"Nova Highlights: 01 - 10 Ιουλίου"…

Τελευταία ενημέρωση 26/06:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
"Nova Highlights: 01 - 10 Ιουλίου"…
...
Κυριακή 1 Ιουλίου Mezzo στις 22:30
«Θρυλικοί μαέστροι» Αφιέρωμα
Απολαύστε θρυλικούς μαέστρους επί το έργο! Αυτό το καλοκαίρι, το Mezzo σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε κορυφαίους αρχιμουσικούς να διευθύνουν μερικές από τις σπουδαιότερες ορχήστρες σε μοναδικά έργα, μέσα από ένα ακόμα εξαιρετικό μουσικό αφιέρωμα!

«Στα ίχνη του ανέμου»: Μία ταινία για τη σκοτεινή καρδιά της Αμερικής έρχεται αποκλειστικά στη Nova
Η αστυνομική ταινία μυστηρίου, «Στα ίχνη του ανέμου», κάνει πρεμιέρα σε Ά τηλεοπτική προβολή και αποκλειστικά, την Κυριακή 1 Ιουλίου, στις 22:00, από το Novacinema1HD! Ο σεναριογράφος των ταινιών «Sicario: Ο Εκτελεστής» και «Πάση Θυσία», Τέιλορ Σέρινταν, γράφει και σκηνοθετεί ένα συγκλονιστικό νέο – γουέστερν το οποίο σκιαγραφεί μία διαφορετική, σκοτεινή πλευρά της Αμερικής. Το πρωταγωνιστικό καστ αποτελείται από τους εξαιρετικούς στις ερμηνείες τους Τζέρεμι Ρένερ, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Τζον Μπέρνθαλ και Γκράαμ ΓκρινΜια κοπέλα βρίσκεται νεκρή σε απομονωμένη ινδιάνικη περιοχή της Αμερικής. Μια νεοσύλλεκτη πράκτορας του FBI θα αναγκαστεί να συνεργαστεί με έναν ντόπιο κυνηγό άγριων ζώων με την ελπίδα να εξιχνιάσει την υπόθεση. 
Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται. 


Κυριακή 1 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ» Πρεμιέρα
Μία πράκτορας του FBI μεταβαίνει σε έναν ορεινό ινδιάνικο καταυλισμό για να ερευνήσει την υπόθεση δολοφονίας μιας νεαρής κοπέλας. Σύμμαχός της, ένας κυνηγός άγριων ζώων με βαρύ παρελθόν... (Αστυνομική ταινία μυστηρίου, Τζέρεμι Ρένερ, Ελίζαμπεθ Ολσεν)

Δευτέρα 2 Ιουλίου Novasports4HD στις 18:00
«Φιλικός αγώνας ΠΑΟΚ-Νόρτζελαντ» (Ζ)
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Ολλανδία για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν και θα αντιμετωπίσει τη Νόρτζελαντ από τη Δανία σε φιλικό αγώνα. 

Δευτέρα 2 Ιουλίου Novacinema2HD στις 22:15
«ΝΑΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» Πρεμιέρα
Μεγάλη έκπληξη περιμένει την Κλόε, όταν ανακαλύπτει πως οι νάνοι που κοσμούν τον κήπο του νέου της σπιτιού έχουν μια σπουδαία αποστολή: να σώσουν τον κόσμο από τα μοχθηρά Τρογκς! (Ταινία κιν. Σχεδίων, Φωνές: Στεφανία Φιλιάδη, Φοίβος Ριμένας)


Τρίτη 3 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ» Πρεμιέρα
Σε έναν κόσμο που μαστίζεται από υπερπληθυσμό και οι οικογένειες μπορούν να έχουν μόνο ένα παιδί, οι επτάδυμες αδελφές Σέτμαν επιβιώνουν ξεγελώντας τις Αρχές. Μέχρι που η μία εξαφανίζεται... (Περιπέτεια επ. φαντασίας, Νούμι Ραπάς, Γουίλεμ Νταφόε)

Τετάρτη 4 Ιουλίου Novasports2HD στις 15:00
«Wimbledon 3η μέρα – κεντρικό γήπεδο» (Ζ)
Το φημισμένο Grand Slam βρίσκεται ήδη στην τρίτη μέρα διεξαγωγής του και οι κορυφαίες «ρακέτες» του κόσμου προσφέρουν συναρπαστικό θέαμα.

