Nova Highlights: 20 Νοεμβρίου - 04 Δεκεμβρίου"…

Τελευταία ενημέρωση 20/11:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...

"Nova Highlights: 20 Νοεμβρίου - 04 Δεκεμβρίου"…
...
Τρίτη 20 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΠΟΛΥΞΕΝΗ» πρεμιέρα
Μετά το θάνατο των θετών γονιών της, η νεαρή Πολυξένη, υιοθετημένη το 1957 από ένα ζευγάρι Κωνσταντινουπολιτών, μένει μόνη της, αντιμέτωπη με ένα σχέδιο υφαρπαγής της κληρονομιάς της. (Κοινωνική ταινία, Κάτια Γκουλιώνη, Οζγκιούρ Εμρέ Γιλντιρίμ)
«Πολυξένη»: Η βραβευμένη συμπαραγωγή της Nova έρχεται αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema
Η ταινία «Πολυξένη», η οποία έχει διαγράψει ήδη μία λαμπρή φεστιβαλική πορεία, ενώ αποτελεί και την πρόταση της Ελλάδας για την τελική πεντάδα υποψηφιοτήτων ξενόγλωσσης ταινίας στην 91η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ 2019, κάνει πρεμιέρα σε Ά τηλεοπτική προβολή και αποκλειστικά, την Τρίτη 20 Νοεμβρίου, στις 22:00, από το Novacinema1HD! Η «Πολυξένη» έχει τιμηθεί με το Βραβείο Νεότητας Καλύτερης Ταινίας στο 58ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Ταινίας Grand Prix στο Tetouan International Mediterranean Film Festival στο Μαρόκο και το βραβείο Καλύτερης Ταινίας αλλά και Α΄ Γυναικείου ρόλου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Los Angeles. Επίσης, απέσπασε συνολικά 4 βραβεία Ίρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου: Α’ Γυναικείου Ρόλου για τη Κάτια Γκουλιώνη, Β’ Γυναικείου Ρόλου για την Λυδία Φωτοπούλου, Φωτογραφίας και Πρωτότυπης Μουσικής, ενώ έχει συμμετάσχει στα Φεστιβάλ του Σαν Φρανσίσκο, του Δουβλίνου και στο Film Expo της Νέας Υόρκης.
Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός κοριτσιού που μεγαλώνει στο ορφανοτροφείο της Καβάλας ώσπου, το 1955, να το υιοθετήσει το ζεύγος Σεριάδη, επιφανείς και εύποροι Κωνσταντινουπολίτες χωρίς παιδιά. Της προσφέρουν ένα ισχυρό όνομα και διασφαλίζουν την αφοσίωσή της. Έτσι η 12χρονη ΠΟΛΥΞΕΝΗ, αποχωρίζεται τον μικρότερο αδερφό της στο ορφανοτροφείο της Καβάλας και ξεκινά μια νέα ζωή, με άριστες προδιαγραφές. Μορφώνεται, ενηλικιώνεται, ερωτεύεται έναν νεαρό άσημο Τούρκο της γειτονιάς της και λαχταρά τη ζωή, χωρίς να μπορεί να υποψιαστεί το σχέδιο εξόντωσης που στήνεται πίσω απ’ την πλάτη της με στόχο την περιουσία που κληρονομεί.
Η «Πολυξένη» πλαισιώνεται από ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών με τους: Κάτια Γκουλιώνη, Ozgur Emre Yildirim, Λυδία Φωτοπούλου, Ακύλλα Καραζήση, Νίκο Χατζόπουλο, Ερρίκο Λίτση, Υβόννη Μαλτέζου, Αλέξανδρο Μυλωνά, Χριστίνα Σανλίογλου, Χαρά Αδαμίδου, Νίκο Καραθάνο, Μελέτη Γεωργιάδη, Αργύρη Πανταζάρα, Γιάννη Στάνκογλου και Αλέκο Πάγκαλο. Μέσα από τις 140 και πλέον συμπαραγωγές της, η Nova συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό κινηματογράφο και τους έλληνες δημιουργούς για περισσότερα από 20 χρόνια.

Τρίτη 20 Νοεμβρίου National Geographic στις 22:40
«Curiosity: Το διαστημικό όχημα στον Άρη» (Νέο ντοκιμαντέρ)
Νέες συνεντεύξεις, γραφικά και ψηφιακές αναπαραστάσεις αναβαθμίζουν το αφιέρωμα του 2012 «Martian Mega Rover», το οποίο ακολουθεί τα δύο διαστημικά οχήματα που βρίσκονται στον Άρη: το Opportunity, που βρίσκεται στον πλανήτη από το 2004, και το Curiosity, το οποίο προσεδαφίστηκε το 2012. Ο ενθουσιασμός για τις επανδρωμένες αποστολές στον Άρη σε είκοσι χρόνια από τώρα οφείλεται σε αυτούς τους πρωτοποριακούς εξερευνητές, τους μόνους απεσταλμένους που έχουμε στην επιφάνεια του Άρη αυτήν τη στιγμή. Οι ανακαλύψεις τους και οι ολοζώντανες εικόνες που μας στέλνουν αποτελούν μία διαρκή πηγή έμπνευσης.

