"Nova Highlights: 11 - 28 Αυγούστου"…

Τελευταία ενημέρωση 02/08:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
"Nova Highlights: 11 - 28 Αυγούστου"…...
Σάββατο 11 Αυγούστου Novacinema1HD στις 22:00
«ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ» Πρεμιέρα
Τρεις φίλες ταξιδεύουν στη Βραζιλία για το γάμο μιας αγαπημένης παιδικής φίλης. Κι ενώ στο μυαλό τους είχαν διακοπές και διασκέδαση, καταλήγουν να ζήσουν μια άνευ προηγουμένου περιπέτεια... (Κωμωδία, Μαργκό Μπανσιγιόν, Βανέσα Γκιντ)

Σάββατο 11 Αυγούστου  Novasports2HD στις 21:45
«Ολλανδικό πρωτάθλημα Αϊντχόφεν-Ουτρέχτη» (Ζ)
Το ολλανδικό πρωτάθλημα κάνει πρεμιέρα και η πρωταθλήτρια Αϊντχόφεν υποδέχεται την Ουτρέχτη για την 1η αγωνιστική.

Κυριακή 12 Αυγούστου Novacinema1HD στις 22:00
«ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΝΔΡΕΣ» Πρεμιέρα
Η συγκλονιστική ιστορία μιας επίλεκτης ομάδας πυροσβεστών, που με αποφασιστικότητα και αυταπάρνηση αναλαμβάνει δράση σε μια από τις πιο φονικές πυρκαγιές στην σύγχρονη ιστορία των Η.Π.Α. (Αληθινή ιστορία, Τζος Μπρόλιν, Μάιλς Τέλερ)

Δευτέρα 13 Αυγούστου Nat Geo Wild στις 19:00
«Ψαρεύοντας γίγαντες» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Από τα ταραγμένα νερά του Νείλου μέχρι την απομονωμένη ατόλη Αστόβ στις Σεϋχέλλες και τα σκοτεινά πράσινα νερά έξω από τις ακτές της Γκαμπόν, ο Νοτιοαφρικανός περιπετειώδης ψαράς Andy Coetzee ξεκινά ένα συναρπαστικό ταξίδι για να πιάσει μερικά από τα πιο διάσημα και σπάνια είδη ψαριών του κόσμου.

Τρίτη 14 Αυγούστου Novacinema1HD στις 22:00
«ΜΠΕΝ-ΧΟΥΡ» Πρεμιέρα
Εχοντας κατηγορηθεί άδικα για μία προδοσία που δεν διέπραξε, ο Ιούδας Μπεν-Χουρ χάνει τα πάντα και καταλήγει σκλάβος. Χρόνια μετά, επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση αλλά τελικά βρίσκει τη λύτρωση. (Περιπέτεια δράσης, Τζακ Χιούστον, Μόργκαν Φρίμαν)

Τρίτη 14 Αυγούστου History στις 23:00
«Αρχαίο Top 10» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Το μοναδικό Top 10 που διαμορφώθηκε εδώ και εκατοντάδες χρόνια -μονάρχες, μνημεία, όπλα και πρωτοποριακές κατασκευές του αρχαίου κόσμου μπαίνουν σε διαδικασία σύγκρισης. Πού κατατάσσεται ο Ιούλιος Καίσαρας σε σύγκριση με τον Μέγα Αλέξανδρο; Ποιο αρχαίο μνημείο άντεξε στο χρόνο καλύτερα από τα υπόλοιπα; Ποιο αρχαίο σκάφος υπερτερεί όλων των άλλων; Για πρώτη φορά, η σειρά του History θα βάλει κάτω όλα τα στοιχεία και θα προσπαθήσει να βρει απαντήσεις ανατρέχοντας στο παρελθόν, για να καταλήξει μία και καλή στον «ιστορικό» νικητή.

Τρίτη 14 Αυγούστου Novasports2HD στις 21:00
«Προκριματικά UEFA Champions League ΑΕΚ-Σέλτικ ή Ρόζενμποργκ» (Ζ)
Το ευρωπαϊκό ραντεβού της ΑΕΚ έφτασε! Η ΑΕΚ υποδέχεται μία εκ των Σέλτικ ή Ρόζενμποργκ στον επαναληπτικό αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League και θέλει την πρόκριση για να βρεθεί στα πλέι οφ του θεσμού.

Τετάρτη 15 Αυγούστου Novasports1HD στις 23:30
«Στιγμιότυπα EFL Championship»
Ο μαραθώνιος των 46 αγωνιστικών έχει ήδη ξεκινήσει στην Championship Αγγλίας και έχει ήδη διεξαχθεί η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Παρακολουθήστε όλα όσα έγιναν στα γήπεδα της κατηγορίας το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Πέμπτη 16 Αυγούστου Novacinema1HD στις 22:00
«ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΒΟΥΡΓΟΥΝΔΙΑ» Πρεμιέρα
Με αφορμή τη σοβαρή κατάσταση της υγείας του πατέρα του, ο Ζαν επιστρέφει στην πατρίδα του κι έρχεται κοντά με τα αδέλφια του, καθώς οι τρεις τους προσπαθούν να σώσουν τους οικογενειακούς αμπελώνες. (Κομεντί, Πιο Μαρμάι, Ανα Ζιραρντό) 2017.

