Το 55ο Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου στη Nova!

Το ιστορικό Ράλλυ Αιγαίου «σαλπάρει» και τα κανάλια Novasports για άλλη μία χρονιά θα είναι… on board! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, από την Παρασκευή 20 Ιουλίου έως την Κυριακή 30 Ιουλίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποκλειστικά για έκτη συνεχόμενη χρονιά, την εξέλιξη του 55ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Ράλλυ Αιγαίου. Οι εκπομπές θα προβάλλονται σε πρώτη μετάδοση κάθε βράδυ στις 23:00 από το Novasports1HD, από την υπηρεσία Nova GO και από το Web TV του Novasports.gr. Οι καθημερινές ανταποκρίσεις θα επαναλαμβάνονται από το Novasports24HD από τις 00:30 το βράδυ έως και την επόμενη μέρα στις 17:00 καθώς και σε επανάληψη την επόμενη μέρα στις 18:00 από το Novasports4HD.

Το πλέον ιστορικό ιστιοπλοϊκό γεγονός ανοιχτής θάλασσας, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Πανελλήνιο Όμιλο Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (Π.Ο.Ι.Α.Θ.), θα πλέει για εννέα ημέρες στη διαδρομή Φάληρο-Αμοργός-Λειψοί-Πάρος-Σούνιο, μία διαδρομή συνολικά 350 ναυτικών μιλίων. Η Novasports Sailing Team αποτελούμενη από τον Παντελή Λώλη, τις κάμερες εν πλω και την ομάδα παραγωγής των αθλητικών καναλιών της Nova θα μεταφέρουν τις εξελίξεις της ημέρας. 
Πριν την έναρξη της διοργάνωσης, την Πέμπτη 19 Ιουλίου στις 23:00 θα προβληθεί η ανασκόπηση του 54ου Ράλλυ Αιγαίου. Επίσης, μετά τη λήξη των φετινών ιστιοπλοϊών και συγκεκριμένα την Τρίτη 31 Ιουλίου στις 23:00 θα μεταδοθεί η ανασκόπηση του 55ου Ράλλυ Αιγαίου με όλες τις μεγάλες στιγμές των αγώνων, τα παραλειπόμενα, αλλά και κυρίως τους τερματισμούς και τις απονομές στους νικητές.