Vodafone TV αναβάθμιση με MTV Live HD και τις VOD πλατφόρμες PameOdeon και Nickelodeon+…

''To Vodafone TV καλωσορίζει το PameOdeon!''
Επικείμενη Vodafone TV πρεμιέρα της νέας VOD πλατφόρμας “Nickelodeon+”…
“MTV Live HD” και έντονη κινητικότητα αλλαγών στο μουσικό χαρτοφυλάκιο της Vodafone TV...
Σταμάτησε η εμπορική διάθεση της IPTV πλατφόρμας “CYTA Τηλεόραση” στην Ελληνική αγορά...
Νοέμβριος ο μήνας που ξεκινά η μάχη των αναβαθμίσεων για τις παιδικές VOD πλατφόρμες στη συνδρομητική τηλεόραση, από τη μια η COSMOTE TV με τη πρεμιέρα της νέας VOD πλατφόρμας “Cartoon Network On Demand” (στις 12 Νοεμβρίου) και από την άλλη η Vodafone TV με την επικείμενη πρεμιέρα της νέας VOD πλατφόρμας “Nickelodeon+”, καθώς και της κινηματογραφικής SVoD πλατφόρμας "PameOdeon"... Παράλληλα ξεκίνησαν οι αλλαγές στο μουσικό χαρτοφυλάκιο της Vodafone TV με τη πρεμιέρα της συναυλιακής υπηρεσίας “MTV Live HD”, ενώ σταμάτησε η εμπορική διάθεση της θυγατρικής IPTV πλατφόρμας “CYTA Τηλεόραση”, που θα ανοίξει το δρόμο για τη σταδιακή διευθέτηση με προσφορές εν μέρει `η πλήρης μετάβασης των συνδρομητών της στις υπηρεσίες “Vodafone TV `η Vodafone Home ”...
Nicolas A.

Επικείμενη Vodafone TV πρεμιέρα της νέας VOD πλατφόρμας “Nickelodeon+”...
Στη μάχη των αναβαθμίσεων για τις παιδικές VOD πλατφόρμες στη συνδρομητική τηλεόραση, μπαίνει και η Vodafone TV με την επικείμενη πρεμιέρα της νέας VOD πλατφόρμας “Nickelodeon+” (περισσότερα στα Nickelodeon Highlights Νοεμβρίου)!

Σταμάτησε η εμπορική διάθεση της IPTV πλατφόρμας “CYTA Τηλεόραση” στην Ελληνική αγορά...
Παράλληλα σταμάτησε η εμπορική διάθεση της θυγατρικής IPTV πλατφόρμας “CYTA Τηλεόραση” (συνεχίζει όμως τη λειτουργία της μόνο για τους υφιστάμενους συνδρομητές Cytavision, καθώς από το δικτυακό της τόπο διατίθενται μόνο υπηρεσίες 2Play ίντερνετ/τηλεφωνίας). Έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για τη σταδιακή διευθέτηση με προσφορές εν μέρει `η πλήρης μετάβασης των συνδρομητών της στις υπηρεσίες “Vodafone TV `η Vodafone Home (ίντερνετ, τηλεφωνία, τηλεόραση)”... Από την άλλη μοναδικές υπηρεσίες που διαθέτει αυτή τη στιγμή στο χαρτοφυλάκιο της “CYTA Τηλεόραση”, όπως οι ψυχαγωγικές υπηρεσίες “Sundance TV (COSMOTE TV), CBS Reality (COSMOTE TV) και οι μουσικές υπηρεσίες MTV Hits (Nova, Wind Vision) και VH1 Classic (80s + 90s Music)”, παραμένει άγνωστο το τοπίο εάν θα ενσωματωθούν και στο χαρτοφυλάκιο της Vodafone TV.

“MTV Live HD” και έντονη κινητικότητα αλλαγών στο μουσικό χαρτοφυλάκιο της Vodafone TV...
Αν και αυτή τη περίοδο υπάρχει έντονη κινητικότητα αλλαγών στο μουσικό χαρτοφυλάκιο της Vodafone TV, καθώς από τη μια ήδη εντάχθηκε στο Vodafone TV EPG η συναυλιακή υπηρεσία “MTV Live HD” (COSMOTE TV, Nova, Wind Vision), μέσω της οποίας θα έχουν για πρώτη φορά την ευκαιρια οι συνδρομητές της Vodafone TV, να παρακολουθήσουν την μεγάλη εκδήλωση των μουσικών βραβείων "MTV EMAs Bilbao 2018" (την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στις 21.00). Αλλά και τη ταυτόχρονη απενεργοποίηση της ροκ μουσικής υπηρεσίας “MTV Rocks” (η οποία συνεχίζει στην ευρωπαϊκή της έκδοση σε Wind Vision)!

