Οι «μάχες» ΠΑΟΚ & Ολυμπιακού στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα βόλεϊ αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT και η ιταλική λίγκα βόλεϊ γυναικών...
Ο ΠΑΟΚ και η ομάδα ανδρών και γυναικών του Ολυμπιακού ρίχνονται και τη νέα αγωνιστική σεζόν στη «μάχη» των κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων βόλεϊ, και οι φαν του αθλήματος θα έχουν στη διάθεσή τους την αγωνιστική δράση ζωντανά και αποκλειστικά, μέσα από την COSMOTE TV.
O «Δικέφαλος του Βορρά», έχοντας επικρατήσει της Καζινμπάρτσικα με 3-0 σετ, προκρίθηκε στην επόμενη φάση του CEV Champions League και καλείται να αντιμετωπίσει εντός έδρας, στον 2ο γύρο της διοργάνωσης, την BBSK Κωνσταντινούπολης (Τετάρτη 24/10, 18.00, COSMOTE SPORT 7HD). Ο επαναληπτικός αγώνας θα δοθεί την Τετάρτη 31/10 στην Τουρκία (17.00, COSMOTE SPORT 7HD). Τη συμμετοχή του στο CEV Cup αποφάσισε φέτος ο Ολυμπιακός με τους «Πειραιώτες» αν και πρωταθλητές να αποφασίζουν να μην αγωνιστούν ούτε φέτος στο CEV Champions League. Ο Ολυμπιακός που πέρυσι αγωνίστηκε στο Challenge Cup φτάνοντας ως και τον τελικό ξεκινάει το ευρωπαϊκό του ταξίδι τον Νοέμβριο. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον ηττημένο που θα προκύψει από τον αγώνα για τα προκριματικά του CEV Champions League μεταξύ της Λευκορωσικής Shakhtior Soligorsk, και της Γερμανικής United Volleys Frankfurt. Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 28/11 και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT. Στην υπεράσπιση του περσινού τίτλου της στο CEV Challenge Cup στοχεύει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, η οποία θα ξεκινήσει από τον 2ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης και στον δρόμο της θα βρει την Chev Diekirch από το Λουξεμβούργο. Η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί την Τετάρτη 7/11 (19.00, COSMOTE SPORT 7HD).
Παράλληλα, οι φίλοι του βόλεϊ θα έχουν μέσα από την COSMOTE TV την ευκαιρία να απολαύσουν και την ιταλική λίγκα γυναικών, που αποτελεί ένα από τα πιο παλιά εθνικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Μεταξύ των μετεχόντων είναι και η Lardini Filottrano, στην οποία υπάρχει και «ελληνικό χρώμα», καθώς στο ρόστερ της ανήκει η Ανθή Βασιλαντωνάκη.