Πέμπτη 5 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΙΛΙ ΤΟΥ ΚΑΪΖΕΡ» Πρεμιέρα
Ένας Γερμανός στρατιώτης αναλαμβάνει να ερευνήσει εάν η ολλανδική Αντίσταση κατασκοπεύει τον εξόριστο Κάιζερ κι έρχεται αντιμέτωπος με διλήμματα που θα δοκιμάσουν την πίστη και την αφοσίωσή του. (Αληθινή ιστορία, Λίλι Τζέιμς, Τζάι Κόρτνι)

Πέμπτη 5 Ιουλίου Travel Channel στις 21:00
«Οι βασιλιάδες της πισίνας» (Νέος κύκλος επεισοδίων)
Τον Ιούλιο, βουτήξτε στον ολοκαίνουριο κύκλο της σειράς «Οι βασιλιάδες της πισίνας», στον οποίο πρωταγωνιστούν μερικοί από τους μοναδικούς αρχιτέκτονες που κατασκευάζουν φανταστικές πισίνες.

Παρασκευή 6 Ιουλίου Novasports1HD στις 15:00
 «Wimbledon 5η μέρα – court 1» (Ζ)
 Το φημισμένο Grand Slam βρίσκεται ήδη στην τρίτη μέρα διεξαγωγής του και οι κορυφαίες   «ρακέτες» του κόσμου προσφέρουν συναρπαστικό θέαμα.


Σάββατο 7 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ» Πρεμιέρα
Μια χαλαρή εκδρομή στο δάσος παίρνει θανάσιμη τροπή για τον Γουίλ και τον γιο του, όταν γίνονται μάρτυρες μιας δολοφονίας και μπαίνουν στο στόχαστρο εγκληματιών και διεφθαρμένων αστυνομικών. (Αστυνομική ταινία δράσης, Μπρους Γουίλις, Χέιντεν Κρίστενσεν)

Σάββατο 7 Ιουλίου Novasports1HD στις 23:30
«Στιγμιότυπα Wimbledon» (Ζ)
Παρακολουθήστε απευθείας την ανασκόπηση της ημέρας και όλα όσα συνέβησαν στο τουρνουά την 6η μέρα διεξαγωγής του. Την Κυριακή οι παίκτες έχουν ρεπό.





Κυριακή 8 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ» Πρεμιέρα
Η αληθινή ιστορία για τον επικό αγώνα τένις του 1973 ανάμεσα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Μπίλι Τζιν Κινγκ και στον πρώην πρωταθλητή Μπόμπι Ριγκς, ο οποίος εξελίχθηκε σε μια πραγματική ‘μάχη των φύλων’. (Αληθινή ιστορία, Εμα Στόουν, Στιβ Καρέλ)

Δευτέρα 9 Ιουλίου FOX Life στις 21:00
«Quantico 3» (Νέος κύκλος επεισοδίων)
Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που η Άλεξ Πάρις (Πριάνκα Τσόπρα) χρειάστηκε να εξερευνήσει τα επικίνδυνα νερά της CIA, βάζοντας τη ζωή της σε κίνδυνο για χάρη της πατρίδας. Τώρα, η Άλεξ ζει μια ήρεμη ζωή κάπου στην Ιταλία. Αναγκάζεται, όμως, να εγκαταλείψει αυτό το ειδυλλιακό περιβάλλον, όταν ο Ράιαν (Τζέικ ΜακΛόκλιν) την πείθει να τον βοηθήσει να σώσει τη Σέλμπι (Τζοχάνα Μπράντι) από μια διαβόητη διεθνή έμπορο όπλων γνωστή ως «Η Χήρα», η οποία την κρατά όμηρο και ζητά ως αντάλλαγμα για την απελευθέρωσή της κάτι που μόνο η Άλεξ μπορεί να προσφέρει.

Τρίτη 10 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ» Πρεμιέρα
Η ιστορία του Μαρκ Φελτ, του πληροφοριοδότη που σε συνεργασία με τον δημοσιογράφο Μπομπ Γούντγουορντ αποκάλυψε το σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ, και του οποίου η ταυτότητα παρέμεινε μυστική για 30 χρόνια. (Αληθινή ιστορία , Λίαμ Νίσον, Νταϊάν Λέιν)

Τρίτη 10 Ιουλίου Novasports2HD στις 15:00
«Wimbledon – Προημιτελικά Γυναικών» (Ζ)
Το τουρνουά μπαίνει σιγά σιγά στην τελική του ευθεία. Οι σημερινές μονομαχίες στις γυναίκες θα αναδείξουν την κορυφαία τετράδα που θα αγωνιστεί για μια θέση στον τελικό