Highlights Δεκεμβρίου μέσα από την οθόνη του Nickelodeon...

Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται μέσα από την οθόνη του Nickelodeon, αλλά και στα Highlights Δεκεμβρίου μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV, Wind Vision (σε Standard Definition) και COSMOTE TV (σε High Definition)" και της νέας VoD πλατφόρμας Nickelodeon+ (Coming Soon σε Vodafone TV), καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των περιφερειακών καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη...
Nicolas A.
Nickelodeon Highlights... .
Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται από το "Nickelodeon", μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV, Wind Vision (σε Standard Definition ) και COSMOTE TV (σε High Definition)" και της νέας VoD πλατφόρμας Nickelodeon+ (Coming Soon σε Vodafone TV), καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των περιφερειακών καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.

rusty rivets
ΝΕΑ επεισόδια
πρεμιέρα Σαββάτο 01 Δεκεμβρίου στις 17:30 κάθε Σαββάτο και Κυριακή στις 17:30
Το Ράστυ Ρίβετς είναι μια κωμική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων προσχολικής ηλικίας με πρωταγωνιστή τον Ράστυ , έναν σχεδιαστή - κατασκευαστή - κάντο μόνος σου- δεκάχρονο που λύνει προβλήματα με την εφευρετικότητα του και τις καινοτόμες ιδέες του. Όποια και αν είναι η πρόκληση , ο Ράστυ μπορεί να πάντα να χτίζει την λύση με την τεράστια γκάμα των gadgets , εργαλείων και ανταλλακτικών . Κάθε δοκιμή και λάθος οδηγεί σε μια μεγαλύτερη ιδέα και παρέα με το κατοικίδιο του τον Μπότασαρ , τον γκατζετάκια γείτονα του Ράστυ και τους ρομποτοβοηθούς τους ,τα Μπάιτς, καταλήγουν να φτιάχνουν μια μοναδική μηχανή που σώζει την κατάσταση στο τέλος της μέρας.

lego NINJAGO
ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
πρεμιέρα πέμπτη 06 Δεκεμβρίου στις 21:00
Αμέσως μετά το θάνατο του Great Devourer οι Ninja αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα που δεν είχαν προβλέψει: Πώς να εκπαιδεύσουν τον Lloyd. Αφού προσπάθησαν (και απέτυχαν παταγωδώς ) να βρουν μια καλή δουλειά στην πόλη Ninjago δέχτηκαν την πρόκληση του Grand Sensei Dareth: αν κάποιος από αυτούς καταφέρει να τον κερδίσει, θα τους επιτρέψει να εκπαιδευτούν στο "Mojo Dojo" του.

the bureau of magical things / το γραφείο των μαγικών ιστοριών
νέα σειρά
πρεμιέρα δευτέρα 24 Δεκεμβρίου στις 15:30
δεύτερα – παρασκευή στις 15:30 σε επανάληψη κάθε Σαββάτο και Κυριακή στις 15:30

Όταν η Kyra μια απλή έφηβη , μπαίνει ανάμεσα σε ένα ξωτικό και μια νεράιδα αποκτά τριπλή υπόσταση ανθρώπινη , νεράϊδας και ξωτικού. Η Λίλη και η Imogen εισάγουν την Kyra στο μυστικό τους κόσμο και την μεταφέρουν στη μαγική σχολή με επικεφαλής τον καθηγητή Maxwell. Η Kyra συμμετέχει στην τάξη για να μάθει πώς να ελέγχει τις νέες μαγικές της δυνάμεις.

lego ninjago: day of the departed
νέα ταινία
πρεμιέρα τρίτη 25 Δεκεμβρίου στις 21:00
Όταν ο Cole επιστρέφει στον στοιχειωμένο ναό του Yang αναζητώντας εκδίκηση από τον master Airjitzu που τον μετέτρεψε σε φάντασμα, χρησιμοποιεί κατά λάθος ένα ισχυρό μαύρο μαχαίρι που απελευθερώνει τα πνεύματα των μεγαλύτερων κακοποιών του Ninjago και παγιδεύει τον εαυτό του στον ναό! Ενώ ο Cole αγωνίζεται για την ελευθερία του, οι Νίντζα δίνουν τη μάχη με τα φαντάσματα του παρελθόντος. dragon ball super ΝΕΑ ταινια πρεμιερα τεταρτη 26 δεκεμβριου στις 22:00 Η απειλή του Majin Buu πέρασε και ο Goku και οι φίλοι του ζουν ήσυχοι πια. Η ημέρα των γενεθλίων του Bulma πλησιάζει και όλοι θα συναντηθούν ξανά για πρώτη φορά μετά από καιρό. Εκεί θα εμφανιστεί ο Beerus, ο θεός του σύμπαντος που αναζητά την καταστροφή… Transformers ΝΕΑ σειρα πρεμιερα κυριακη 30 δεκεμβριου στις 12:30 κάθε κυριακη στις 12:30 Ο Bumblebee βρίσκεται σε μια κρίσιμη αποστολή όπου ζωές απειλούνται! Μόνο, δεν μπορεί να θυμηθεί περί τίνος πρόκειται. Το καλό είναι ότι ο καλύτερος του φίλος Windblade θα τον βοηθήσει να αποκαταστήσει την μνήμη του. ο Bumblebee αρχίζει να θυμάται ξανά τις προηγούμενες περιπέτειές του στο Cybertron πριν ακόμα έρθει στη Γη. EVERYTHING’S ROSIE ΝΕΑ σειρα πρεμιερα κυριακη 22 δεκεμβριου στις 09:30 κάθε ΣΑΒΒΑΤΟ & κυριακη στις 09:30 Πάρε μέρος στις διασκεδαστικές περιπέτειες της Rosie και των φίλων της, καθώς παίζουν παιχνίδια και λύνουν προβλήματα. Κάθε πολύχρωμο επεισόδιο περιέχει και ένα εκπαιδευτικό μήνυμα. Τα παιδιά μαθαίνουν συμμετέχοντας . Μέσα από την φιλία, τονίζεται η δύναμη της ομάδας . Όλα είναι Rosie με λίγη βοήθεια από τους φίλους !