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου Novasports1HD στις 21:00
«Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μπαρτσελόνα» (Ζ)
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα για την 8η εμβόλιμη αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου Novacinema2HD στις 22:00
«ΛΕΟΝΤΕΣ ΑΝΤΙ ΑΜΝΩΝ»
Με φόντο τον πόλεμο στο Αφγανιστάν, ξετυλίγονται τρεις παράλληλες ιστορίες με πρωταγωνιστές ένα φιλόδοξο Γερουσιαστή, μια δημοσιογράφο, έναν ιδεαλιστή καθηγητή και δύο παλιούς μαθητές του. (Θρίλερ , Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Μέριλ Στριπ)

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου Novasports1HD στις 20:45
«Ευρωλίγκα Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.


Παρασκευή 23 Νοεμβρίου Novacinema2HD στις 22:00
«ΑΝ ΜΕΙΝΩ»
Ενώ μέχρι τώρα πίστευε ότι το μεγαλύτερό της δίλημμα ήταν τι δρόμο θα ακολουθήσει στη ζωή της, ύστερα από ένα τρομακτικό δυστύχημα η νεαρή Μία καλείται να πάρει μια σκληρή απόφαση... (Ρομαντική ταινία φαντασίας,Κλόι Γκρέις Μορέτζ, Τζέιμι Μπλάκλι)


Παρασκευή 23 Νοεμβρίου Novasports1HD στις 21:00
«Αγώνας επίδειξης γκολφ The Match: Tiger vs Phil» (Ζ)
Παρακολουθήστε την απόλυτη μάχη μεταξύ των δύο θρύλων του γκολφ σε μία τηλεοπτική υπερπαραγωγή μεγάλων κολοσσών όπως η Turner Sports (Warner Media Company) που θα πραγματοποιηθεί στις εκτάσεις του Shadow Creek Golf Course του Λας Βέγκας.
“The Match: Tiger vs Phil”-Το μεγαλύτερο blockbuster στην ιστορία του γκολφ αποκλειστικά στα κανάλια Novasports! (Παρασκευή 23/11, 22:00 Novasports1HD)
Ο Τiger Woods (No1 και 14 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής) και ο Phil Mickelson (No2 και 5 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής) τα δίνουν όλα για όλα (#TigerVSPhil) στο Λας Βέγκας με στόχο τον απόλυτο τίτλο και με έπαθλο 9 εκατ. δολάρια! Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 22:00 ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports1HD σε σχολιασμό του Δημήτρη Ρίππη την μεγάλη μονομαχία μεταξύ δυο θρύλων του γκολφ! Πρόκειται για μια τηλεοπτική υπερπαραγωγή από έναν μεγάλο κολοσσό όπως η Turner Sports (Warner Media Company) που θα πραγματοποιηθεί στις εκτάσεις του Shadow Creek Golf Corse του Λας Βέγκας! Χορηγός του event θα είναι η τράπεζα Capital One. Κατά την διάρκεια της πολύωρης μάχης οι δύο αθλητές θα προκαλούν ο ένας τον άλλον με επιμέρους… κόντρες με στόχο τα πονταρίσματα των fans να δίνονται ως δωρεές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα! Ο Tiger Woods έχει κερδίσει σε 79 PGA Tour event και είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει πανηγυρίσει και τα 4 Major Golf Tournaments στη σειρά, μέσα στην ίδια χρονιά! Όσο για τον Phil Mickelson, έμεινε για περισσότερες από 700 εβδομάδες ως No2 στο Top 10 του παγκόσμιου ranking στο γκολφ και έχει κερδίσει σε 42 PGA Tour Events.

Σάββατο 24 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«VENGEANCE: A LOVE STORY»  πρεμιέρα
Μετά την αθώωση των ανδρών που ευθύνονται για τη βάρβαρη επίθεση εις βάρος μιας γυναίκας, ένας αστυνομικός παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και αποδίδει δικαιοσύνη με το δικό του τρόπο... (Αστυνομική ταινία δράσης, Νίκολας Κέιτζ, Ανα Χάτσισον)

Σάββατο 24 Νοεμβρίου Novasports2HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα ΠΑΟΚ-Ξάνθη» (Ζ)
Αναγκασμένη να περνά τις μέρες της κλεισμένη στο σπίτι λόγω μιας σπάνιας ασθένειας, η 17χρονη Κέιτ βγαίνει στον κόσμο μόνο τις νύχτες. Μέχρι που ένα βράδυ, η ζωή της αλλάζει αναπάντεχα... (Ρομαντική ταινία , Μπέλα Θορν, Πάτρικ Σβαρτσενέγκερ)

