Ο Κώστας Αντετοκούνμπο στο “PICK N’ ROLL” της COSMOTE TV

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της COSMOTE TV, κάνοντας τον απολογισμό της εμπειρίας του στο ετήσιο Draft Combine του Σικάγο. Ο φόργουορντ των Dayton Flyers αναφέρθηκε επίσης στα αδέρφια του Γιάννη και Θανάση, αλλά και στο όνειρο συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδος. Οι φαν του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία  να απολαύσουν την αποκλειστική συνέντευξη του Κώστα Αντετοκούνμπο στο «PICK NROLL» της COSMOTE TV, την Τρίτη 29/5 στις 22.30 (COSMOTE SPORT 4HD).

Στην εκπομπή, θα προβληθεί επίσης η αποκλειστική συνέντευξη του πέντε φορές πρωταθλητή του NBA, Ρον Χάρπερ, ο οποίος μίλησε στους Βασίλη Σκουντή και Κώστα Κατέβα για την πορεία του στα παρκέ, αλλά και για την παρουσία στη θρυλική ομάδα των Σικάγο Μπουλς των Μάικλ Τζόρνταν, Σκότι Πίπεν και Ντένις Ρόντμαν. Μαζί τους φόρεσε τρία «δαχτυλίδια», πριν προσθέσει στη συλλογή του άλλα δυο με τους Λέικερς. Ο 54χρονος σταρ του ΝΒΑ επιλέγει επίσης τον καλύτερο παίκτη της εποχής μας. Στο πρόγραμμα του «PICK N’ ROLL» ανήκει επίσης η συνέντευξη του κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού, Παπέ Αμπού Σισέ, ο οποίος αποκαλύπτει το ταλέντο του στο μπάσκετ, καθώς και τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Όπως κάθε εβδομάδα, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν στη διάθεσή τους όλες τις εξελίξεις από τους τελικούς των περιφερειών στο ΝΒΑ, καθώς και τα στοιχεία που έκριναν την πρόκριση των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και Κλίβελαντ Καβαλίερς, για τέταρτη διαδοχική σεζόν, στους τελικούς της χρονιάς. 
Ακόμα, στη στήλη της εκπομπής "Ρετρό Ιστορίες" φιλοξενείται ρεπορτάζ για τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ  και τους λόγους για τους οποίους είχε αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης της σεζόν 1992-93, όταν οι Φοίνιξ Σανς τερμάτισαν στην κορυφή της κανονικής περιόδου. Καλεσμένος του Βασίλη Σκουντή στο στούντιο της εκπομπής θα είναι ο γκαρντ της «Ένωσης», Βασίλης Ξανθόπουλος, ο οποίος θα σχολιάσει την κατάκτηση του "Basketball Champions League" και του Κυπέλλου Ελλάδος, με την ΑΕΚ.