Το μπασκετικό ντέρμπι των «αιωνίων» αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της betshop.gr Basket League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και Ολυμπιακό πλησιάζει και οι φίλοι του μπάσκετ θα το απολαύσουν ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV, την Κυριακή 18/11 στις 18.00 (COSMOTE SPORT 4HD).
Οι τηλεθεατές θα μεταφερθούν στον αγωνιστικό χώρο πριν το τζάμπολ μέσα από το pre game show, με τους Ρήγα Δάρδαλη και Δημήτρη Παπανικολάου που θα ξεκινήσει στις 16.30 (COSMOTE SPORT 4HD). Την ίδια ώρα, οι Άρης Μπάρκας, Κώστας Κατέβας, Πάρης Τσελεπίδης και Δημήτρης Ζαφειρόπουλος θα καταγράφουν κάθε βήμα των δύο αποστολών από την στιγμή της άφιξής τους στο ΟΑΚΑ.

Μέσα από το pre game show, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα παρακολουθήσουν συνέντευξη του φόργουορντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος μίλησε στον Κώστα Κατέβα για τη «μετακόμισή» του από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό, αλλά και για τον ρόλο του φέτος στους «πράσινους». Παράλληλα, ο σέντερ των «ερυθρολεύκων» Γιώργος Μπόγρης περιέγραψε στον Άρη Μπάρκα την ατμόσφαιρα ενός τέτοιου ντέρμπι και τα στοιχεία που θα κρίνουν τον αγώνα.

Στις 18.00 ο Βασίλης Σκουντής, θα περιγράψει τον αγώνα σε σχολιασμό του Δημήτρη Παπανικολάου και αμέσως μετά τη λήξη και την ανάδειξη του νικητή, θα ακολουθήσει το post game show, με δηλώσεις όλων των πρωταγωνιστών.

Ακόμα, εν όψει του ντέρμπι «αιωνίων» οι φίλοι του μπάσκετ θα παρακολουθήσουν πριν την έναρξη του pre game show συνέντευξη του Ντίνο Ράτζα στους Βασίλη Σκουντή και Ρήγα Δάρδαλη, για τις στιγμές που πέρασε στα παρκέ φορώντας τη φανέλα και των δύο ομάδων (15.30, COSMOTE SPORT 4HD).