"80s + 90s Music": Η δημοφιλής κατηγορία μουσικής που απουσιάζει από τα χαρτοφυλάκια όλων των πλατφορμών στην Ελληνική αγορά...
Και από την άλλη το μουσικό χαρτοφυλάκιο της Vodafone TV (όπως και των άλλων ελληνικών πλατφορμών), δεν διαθέτει μια μουσική υπηρεσία που να καλύπτει τη δημοφιλή κατηγορία μουσικής 80s + 90s Music (τύπου “VH1 Classic”) και το ηλικιακό ακροατήριο 30 έως 49 ετών!

''To Vodafone TV καλωσορίζει το PameOdeon!''
Η Vodafone Ελλάδας και η ODEON προχώρησαν σε συμφωνία για τη διάθεση περιεχομένου του PameOdeon στους συνδρομητές Vodafone TV, ενισχύοντας περαιτέρω τη συνεργασία τους. Tο πλούσιο On Demand περιεχόμενο του Vodafone TV εμπλουτίζεται με μια τεράστια ποικιλία ταινιών από την υπηρεσία PameOdeon, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να απολαμβάνουν ακόμα περισσότερες πρεμιέρες και μεγάλες επιτυχίες από όλο τον κόσμο, τη στιγμή που εκείνοι θέλουν.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα κατηγορία On Demand περιεχομένου, PameOdeon θα περιλαμβάνει:
Λαμπερές Πρεμιέρες
Ταινίες που έκαναν πρεμιέρα τη φετινή κινηματογραφική χρονιά θα προβάλλονται στο Vodafone TV μέσα από το PameOdeon. Ανάμεσά τους η καταιγιστική σπιρτόζικη κωμωδία «Ο Θάνατος του Στάλιν» με τον Steve Buscemi και την Olga Kurylenko, το «Death Wish», μια από τις πιο συναρπαστικές κινηματογραφικές ιστορίες εκδίκησης δια χειρός του σκηνοθέτη του Hostel, Eli Roth, με τον Bruce Willis, το Μετά την Καταιγίδα του Balthasar Kormakur με την Sheilene Woodley και τον Sam Claflin και την ανατριχιαστική -βασισμένη σε αληθινά γεγονότα- ιστορία φαντασμάτων με την Helen Mirren, Winchester: Το Σπίτι των Φαντασμάτων.

Μεγάλη ποικιλία επιτυχημένων ταινιών από όλο τον κόσμο.
Οι συνδρομητές Vodafone TV θα μπορούν να απολαύσουν ξένες ταινίες οι οποίες έχουν συναρπάσει κοινό και κριτικούς, από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά φεστιβάλ του κόσμου μέχρι και τα Όσκαρ: Οι 12 χρόνια σκλάβος, London Has Fallen, Οι Αναλώσιμοι, Το κορίτσι με το Τατουάζ, Prisoners, Le Capital, The Fifth Element, The Hateful Eight είναι μερικές από τις δημοφιλείς ταινίες που μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα από περιπέτειες, κωμωδίες, κοινωνικές, ντοκιμαντέρ, αστυνομικές και θρίλερ, ενώ η επιλογή ανανεώνεται συνεχώς.

Πλούσια Παιδική ταινιοθήκη.
Παιδικές ταινίες οι οποίες εξελίχθηκαν σε μεγάλες επιτυχίες, όπως το Paddington 2, το Gnome Alone (Νάνος στο Σπίτι) από τον παραγωγό του Shrek, το Nut Job (Ένας Σκίουρος Σούπερ-Ήρωας) και οι περιπέτειες του Garfield είναι στη διάθεση των συνδρομητών του Vodafone TV, προσφέροντας διασκέδαση για όλη την οικογένεια.
Το νέο Vodafone TV αλλάζει τα δεδομένα της τηλεόρασης στην Ελλάδα με συναρπαστικό περιεχόμενο, μοναδική εμπειρία και απεριόριστες δυνατότητες που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Τώρα πια όλοι μπορούν να το αποκτήσουν σε όποιο δίκτυο κι αν ανήκουν ώστε να απολαμβάνουν το καλύτερο live και On Demand περιεχόμενο σε όποια συσκευή θέλουν μέσα ή έξω από το σπίτι!
www.vodafone.gr/tv