Πέμπτη 16 Αυγούστου  Novacinema2HD στις 22:00
« Η ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΞΕΝΟΥ»
Με τη βοήθεια ενός φίλου της, άσου στους υπολογιστές, μια δυναμική δημοσιογράφος προσεγγίζει έναν μεγιστάνα της διαφήμισης, με σκοπό να εξιχνιάσει τη μυστηριώδη δολοφονία μιας παιδικής της φίλης. (Αστυνομικό θρίλερ, Χάλι Μπέρι, Μπρους Γουίλις)

Παρασκευή 17 Αυγούστου Novasports1HD στις 21:45
«Γαλλικό πρωτάθλημα Ρεμς-Λιόν» (Ζ)
Η νεοφώτιστη Ρεμς υποδέχεται τη Λιόν στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 2ης αγωνιστικής στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Παρασκευή 17 Αυγούστου FOX στις 23:30
«Arrested development 5» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων)
Ο 5ος κύκλος της σειράς «Arrested Development» βρίσκει την οικογένεια Μπλουθ, με αρχηγό τη Λουσίλ, να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την ξαφνική επιτυχία της καμπάνιας της Λίντσι για μια θέση στο Κογκρέσο. Το πρώτο επεισόδιο καταφέρνει πολύ γρήγορα να επαναπροσδιορίσει δύο από τα πιο σκοτεινά σημεία του 4ου κύκλου: την πικρία του Τζορτζ Μάικλ προς τον πατέρα του και την τρομακτικά προφητική καμπάνια της Λίντσι με μήνυμα «build a wall», όμοιο με εκείνο του Ντόναλντ Τραμπ.

Σάββατο 18 Αυγούστου Novasports1HD στις 21:30
«Ιταλικό πρωτάθλημα 1η αγωνιστική» (Ζ)
Πρεμιέρα απόψε στο ιταλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου! Γιουβέντους, Ίντερ, Νάπολι, Μίλαν και άλλες παραδοσιακές δυνάμεις ρίχνονται στη μάχη για την κατάκτηση του «σκουντέτο»!

Σάββατο  18 Αυγούστου  Novacinema1HD στις 22:00
«ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ» Πρεμιέρα
Η ιστορία του Μάικλ Σπέρλοκ, ενός πωλητή που έγινε ιερέας και έδωσε αγώνα για να κρατήσει ανοιχτή μια μικρή εκκλησία και να προσφέρει ένα μέλλον σε μια ομάδα μεταναστών από τη Νοτιοανατολική Ασία. (Αληθινή ιστορία, Τζον Κόρμπετ, Κάρα Μπουόνο)

Κυριακή 19 Αυγούστου  Novasports2HD στις 21:30
«Ιταλικό πρωτάθλημα – 1η αγωνιστική» (Ζ)
Το ιταλικό πρωτάθλημα ξεκινάει και μεγάλες ομάδες όπως Γιουβέντους, Ίντερ, Μίλαν και Νάπολι ρίχνονται στη μάχη για το πολυπόθητο «σκουντέτο»!

Κυριακή 19 Αυγούστου Novacinema1HD στις 22:00
«ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ: GEOSTORM» Πρεμιέρα
Μια σειρά ακραίων φυσικών καταστροφών αναγκάζει τους ηγέτες του πλανήτη να εγκαταστήσουν ένα δίκτυο δορυφόρων που θα ελέγχει την κλιματική αλλαγή. Οι συνέπειες, όμως, θα είναι απρόσμενες... (Ταινία επ. φαντασίας , Τζέραρντ Μπάτλερ, Τζιμ Στάρτζες)


Δευτέρα 20 Αυγούστου MTV στις 03:00
«MTV Video Music Awards 2018» Live
Ετοιμαστείτε, γιατί τα MTV Video Music Awards επιστρέφουν στη Νέα Υόρκη και στο Radio City Music Hall. Ένα επικό σόου, που θα χαρίσει αξέχαστες στιγμές και θα προσφέρει μοναδικές αναμνήσεις στο MTV, στους νικητές των βραβείων, τους καλεσμένους και φυσικά στο κοινό!

Τρίτη 21 Αυγούστου FOX Life στις 21:00
«Marvels cloak & dagger» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Το «Marvel’s Cloak & Dagger» είναι η ιστορία της Τάντι Μπόουεν και του Ταϊρόν Τζόνσον, δύο εφήβων με πολύ διαφορετικά βιώματα, οι οποίοι συνδέονται με μυστήριο τρόπο μεταξύ τους, καθώς ανακαλύπτουν πως διαθέτουν υπερδυνάμεις που δεν είχαν στο παρελθόν.

