Η βραβευμένη σειρά ντοκιμαντέρ του ESPN, “ESPN 30 for 30” επιστρέφει στην COSMOTE TV

H COSMOTE TV παρουσιάζει για πέμπτη συνεχή χρονιά τη βραβευμένη με OSCAR® και Emmy® σειρά ντοκιμαντέρ του ESPN, ESPN 30 for 30”, η οποία κάνει αναδρομή σε 30 σημαντικά αθλητικά γεγονότα που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη. Οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πρώτη ιστορία του νέου κύκλου, που κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 22/5, στις 22.00 στο COSMOTE SPORT 6HD

Ο νέος κύκλος της σειράς που εξασφάλισαν τα κανάλια COSMOTE SPORT, αφορά σε ιστορίες όπως αυτή του θρύλου ων γηπέδων, George Best, ένα χαρισματικό αγόρι από το Μπέλφαστ που ενθουσίασε τη Μεγάλη Βρετάνια με τον μοναδικό τρόπο που έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ απασχόλησε λόγω της ταραχώδους ζωής του, που ήταν γεμάτη καταχρήσεις. Η ιστορία, αποτελεί και το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου της σειράς. 
Η εν λόγω παραγωγή ξεκίνησε το 2009 και κέρδισε την αποδοχή κοινού και κριτικών. Ανάμεσα στις σημαντικές διακρίσεις που έχει πάρει, ξεχωρίζει το Emmy του 2014 “για το καλύτερο μικρής διάρκειας, μη επιστημονικής φαντασίας, πρόγραμμα”, αλλά και το OSCAR του 2017, στην κατηγορία “καλύτερο ντοκιμαντέρ”. Η σειρά ντοκιμαντέρ “ESPN 30 for 30”, θα προβάλλεται κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 22.00, στο COSMOTE SPORT 6HD.