Μυρμηγκοϊστορίες» με τον μικρό Λούκα να μετατρέπεται σε «μινιατούρα» και να προσπαθεί να ζήσει για ένα διάστημα σε μία αποικία μυρμηγκιών η οποία κινδυνεύει. Η Πασχαλινή παιδική ζώνη ολοκληρώνεται τη Δευτέρα του Πάσχα 9 Απριλίου με την ταινία «Οι ήρωες του Δάσους», όπου ένας εξημερωμένος αρκούδος, ο Μπουγκ, που έχει μάθει να ζει με ανθρώπους, καταλήγει ξαφνικά ελεύθερος στην άγρια φύση και θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου.  Όλες οι ταινίες του «Easter Kids Week» είναι μεταγλωττισμένες στα ελληνικά, εκτός από την ταινία «Captain Underpants: The first epic movie». Οι ταινίες έρχονται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ μετά την προβολή τους θα διατίθενται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να τις απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

«"Nova Highlights:  28 Μαρτίου - 10 Απριλίου"…
 Τετάρτη 28  Μαρτίου Novasports1HD στις 19:30 
«Basketball Champions League ΑΕΚ-Στρασβούργο» (Ζ
ΑΕΚ υποδέχεται τη Στρασμπούρ στον πρώτο αγώνα για τα προημιτελικά τουBasketball Champions League. Η «Ένωση» θέλει τη νίκη ώστε να ελπίζει σε πρόκριση στο Final Four της διοργάνωσης.


Πέμπτη 29 Μαρτίου FOX Life στις 21:00 
«Station 19» (Πρεμιέρα νέας σειράς) 
Στο Σιάτλ, όλοι οι πυροσβέστες έχουν λάβει εκπαίδευση και στις πρώτες βοήθειες, αλλά η ομάδα του Σταθμού 19 είναι η καλύτερη όλων. Δουλεύοντας 24ωρες βάρδιες, τα μέλη της ομάδας περνούν πολύ χρόνο μαζί και έχουν δημιουργηθεί μοναδικές και ιδιαίτερες σχέσεις μεταξύ τους. 


Παρασκευή 30 Μαρτίου Novasports1HD στις 21:15
«Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός Superfoods-Βαλένθια» (Z
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ισπανική Βαλένθια για την 29η και προτελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Οι «πράσινοι» προέρχονται από τον αγώνα με τη Μακάμπι στο Ισραήλ ενώ οι Ισπανοί είχαν αντιμετωπίσει την Αρμάνι στο Μιλάνο. 

Παρασκευή 30 Μαρτίου Novasports2HD στις 19:00
«Ευρωλίγκα Ουνικάχα Μάλαγα-Ολυμπιακός» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Μάλαγα όπου και θα αντιμετωπίσει την Ουνικάχα για την 29η και προτελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

 Σάββατο 31 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΕ ΣΤΥΛ»πρεμιέραΣε δεινή οικονομική κατάσταση, τρεις ηλικιωμένοι φίλοι αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να ληστέψουν την τράπεζα που ευθύνεται για την οικονομική τους καταστροφή... (Αστυνομική κωμωδίαΜάικλ Κέιν, Μόργκαν Φρίμαν)

Σάββατο 31  Μαρτίου Novasports1HD στις 18:00
«Γαλλικό πρωτάθλημα Ντιζόν-Μαρσέιγ» (Ζ)
Η Ντιζόν υποδέχεται τη Μαρσέιγ στο μοναδικό σαββατιάτικο παιχνίδι για την 31η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.

Κυριακή 1 Απριλίου Travel Channel στις 21:00
«Χαμένος χρυσός» (Νέο ντοκιμαντέρ)
Εάν υπάρχει ένα πράγμα που ο Τζος και ο Τζέσι Φέλντμαν από την Αριζόνα κάνουν καλά, αυτό είναι το κυνήγι θησαυρού. Με εμπειρία δεκαετιών και αστείρευτη δίψα για την ξεχασμένη ιστορία, οι δύο άνδρες ακολουθούν κάθε στοιχείο. Στο νέο ντοκιμαντέρ «Χαμένος χρυσός», ο Τζος και ο Τζέσι εξερευνούν μία ιστορία κατά την οποία ένας αρχηγός των Απάτσι έθαψε δύο σεντούκια με χρυσό κάπου στα επιβλητικά βουνά της Αριζόνας. Καθώς οι δυο τους ακολουθούν τα στοιχεία στα σκληρά τοπία της νοτιοανατολικής Αριζόνας, εσείς μπορείτε να ανακαλύψετε ότι η ιστορία της Αμερικής είναι γεμάτη με εκπληκτικούς χαρακτήρες, συναρπαστικές ιστορίες και πολύ χρυσό… αρκεί να ξέρετε πού να ψάξετε! 