Σάββατο 24 Νοεμβρίου History στις 22:00
«Διάσημοι εγκληματίες» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Κάθε συνδικάτο εγκλήματος έχει ένα κοινό: ένα αφεντικό. Η δομή και η ιεραρχία είναι τα θεμέλια του οργανωμένου εγκλήματος. Κανένα όμως εγκληματικό καθεστώς δε διαρκεί για πάντα. Και πίσω από κάθε αφεντικό υπάρχει μία στρατιά αδίστακτων συνεργατών, στρατιωτών και αντιπάλων που ανυπομονούν να πάρουν τη θέση του.Η σειρά, η οποία θα ολοκληρωθεί σε τέσσερα επεισόδια, αφηγείται τις ιστορίες των: Τζον Γκότι (24/11), Πάμπλο Εσκομπάρ (01/12), Ελ Τσάπο (08/12) και Γουάιτι Μπάλτζερ (15/12).

Κυριακή 25 Νοεμβρίου Novasports1HD στις 19:30 
«Ελληνικό πρωτάθλημα ΟΦΗ-Άρης» 
Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Άρη για την 11η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, σε ένα ματς όπου και οι δύο αντίπαλοι θέλουν διακαώς τη νίκη.  

Κυριακή 25 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ: Η ΤΕΛΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ» πρεμιέρα
Ο Τόμας και η ομάδα μπαίνουν στον τελευταίο και πιο επικίνδυνο λαβύρινθο, στο τέλος του οποίου θα βρουν τις απαντήσεις στα ερωτήματα που τους βασανίζουν. Αν, φυσικά, βγουν ζωντανοί... (Ταινία δράσης - επ. φαντασίας, Ντίλαν Ο'Μπράιεν, Πατρίσια Κλάρκσον)
Το μεγάλο blockbuster «Ο Λαβύρινθος: Η τελική δοκιμασία» έρχεται αποκλειστικά στη Nova!
Η ταινία επιστημονικής φαντασίας, «Ο Λαβύρινθος: Η τελική δοκιμασία», που αποτελεί το φινάλε της τριλογίας «Ο Λαβύρινθος» κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή από το Novacinema1HD, την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, στις 22:00! O Τόμας πρέπει να οδηγήσει την ομάδα των Γκλέιντερς που έχουν αποδράσει, στην τελευταία τους και πιο επικίνδυνη αποστολή μέχρι τώρα. Για να σώσουν τους φίλους τους, θα πρέπει να καταφέρουν να μπουν στη θρυλική Τελευταία Πόλη, έναν λαβύρινθο ελεγχόμενο από τη WKCD, που ίσως αποδειχτεί ο πιο θανάσιμος λαβύρινθος από όλους. Όποιος καταφέρει να βγει ζωντανός, θα πάρει απαντήσεις στις ερωτήσεις που είχαν οι Γκλέιντερς από την πρώτη στιγμή που έφτασαν στον λαβύρινθο. Το πρωταγωνιστικό καστ αποτελείται από τους: Ντίλαν Ο'Μπράιεν, Πατρίσια Κλάρκσον, Τζιανκάρλο Εσπόζιτο και Τόμας Μπρόντι-Σάνγκστερ, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γουές Μπολ.
Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου Novasports1HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα Πανιώνιος-Λαμία» (Ζ)
Ο Πανιώνιος υποδέχεται τη Λαμία στον αγώνα που ολοκληρώνει την 11η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου FOX Life στις 18:35
«Jamie cooks Italy» (Νέο επεισόδιο)
Το «Jamie Cooks Italy» είναι μια λαμπερή ταξιδιωτική σειρά γαστρονομίας στην οποία ο Τζέιμι Όλιβερ αναζητά τους καλύτερους ερασιτέχνες μάγειρες της Ιταλίας, για να μας προσφέρει υπέροχα ιταλικά πιάτα που μπορούμε κι εμείς να μαγειρέψουμε στο σπίτι μας.

Τρίτη 27 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙ 15:17» Πρεμιέρα
Τον Αύγουστο του 2015, σε ένα τρένο με προορισμό το Παρίσι, τρεις φίλοι ακινητοποιούν ένα βαριά οπλισμένο τρομοκράτη και με τον ηρωισμό τους αποτρέπουν μια πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση. (Αληθινή ιστορία, Αλεκ Σκαρλάτος, Σπένσερ Στόουν)

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου Discovery Channel στις 22:00
«TRANS AM» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Το 2010, η General Motors σταμάτησε μια για πάντα την παραγωγή της Pontiac και όλοι πίστεψαν πως το πιο θρυλικό πανίσχυρο αυτοκίνητο της Αμερικής, το Firebird Trans Am, εξαφανίστηκε για πάντα - όχι πια όμως! Ο Σκοτ και ο Τοντ Γουόρμακ, δύο αποφασισμένα αδέλφια, είναι τόσο παθιασμένοι με αυτού του είδους τα αυτοκίνητα που αποφάσισαν να κατασκευάσουν την σύγχρονη εκδοχή του Trans Am.

