Πρεμιέρα στο COSMOTE HISTORY: Διακεκριμένοι Έλληνες στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Κυνηγώντας το όνειρο»…

Δώδεκα πρόσωπα με εξέχουσα πορεία στον χώρο των γραμμάτων, των τεχνών και της επιστήμης, παρουσιάζει η  νέα σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής COSMOTE TV, «Κυνηγώντας το όνειρο», που κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 2 Μαΐου στις 21.00, στο COSMOTE HISTORY HD.

Η σειρά ανήκει στο νέο πρόγραμμα του COSMOTE HISTORY HD, που φέτος περιλαμβάνει πάνω από 40 νέες πρωτότυπες εκπομπές ντοκιμαντέρ, αλλά και συμπαραγωγές. Το 2018, το COSMOTE HISTORY HD θα φιλοξενήσει πάνω από 300 ώρες πρωτότυπου τηλεοπτικού προγράμματος, που καλύπτουν το 25% του νέου του προγράμματος. 
Η σειρά «Κυνηγώντας το όνειρο» φιλοξενεί διακεκριμένους Έλληνες, οι οποίοι αφηγούνται καθοριστικά γεγονότα της ζωής και της καριέρας τους, ενώ μοιράζονται δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισαν λόγω συνθηκών, έλλειψης υποστήριξης, κοινωνικών και άλλων προβλημάτων, τα οποία ωστόσο δε στάθηκαν εμπόδιο στην πορεία τους. Επίσης, αποκαλύπτουν τα ισχυρά κίνητρα που δεν τους επέτρεπαν να εγκαταλείψουν την προσπάθεια, αλλά και τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που τους βοήθησαν στην επίτευξη των στόχων τους. Παράλληλα, άνθρωποι του περιβάλλοντός τους αποκαλύπτουν στην κάμερα άγνωστες στο ευρύ κοινό, πτυχές των προσωπικοτήτων τους. 
Το πρώτο επεισόδιο την Τετάρτη 2 Μαΐου, φιλοξενεί για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση τον διεθνώς καταξιωμένο σχεδιαστή αυτοκινήτων, Ανδρέα Ζαπατίνα. Έχοντας συνεργαστεί με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες αυτοκινήτων στον κόσμο όπως οι FIAT, Alfa Romeo, SUBARU και BMW, ο ίδιος αποκαλύπτει από τη ναυαρχίδα της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας και μόνιμο τόπο διαμονής του, το Τορίνο καθοριστικά γεγονότα της πορείας του. Θα ακολουθήσουν και άλλες διακεκριμένες προσωπικότητες, όπως ο γενετιστής Στυλιανός Αντωναράκης, ο συγγραφέας Ευγένιος Τριβιζάς, η καλλιτέχνης Μαρίνα Καρέλλα, ο καθηγητής Φυσικής του ΕΜΠ, Ευάγγελος Γαζής, ο χορευτής Δάφνις Κόκκινος, καθώς και πολλοί ακόμη επιτυχημένοι Έλληνες.  
Η σειρά ντοκιμαντέρ «Κυνηγώντας το όνειρο» αποτελείται από 12 ωριαία επεισόδια, που θα προβάλλονται κάθε Τετάρτη βράδυ στις 21.00 και σε επόμενη προβολή κάθε Κυριακή στις 23.00. Η σειρά θα είναι διαθέσιμη και on demand, στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS. 
Το COSMOTE HISTORY HD είναι το μοναδικό ελληνικό κανάλι ντοκιμαντέρ με επίκεντρο την ιστορία και τον πολιτισμό της χώρας μας.
Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Απόστολος Νικολαΐδης, Διεύθυνση Φωτογραφίας: Θοδωρής Μιχόπουλος
Μοντάζ: Θανάσης Ντόβας, Γωγώ Μπεμπέλου, Μουσική Σύνθεση: Θοδωρής Ρέγκλης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Παναγιώτης Ίσαρης, Δημοσιογραφική Έρευνα – Αρχισυνταξία: Βίκυ Καρατζαφέρη, Διεύθυνση Παραγωγής: Γιώργος Δ. Λεμπέσης, Εxecutive Producer: Bασίλης Μεντζελόπουλος, Εκτέλεση Παραγωγής: Amuse