Stingray Hits: Νέο κοκτέιλ διεθνών και τοπικών επιτυχιών…

Στόχος του Stingray είναι να αξιοποιήσει την αγάπη και τη γνώση της μουσικής για να δημιουργήσει νέες υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις αγορές σε όλο τον κόσμο.
Το δίκτυο Stingray Digital εγκαινίασε στη Βελγική αγορά (σε συνεργασία με τη IPTV πλατφόρμα Proximus TV), το νέο μουσικό κανάλι Stingray Hits, ένα κοκτέιλ με διεθνείς (70%) και τοπικές επιτυχίες (30%), το οποίο δοκιμάζεται για πρώτη φορά και θα αποτελέσει τη βάση για την ανάπτυξη σε άλλες αγορές, νέων τοπικών εκδόσεων Stingray Hits σε συνεργασία με δορυφορικές και IPTV πλατφόρμες…
Nicolas A.      


Ο στόχος του Stingray είναι να αξιοποιήσει την αγάπη και τη γνώση της μουσικής για να δημιουργήσει νέες υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις αγορές σε όλο τον κόσμο. Έτσι το Stingray Hits είναι ένα κανάλι που έχει αναπτυχθεί για να προσεγγίσει το ευρύτερο δυνατό κοινό από τους εφήβους και τη γενιά των millennials έως και τα μεγαλύτερα ηλικιακά γκρουπ που συνεχίζουν να αγαπούν τις νέες και παλιές τάσεις της μουσικής. Η πρεμιέρα του Stingray Hits μέσω της πλατφόρμας του Proximus TV (πρώην Belgacom TV) στο Βέλγιο είναι η τέλεια επίδειξη της ικανότητάς του Stingray να εντοπίσει το περιεχόμενο με τοπικές γεύσεις, τάσεις και μουσικές σκηνές.
Το Stingray Hits διατίθεται σε δυο εκδόσεις (Ολλανδική και Γαλλική) και είναι η τελευταία προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο μουσικών τηλεοπτικών καναλιών του ομίλου Stingray (στη κατηγορία «The Video Stars Are Taking Back TV»), η οποία και περιλαμβάνει τα εξειδικευμένα κανάλια «Stingray Retro ('80, '90 και αρχές '00), Stingray Vibe (hip-hop και R & B), Stingray Loud (rock, metal, punk, κλπ.), το Stingray Juicebox (μουσικά βίντεο για εφήβους) και σύντομα θα ξεκινήσει και το νέο κανάλι Stingray Platine (με 100% βίντεο στη γαλλική γλώσσα)»...

Stingray Hits Highlights
- Non-stop μουσικά βίντεο με τα πιο δημοφιλή αστέρια από το σήμερα
- All-time περιζήτητα μουσικά βίντεο των τελευταίων 20 ετών
- International hits με καλλιτέχνες όπως «Adele, Coldplay, Bruno Mars, Calvin Harris, Beyoncé, Taylor Swift, και άλλους».
- Video από τοπικούς καλλιτέχνες «Dimitri Vegas & Like Mike, Emma Bale, Fréro Delavega, Kendji Girac, Black M, Indila, Maître Gims, και άλλους».