Κυριακή 1 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«WONDER WOMAN» (Πρεμιέρα)
Η πριγκίπισσα των Αμαζόνων Νταϊάνα αφήνει το παραδεισένιο νησί της κι ακολουθεί έναν Αμερικανό πιλότο, για να σώσει τον κόσμο από έναν ολέθριο πόλεμο αξιοποιώντας τις απίστευτες δυνάμεις της... (Ταινία δράσης - φαντασίας, Κρις Πάιν, Γκαλ Γκαντότ)

Δευτέρα 2 Απριλίου Travel Channel στις 16:00
«Διάσωση σπιτιών» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων)
Με στόχο να σώσουν αντικείμενα που αντιπροσωπεύουν την αμερικανική κουλτούρα πριν χαθούν για πάντα, ο Ρόμπερτ Καλπ, ο Μάικ Γουάιτσαϊντ και η ομάδα του «Black Dog Salvage» επιστρέφουν με περισσότερες αποστολές διάσωσης. Η ομάδα εγγυημένα θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να γλιτώσει ιστορικής σημασίας αντικείμενα από τη λήθη. Μεταξύ άλλων, σώζει μια εντυπωσιακή καμπάνα από μια εκκλησία, ένα στρογγυλό παράθυρο από ένα σπίτι βικτοριανού στιλ, ένα αντικέ αναπηρικό καροτσάκι και παίρνει ό,τι μπορεί από μια ετοιμόρροπη έπαυλη λίγο πριν κατεδαφιστεί. Για την ομάδα αυτή, καμία πρόκληση δεν είναι τρομακτική ή πολύπλοκη!

Δευτέρα 2 Απριλίου Novacinema2HD στις 22:00
«ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΟΝΟΣ» 
Ο εντεκάχρονος Αλεξ, γόνος μεγάλης πολιτικής οικογένειας, έρχεται από την Αμερική στην Κρήτη προκειμένου να βαφτίσει το μωρό ενός υποψήφιου βουλευτή και να γίνει... πρώτη φορά νονός! (Κωμωδία, Αντώνης Καφετζόπουλος, Ελένη Καστάνη) 

Τρίτη 3 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00 
«Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ» πρεμιέρα 
Η ιστορία των Γιαν και Αντονίνα Ζαμπίνσκι, που στη Βαρσοβία του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου χρησιμοποίησαν το ζωολογικό τους κήπο για να κρύψουν και να σώσουν τη ζωή εκατοντάδων συνανθρώπων τους. (Αληθινή ιστορία, Τζέσικα Τσάστεϊν, Γιόχαν Χέλντεμπερχ)

Τρίτη 3 Απριλίου Novasports1HD στις 21:45
«EFL Championship Φούλαμ-Λιντς» (Ζ)
H Φούλαμ υποδέχεται τη Λιντς στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την 40ή αγωνιστική στην αγγλική Championship.

Τετάρτη  4 Απριλίου Travel Channel στις 21:00
«Ο θησαυρός των πειρατών της Καραϊβικής» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Τον Απρίλιο, το Travel Channel σάς συστήνει τους εξερευνητές των ωκεανών, υπέρμαχους του περιβάλλοντος και κινηματογραφιστές Άσλαν και Φιλίπ Κουστό (εγγονός του παγκοσμίου φήμης Γάλλου εξερευνητή Ζακ Κουστό), οι οποίοι βουτούν στα πιο όμορφα νερά σε όλον τον κόσμο αναζητώντας θησαυρούς πειρατών!