Τρίτη 21 Αυγούστου Novacinema1HD στις 22:00
«THE TALE» Πρεμιέρα
Ενα παλιό ημερολόγιο οδηγεί μια γυναίκα σε ένα επώδυνο ταξίδι αναμνήσεων και στην αποκάλυψη της σκληρής αλήθειας για γεγονότα που στο μυαλό της είχε διαστρεβλώσει, για να καταφέρει να επιβιώσει... (Κοινωνική ταινία, Λόρα Ντερν, Ελεν Μπέρστιν)

Τετάρτη 22 Αυγούστου Novasports1HD στις 21:45
«EFL Championship Α.Βίλα-Μπρέντφορντ» (Ζ)
Η Άστον Βίλα φιλοξενεί την Μπρέντφορντ για την 4η εμβόλιμη αγωνιστική του πρωταθλήματος Championship Αγγλίας.

Τετάρτη 22 Αυγούστου Novacinema2HD στις 22:00
«2012»
Με την προφητεία των Μάγια για το 2012 να αιωρείται και τον κόσμο να απειλείται με καταστροφή, ένας άνδρας παίρνει την κατάσταση στα χέρια του για να σώσει την οικογένειά του, σε μια μάχη με το χρόνο. (Περιπέτεια επ. φαντασίας, Τζον Κιούζακ, Αμάντα Πιτ) 

Πέμπτη 23 Αυγούστου Novacinema1HD στις 22:00
«ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΣΤΗ ΣΙΚΑΛΗ» Πρεμιέρα
Η ζωή του αινιγματικού Αμερικανού συγγραφέα Τζερόμ Ντέιβιντ Σάλιντζερ, από τα νεανικά του χρόνια μέχρι τη δίνη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και τη δημιουργία του μυθιστορήματος 'Ο φύλακας στη σίκαλη'. (Αληθινή ιστορία, Νίκολας Χολτ, Κέβιν Σπέισι)

Παρασκευή 24 Αυγούστου Novasports1HD στις 21:45
«Γαλλικό πρωτάθλημα Λιόν-Στρασβούργο» (Ζ)
Η Λιόν υποδέχεται το Στρασβούργο στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 3ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος.

Σάββατο 25 Αυγούστου Novasports2HD στις 21:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου -1η αγωνιστική» (Ζ)
Το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ξεκινάει και η NOVA έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα προβολής των εντός έδρας αγώνων των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ, ΑΕΛ, Πανιωνίου, ΑΕΛ και Λεβαδειακού.

Σάββατο  25 Αυγούστου  Novacinema1HD στις 22:00
«ΑΝΤΙΟ ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΡΟΜΠΙΝ» Πρεμιέρα
H ζωή του συγγραφέα Α. Α. Μιλν, που μέσα από τη σχέση του με τον γιο του εμπνεύστηκε τις ιστορίες του 'Γουίνι, το αρκουδάκι', και το υψηλό τίμημα της επιτυχίας για εκείνον και την οικογένεια του. (Αληθινή ιστορία, Ντόναλ Γκλίσον, Αλεξ Λόθερ)

Σάββατο 25 Αυγούστου History στις 23:00
«Τζέιμς Νέσμπιτ» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Ο βραβευμένος ηθοποιός Τζέιμς Νέσμπιτ ξεκινά ένα ταξίδι με σκοπό να ερευνήσει την ιστορία μέσα από μία πρωτοποριακή σειρά έξι επεισοδίων, προκειμένου να αποκαλύψει τι πραγματικά συνέβη πριν από μερικές από τις μεγαλύτερες καταστροφές που συγκλόνισαν -και διαμόρφωσαν- τη Βρετανία.

Κυριακή 26 Αυγούστου Novacinema1HD στις 22:00
«JUMANJI: ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ» Πρεμιέρα
Τέσσερις μαθητές ανακαλύπτουν ένα παλιό βιντεοπαιχνίδι κι όταν ξεκινούν να παίζουν μεταφέρονται στην καρδιά της ζούγκλας. Ο μοναδικός τρόπος για να επιστρέψουν στον κόσμο τους είναι να επιβιώσουν. (Κωμική περιπέτεια, Ντουέιν Τζόνσον, Κέβιν Χαρτ)


Κυριακή 26 Αυγούστου Novasports1HD στις 21:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου -1η αγωνιστική» (Ζ)
Το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ξεκινάει και η NOVA έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα προβολής των εντός έδρας αγώνων των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ, ΑΕΛ, Πανιωνίου, ΑΕΛ και Λεβαδειακού.

Τρίτη 28 Αυγούστου Novacinema1HD στις 22:00
«ΗΡΑΚΛΗΣ» Πρεμιέρα
Εξόριστος και γεμάτος τύψεις, ο Ηρακλής καλείται έναντι αμοιβής να εκπαιδεύσει το στρατό του βασιλιά της Θράκης και ταυτόχρονα να δικαιώσει τον θρύλο του και να πιστέψει ξανά στον εαυτό του. (Περιπέτεια δράσης, Ντουέιν Τζόνσον, Ιαν ΜακΣέιν)