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ACCIDENT MAN» Πρεμιέρα
Ο Μάικ Φάλον, ένας στυγνός εκτελεστής με άψογο βιογραφικό, βλέπει τη ζωή του να αλλάζει όταν χάνει το μοναδικό άνθρωπο για τον οποίο νοιάστηκε ποτέ και, διψασμένος για εκδίκηση, αναζητά το δράστη. (Αστυνομική ταινία δράσης , Σκοτ Αντκινς, Ρέι Στίβενσον)

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου Novasports1HD στις 19:00
«Ευρωλίγκα Χίμκι-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ» (Ζ)
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στη Ρωσία τη Χίμκι για τη 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου Novasports1HD στις 21:30
«Ευρωλίγκα Ολυμπιακός-Μπούντουτσνοστ» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπούντουτσνοστ για τη 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκα

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 8:25
«ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ»
Ενα αγόρι, που θαυμάζει τη ζωή, μεγαλώνοντας βιώνει για πρώτη φορά τον πόνο και αναζητά την αλήθεια για τον κόσμο, σε μια αριστουργηματική ταινία που προτάθηκε για 3 Οσκαρ και κέρδισε το Χρυσό Φοίνικα. (Κοινωνική ταινία , Μπραντ Πιτ, Σον Πεν)

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«24 ΩΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ» πρεμιέρα
Ενας εκτελεστής αναλαμβάνει μια επικίνδυνη αποστολή στη διάρκεια της οποίας δέχεται τα πυρά της Ιντερπόλ. Κι ενώ πιστεύει πως ήρθε το τέλος, ξυπνά σε μια χειρουργική αίθουσα με μια νέα αποστολή... (Θρίλερ δράσης, Ιθαν Χοκ, Λίαμ Κάνινχαμ)

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου Novasports1HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ» (Ζ)
Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον ΟΦΗ για τη 12η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου Novacinema2HD στις 22:00
«MY LITTLE PONY: Η ΤΑΙΝΙΑ»πρεμιέρα
Μια σκοτεινή δύναμη καταλαμβάνει την Εκουέστρια, αναγκάζοντας τα μικρά Πόνυ να ξεκινήσουν ένα αξέχαστο ταξίδι γεμάτο περιπέτεια για να βρουν βοήθεια και να σώσουν την όμορφη πόλη τους... (Παιδική ταινία κιν. Σχεδίων , Φωνές: Τάρα Στρονγκ, Εμιλι Μπλαντ)

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου Novasports1HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα ΑΕΚ-Ξάνθη»
Η ΑΕΚ φιλοξενεί την Ξάνθη για τη 12η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου National Geographic στις 21:50
«Ο Michael Palin στη Βόρεια Κορέα» (Νέο ντοκιμαντέρ)
Ο Μάικλ Πέιλιν (γνωστό μέλος των Monty Pythons) ξεκινάει ένα ταξίδι 2.000 χιλιομέτρων σε μια από τις πιο μυστηριώδεις χώρες του κόσμου, τη Βόρεια Κορέα. Ξεκινώντας από την Κίνα, ο Μάικλ ταξιδεύει με νυχτερινό τρένο προς την πρωτεύουσα της Βόρειας Κορέας, την Πιονγκγιάνγκ, και παίρνει μια πρώτη γεύση από μια χώρα που είναι αποκομμένη από τον υπόλοιπο κόσμο τα τελευταία 70 χρόνια, δίνοντας στους τηλεθεατές μια σπάνια ευκαιρία να δουν τη ζωή εκεί, μέσα από τα μάτια των κατοίκων της. Η εκπομπή αποκαλύπτει τοποθεσίες που έχουν εξερευνηθεί ελάχιστα ή καθόλου, παρουσιάζει πολίτες από κάθε κοινωνική τάξη και ζει από κοντά τον εντυπωσιακό ετήσιο εορτασμό της Πρωτομαγιάς.

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«THE GREATEST SHOWMAN» πρεμιέρα
Η ιστορία του φτωχού αλλά φιλόδοξου και με απέραντη φαντασία Φινέα Μπάρνουμ, ο οποίος δημιούργησε ένα εναλλακτικό σόου ‘ιδιαίτερων’ ανθρώπων που τελικά εξελίχθηκε σε παγκόσμιο φαινόμενο. (Αληθινή ιστορία, Χιου Τζάκμαν, Μισέλ Γουίλιαμς)