Τετάρτη 4 Απριλίου Novasports2HD στις 21:30
«Basketball Champions League Στρασβούργο-ΑΕΚ» (Ζ)
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Στρασβούργο, στον αγώνα ρεβάνς για τα προημιτελικά του Basketball Champions League. Η «’Ενωση», εάν προκριθεί, πάει στο Final Four της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί 4-6 Μαϊου.

Τετάρτη  4 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΟΤΑΝ Ο ΜΑΡΞ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΝΓΚΕΛΣ» (Πρεμιέρα)
Ο Καρλ Μαρξ φτάνει εξόριστος στο Παρίσι και γνωρίζει τον Φρίντριχ Ενγκελς, γιο εργοστασιάρχη. Μέσα από την φιλία τους θα γεννηθεί μία από τις πιο επιδραστικές πολιτικές θεωρίες της Ιστορίας. (Αληθινή ιστορία, Αουγκουστ Ντιλ, Στέφαν Κονάρσκε

Πέμπτη 5 Απριλίου Novasports1HD στις 21:45
«Ευρωλίγκα Αρμάνι Μιλάνο-Παναθηναϊκός Superfoods» (Z)
O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο Μιλάνο την Αρμάνι για την 30ή και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκα. Οι «πράσινοι», μετά το τέλος της αγωνιστικής, θα μάθουν και τον αντίπαλο τους στα play offs που θα ξεκινήσουν στις 17 Απριλίου. 


Πέμπτη 5 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
 «Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ» (Πρεμιέρα)
 Στη διάρκεια μερικών δεκαετιών, ένας σκύλος προσπαθεί να καταλάβει το νόημα της ύπαρξής    του. Κι ενώ επηρεάζει τις ζωές πολλών ανθρώπων, με ένα μόνο αγόρι δημιουργεί μια ισχυρή φιλία ζωής... (Κοινωνική ταινία, Ντένις Κουέιντ, Πέγκι Λίπτον

Παρασκευή 6 Απριλίου Novasports2HD στις 19:00
«Ευρωλίγκα Ολυμπιακός-Ζαλγκίρις» (Z)
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ζαλγκίρις στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στα play offs της διοργάνωσης στις 17/4.

Σάββατο 7 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
 «POWER RANGERS» (Πεμιέρα)
Πέντε έφηβοι ανακαλύπτουν κατά τύχη ένα παράξενο διαστημόπλοιο και, από τη μια στιγμή στην άλλη, αποκτούν υπερδυνάμεις και καλούνται να σώσουν ολόκληρη την ανθρωπότητα από το υπέρτατο κακό... (Ταινία δράσης - Επ. φαντασίας, Ντέικερ Μοντγκόμερι, Ναόμι Σκοτ)

Σάββατο 7 Απριλίου Discovery Channel στις 21:00
«Goblin works garage» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Τρεις εκκεντρικοί μηχανικοί, ο Τζίμι Ντεβίλ, ο Αντ Πάρτριτζ και η Έλεν Στάνλεϊ, είναι σε αποστολή: πρέπει να επαναφέρουν σε λειτουργία μια επιχείρηση που κάποτε άκμαζε στη Βρετανία, την Goblin. Οι τρεις τους θα επιδιορθώσουν κάποια από τα πιο γνωστά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, και θα δημιουργήσουν πρωτότυπα και τολμηρά σχέδια.

Κυριακή 8 Απριλίου  Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ» πρεμιέρα
Ενας πρώην πρωτοκλασάτος σωματοφύλακας προσλαμβάνεται για να μεταφέρει με ασφάλεια στη Χάγη τον μεγαλύτερο εχθρό του, έναν εκτελεστή που είναι ο βασικός μάρτυρας στη δίκη ενός δικτάτορα. (Κωμωδία δράσης,Ράιαν Ρέινολντς, Σάμιουελ Τζάκσον)

Τρίτη 10 Απριλίου  Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΑΡΧΙΤΣΙΓΚΟΥΝΗΣ» πρεμιέρα
Ενώ προσπαθεί να ξοδεύει όσο λιγότερα χρήματα γίνεται, ο τσιγκούνης Φρανσουά νιώθει ότι τα πάντα γύρω του καταρρέουν όταν γνωρίζει μια όμορφη γυναίκα και την κόρη του, της οποίας την ύπαρξη αγνοούσε! (Κωμωδία, Ντάνι Μπουν, Λοράνς Αρνέ)